Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bu gun dıreksıyon dersım vardı.
hocaya sinir oldum...
10 dk. kullandım sadece araba...
hiç birşey göstermedı.
arabayı çalısır durumda bıraktı ve ben dıreksıyonun basına gectım..
vıtesı 1 e aldım el fırenını ındırdım sınyalımı verdım cıktım yola.
bıraz hızlanınca attım vıtesi 2,3 allah ne verdıyse bastım gaza. 2 tur attım hoca cek sağa dedı.
çektım sağa sen bılıyosun zaten dedı.
bende bu işin püf noktası falan yokmu sınav gunu sıkıntı cekmek ıstemıyorum dedım. ne püf noktası olacak öğrenmıssın zaten dedı.
yınede sinir oldum sınavdan gecemezsem başlarına bela olurum...

14 nisan 2012 de sınava giren arkadaşların dıkkatıne...
dıreksıyon sınav tarıhi 12-13 mayıstan 5 mayıs tarıhıne alınmış... aynı gün açıköğretım sınavı olduğu ıcın...

:))))))) kendine güvenn işte bu cnmm aferin sanaa

[bu hafta pazrtesinden sonra cumya kadar kurss varr ve artık 4 hafta bitioyrrrr derslerrr

direksiyonabaşlıcazz yeni mayıss 4 galibaa

14 nisan 2012 de sınava giren arkadaşların dıkkatıne...
dıreksıyon sınav tarıhi 12-13 mayıstan 5 mayıs tarıhıne alınmış... aynı gün açıköğretım sınavı olduğu ıcın...

bune saçmalık ya 2 mayısta sınav sonucu belli olucak 5 mayıstada direksiyon sınavı 3 gündemi araba kullanmayı öğrenicez

bune saçmalık ya 2 mayısta sınav sonucu belli olucak 5 mayıstada direksiyon sınavı 3 gündemi araba kullanmayı öğrenicez

kurslara talımat gelmıs MEB'den.
sınav sonucları bellı olmadan direksıyon derslerıne başlayın dıye.
bizi erken başlattılar bu yuzden persembe ve cuma son dıreksıyon dersım var. cumartesıde sınav zaten.
bence ıyı olmus sınavın bır hafta gerı cekılmesı 12 mayıs tarıhınde benım açıköğretım sınavım vardı ve ılk oturuma katılamayacaktım.

sadece istanbul için geçerliymiş sınav tarıhını bir hafta gerı alma uygulaması.
diğer illerde böyle birşey söz konusu değilmiş...

selam kızlar... ben de çok istiyorum ehliyet almak... 30 hazirandaki sınav için ne zaman başvurmam gerekiyr kursa geç mi kaldım yoksa...:44:

[Qbuğün kusrtaki kızlarla birrlikte program yaptık birlikte günn bebek görmeye felan gitikk :)) türk kahvesi içip falda bakktık derss yok :)

selammm hanımlar ben ehlıyet alalı 4 sene oldu kursa hic gitmedim cünki eşim bana şart koymuştu bırde oglum3 yaşlarındaydı gitmek istesemde mümkün olmadı 20 günden az bir süre vardı hıc kursa gitmeden kitaptan calıştım 95 ve üstü aldım eşimm ilk girişte alıcaksıın 2.bir şansın yok dedi :) eşim kendıısı 5.de almiş bu arada direksiyon icin 3 gün gittim toplasan 1 saat etmez tabi sınavı gectimm aradan 2 sene gecti bozdurrduk altinları birazda kredı cektı eşim bana araba aldı nasıl bi sevinctir o şimdi 2cocuk annesi olarak cocuklarımla tatilime memleketime kendim gidiyorum kesinlikle kendınıze güvenın ...

tabikii herkez alıyor atık ben kulanmayı biliyorum ama ehşiyetim ypktu onuda alıcam inş

Bende gidemicem derslere bebgim var kitaptan cakisicam direksiyonda esim calistircak . Kurslada cikicamdireksiyon derslerine. İns. Ehliyeti alinca trafige cikmak istiyorum. Araba kullanmak ozgurluk :))

sonuçlar bugun açıklanacak çatladık artık nerdeyse 1 ay oldu.
2 gun sonra dıreksıyon sınavı var yazılı sınav hala açıklanmadı yuh dıyorum artık...

kızlar,ehliyet hayatımın hayaliydi,nihayet gerçek olmak üzere...yalnız bu konulardan hiç anlamıyorum...birkaç şey soram cevaplarmısınız?_:26:

8 mayıstaki kursa yazılmak istiyorum,ki çok yakında bu stajyer sürücü muhabbeti gerçek olacak diyorlar...ama şu sınav ve kurs tarihlerine kesin ulaşamadım...tek sorunum bu tarihler ve ramazan ayı...benim kulaktan dolma bilgilerime göre;ramazan ayı komple direksiyon çalışmasıyla geçecek...ben oruçluyken töbe bismillah çekilmem...kahve yok,sigara yok...o günlerde tutmasam diyorum ama Allahın sopası yok,kalırım ya da toslarım bi yere mazallah...

birisi beni bu konuda aydınlatırsa ona çokkkk dua edicem,tez zamanda ennnn güzelinden bi araba sahibi olsun,ehliyetini hemencik alsın diye :13:

Merhabalarrr öncelikle :) dersler Mayıs'ın 10 da başlıyormuş,kursda Mayıs'ın 30'da bitecekmiş.hemen sonrasında da direksiyon eğitimi başlıyormuş,sınavda Haziran'ın ortalarında ya da sonunda tam emin değilim :) bende yazılmayı düşünüyorum,açıkcası henüz ehliyet almak istemiyordum ama şu stajer sürücü ve kameralı sürüş denemelerini duyunca korktumm :) inşallah hepimiz başarırız açıkcası direksiyondan birazcık tırsıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…