Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

inşl geçmişsindir canım artık belli olsa ya çok merak ediyorum.

Bu cuma belli olacak diye biliyorum, bencede artık belli olsa meraktan bir haller olacak bana, ilkyardımdan ve trafikten eminimde motor canımı sıkıyor... 12 yanlış olursa 70 alabiliyorum benim hatırladığım 8 yanlışım var...

4'ündemi belli olcak canım bende 7 si diye biliyorum..Walla bende baktım yalnış hatırlamıyorsam hiç birinde yalnışım yok...

inşallah canım.bir de şöyle bir durum var hepsini yapana %100 yalnışsız yapana çeyrek altın veriliyormuş öyle duydum ama aslına eremedim ya bilen varmı?

hiç duymadım ama inş veriliyodur ozaman alırısn bitane çeyrek altınkaydirigubbakcemile3

merhaba bayanlar bende yeni yazıldım kursa 800 ü geçmez dedi kurs sahipleri(tüm masraflar içinde ) neyse ben size birşey sormak istiyorum dün beni kurstan aradılar 40 tl ehliyet sınav harcı yatırılması gerekiyormuş bankaya sizlerde bunu yatırdınızmı? birde 24 ekimde sınav varmış iyie biz daha derslere başlamadan ne sınavı ya ne kitapçık verdiler nede bi cd anlayamadım ya

canım vereceksin sınav parasını anlaşmanıza bağlı ben 300 vermiştim herşey dahil sınav parası direksiyon parası fln içinde.

Ben 450 tl ya yazılmıştım ayrıca sınav için para falanda yatırmadım ama eşim verdiyse bilmiyorum, kitap vermişlerdi çalışmam için
Dersler başlamak üzeredir sınava kadar daha 2 aya yakın var

sınav için para yatıracaksın 40 tl ..milli eğitim sınav yaptıgı için .

evet kurs ücreti dışında 40 tl bankaya ödeme yapmak zorundasın ödeme yaptıktan sonra sana kitabını verirler

Sınav sonuçları açıklanmış kızlar, geçmişim çok şükür şimdi sırada direksiyon sınavı varr onuda geçersem ehliyetim cebimde

ben de geçmişim.. puanlar tam hesapladığım gibi geldi :sm_cool: inş direksiyondan da böle başarılı çıkarız:Saruboceq:

Hepinizi kutluyorum tebrikler, darısı direksiyon sınavına inş.,
bizim direksiyon kursu yarın başlıyormuş gidicem ögleden sonra inş.

Hepsi 100 dediğim gibi oleyy beeee!!!!!!

tebrik ederimmm .. kaptın çeyrek altını inş kaydirigubbakcemile3

bizimkinden daha haber yok.. aramıştım ..biz arıcaz sizi dediler amaCADIARZU 7 si gibi başlayabilir fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…