ehliyete yazılma ne zaman son?
14 nisan 2012 de sınava giren arkadaşların dıkkatıne...
dıreksıyon sınav tarıhi 12-13 mayıstan 5 mayıs tarıhıne alınmış... aynı gün açıköğretım sınavı olduğu ıcın...
bu gun dıreksıyon dersım vardı.
hocaya sinir oldum...
10 dk. kullandım sadece araba...
hiç birşey göstermedı.
arabayı çalısır durumda bıraktı ve ben dıreksıyonun basına gectım..
vıtesı 1 e aldım el fırenını ındırdım sınyalımı verdım cıktım yola.
bıraz hızlanınca attım vıtesi 2,3 allah ne verdıyse bastım gaza. 2 tur attım hoca cek sağa dedı.
çektım sağa sen bılıyosun zaten dedı.
bende bu işin püf noktası falan yokmu sınav gunu sıkıntı cekmek ıstemıyorum dedım. ne püf noktası olacak öğrenmıssın zaten dedı.
yınede sinir oldum sınavdan gecemezsem başlarına bela olurum...
14 nisan 2012 de sınava giren arkadaşların dıkkatıne...
dıreksıyon sınav tarıhi 12-13 mayıstan 5 mayıs tarıhıne alınmış... aynı gün açıköğretım sınavı olduğu ıcın...
bune saçmalık ya 2 mayısta sınav sonucu belli olucak 5 mayıstada direksiyon sınavı 3 gündemi araba kullanmayı öğrenicez
selam kızlar... ben de çok istiyorum ehliyet almak... 30 hazirandaki sınav için ne zaman başvurmam gerekiyr kursa geç mi kaldım yoksa...:44:
selammm hanımlar ben ehlıyet alalı 4 sene oldu kursa hic gitmedim cünki eşim bana şart koymuştu bırde oglum3 yaşlarındaydı gitmek istesemde mümkün olmadı 20 günden az bir süre vardı hıc kursa gitmeden kitaptan calıştım 95 ve üstü aldım eşimm ilk girişte alıcaksıın 2.bir şansın yok dedi :) eşim kendıısı 5.de almiş bu aradadireksiyon icin 3 gün gittim toplasan 1 saat etmez tabi sınavı gectimm aradan 2 sene gecti bozdurrduk altinları birazda kredı cektı eşim bana araba aldı nasıl bi sevinctir o şimdi 2cocuk annesi olarak cocuklarımla tatilime memleketime kendim gidiyorum kesinlikle kendınıze güvenın ...
selammm hanımlar ben ehlıyet alalı 4 sene oldu kursa hic gitmedim cünki eşim bana şart koymuştu bırde oglum3 yaşlarındaydı gitmek istesemde mümkün olmadı 20 günden az bir süre vardı hıc kursa gitmeden kitaptan calıştım 95 ve üstü aldım eşimm ilk girişte alıcaksıın 2.bir şansın yok dedi :) eşim kendıısı 5.de almiş bu aradadireksiyon icin 3 gün gittim toplasan 1 saat etmez tabi sınavı gectimm aradan 2 sene gecti bozdurrduk altinları birazda kredı cektı eşim bana araba aldı nasıl bi sevinctir o şimdi 2cocuk annesi olarak cocuklarımla tatilime memleketime kendim gidiyorum kesinlikle kendınıze güvenın ...
kızlar,ehliyet hayatımın hayaliydi,nihayet gerçek olmak üzere...yalnız bu konulardan hiç anlamıyorum...birkaç şey soram cevaplarmısınız?_:26:
8 mayıstaki kursa yazılmak istiyorum,ki çok yakında bu stajyer sürücü muhabbeti gerçek olacak diyorlar...ama şu sınav ve kurs tarihlerine kesin ulaşamadım...tek sorunum bu tarihler ve ramazan ayı...benim kulaktan dolma bilgilerime göre;ramazan ayı komple direksiyon çalışmasıyla geçecek...ben oruçluyken töbe bismillah çekilmem...kahve yok,sigara yok...o günlerde tutmasam diyorum ama Allahın sopası yok,kalırım ya da toslarım bi yere mazallah...
birisi beni bu konuda aydınlatırsa ona çokkkk dua edicem,tez zamanda ennnn güzelinden bi araba sahibi olsun,ehliyetini hemencik alsın diye :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?