- 9 Şubat 2015
- 92
- 102
- 43
- 33
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
evet o yüzden acele etmek istiyorum ama bu kahrolası korku2016 ya kadar yen derim korkunu çünkü stajyer ehliyet geliyor!! Çok uğraşırsın..
Ayrıca sınavları geçecek kadar çalış öğren .. otomatik kullanırsın çooookkkk kolayy :))) Kendi kendine gidiyor zaten..
ben şimdiden kaldım desenesınavda sinyal vermeyi unutursan 2 puan kırıyorlar ama eğer seni çok heyecanlı bulurlarsa 10 puan kırıyorlar haberin olsun.
bidahaki sınav ne zaman haberin varmı ?benım bu ayın 25de yazılı sınavım var
kullanıyorum sorun degıl ama araba otomatık degıl durdummu kaldıramıyorum 10 kere stop ettırıyorum arabanın beynını yıcem bu gıdısle
sendede mi vardı yani korku :) nasıl attın üzerinden lütfen taktik ver bana yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadar hevesliyimyok ne korkuosun cnmbence kursa baslamadan zaten oturma direksyon arkasina tabiiki yanliz basina yapamazsin kendi kendini korkutma
Vallah bende korkuyordum baya bi soguk ter akiyordu bütün sirtimdan
Sokagi ortaliyamiyordum bile yani solda oturdugum icin hahahahahaha ayyy
Yaparsin yaparsin ... araba sürmek insana bi hürlük veriyor ve coook eglenceli :))
yok daha değil ocak 1 deyince o sistem olucakŞimdi stajyer değilmi bn öyle bilyrm ay bilseydim bu sene geliştrir alırdım B'nimde sınav korkum var yazılı direksiyon bi şklde uzman dersle alırım da yazılıdan korkuyrm okul çağımdan beri sınav fobim var
işte 2 hafta öncemi 3 hafta öncemi ne kayıt son gunuydu son gunu gece 10 da kayıt oldumbidahaki sınav ne zaman haberin varmı ?
ne kadar süre önceden kayıt yaptırıyosun
iyi bu kış alayım yazın direksiyon geliştirip yazılıda çalışıp girim bari geçen sene bu yıl oluck dendi hemn bi dahaki ay başlıyım direksiyonayok daha değil ocak 1 deyince o sistem olucak
babamın arabası var az buçuk benimde sayılırişte 2 hafta öncemi 3 hafta öncemi ne kayıt son gunuydu son gunu gece 10 da kayıt oldum
bu hafta sonu dıreksyon derslerım baslıyor
25 sınav herhalde temmuz gıbı ehlıyetı alırım
bendede coluk cocuk koca ev ıs var ben hıc calısamıyorum o kıtaba
buarada araban varmı?
benım var ogrenmem adam gıbı kullanmam sart farz utanıyorum artık
Ahanda aynı ben. 2008 de İzmirde ehliyetimi almaya çalışırken aynı bu durumdaydım. Araba kullananlar bana uzaydan gelmişler gibi geliyordu ki Allahtan yakınlarımda kullananlar vardı ve ben onların uzaydan gelmediklerini kendime hatırlatabiliyordumehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??
sokagı ortalarım ama sola yanasamıyorum araba dusecek gıbı gelıyor yanı kenarda gıttıgımı sanıyorum ama ortadan yaylanıyorumyok ne korkuosun cnmbence kursa baslamadan zaten oturma direksyon arkasina tabiiki yanliz basina yapamazsin kendi kendini korkutma
Vallah bende korkuyordum baya bi soguk ter akiyordu bütün sirtimdan
Sokagi ortaliyamiyordum bile yani solda oturdugum icin hahahahahaha ayyy
Yaparsin yaparsin ... araba sürmek insana bi hürlük veriyor ve coook eglenceli :))
sendede mi vardı yani korku :) nasıl attın üzerinden lütfen taktik ver bana yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadar hevesliyim
aynen sakın fırsat kaybetme mutlaka al bu sene .)A
iyi bu kış alayım yazın direksiyon geliştirip yazılıda çalışıp girim bari geçen sene bu yıl oluck dendi hemn bi dahaki ay başlıyım direksiyona
eveeettt çok haklısın evleninceyi geç suan bile işim olunca saatlerce durakta bekliyorum kalabalık otobüslerden bıktımcok korkuyordum ... hatta hoca diyordu ki her defasinda: Yagmur biraz hizli sürYagmur direkysonu eve götürcen heralde Tirnaklama arabami hahahahahaha
Vallah hic düsünmedimoturdum oraya korka korka basladim sonradan aciliyorsun zaten ... kendimce düsündüm ki: Parayi ödüyorum nasil olsa hocada benim tempoma uyum saglayip öyle ögretti araba sürmeyi :)) Basaricaksin cok eminim :)) Araba sürmek o kadar eglenceli kiiiiii ! Kesinlikle deger! Ve söyle bi düsün... eger ilerde bir cocugun olursa esin iste e seninde ve cocugun hastalandi (alah korusun) ... haydeeee gece gece kimden yardim isticeksin? Böylece alirsin cocugunu atlarsin arabana hastaneye gidersin kimsenin agiz kokusunu cekmeden :))
ay ehliyetimi yeni almistimsokagı ortalarım ama sola yanasamıyorum araba dusecek gıbı gelıyor yanı kenarda gıttıgımı sanıyorum ama ortadan yaylanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?