Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

tamamm canımm geneliii kolay gibi diyosunn iy geçtimi sendenn? sonuçlar 2 mayısdamı açıklanacak cnm birde direksiyonun nasıl geçtii

[

kızlar 30 hazirandaki sınav için dersleriniz başladı mı

kurs ücretleriniz ne kadar acaba bi fikir verir misiniz:26:

2 hafta aolduu başlayalıı 1 hafta sonrada bitiyor artıkkk hazirandada sınav varr sen yenii kayıt olcaksan eylülü beklemelisin galiba

kurs ücreti benim 6oo tl direksiyon çalışmasıyla beraber ehliyetide laırsak onada para 650ymiş

ben burda sordum 30 hazirandaki sınav için dersler mayısın son haftası başlıyacak dediler:26:
kurs için de 650 lira dediler ehliyet harç ıvır zıvır parasıyla beraber 1100-1200 lira civarı olur dediler
aklım derslere takıldı yaa niye sizinki başladı da burdaki kurs 1 ay sonra başlıyacak dedi tereddütde kaldım şimdi:44:

ora nere bilemiyorum ? bizimki başladı ve 1 hafta sonrada dersler bitiyor 2 mayısta direksiyon derslerim başlıcak benimama tüm maliyet 1.200. geçiyor burdada

eger kaçırmak istemiyosan acele et al ehliyetini çünkü 2 yılık strjyer durumu geliyorr haberin varmı bilemiyorum ?

evet cnm biliyorum çok sağol
ben tekrarbi gideyim o zaman

sonuçlar kesın olarak 2 mayısta bellı olacak. başarılı olan öğrencılerın dıreksıyon sınavı 12-13 mayıs tarıhınde.
ben kursa 400 tl yatırdım hersey onlara aıt bırtek savcılıktan sicil kaydı çıkardım 5 tl.
ehlıyet ücreti 390 tl. toplam 800 tl ye mal oluyor.

[

ooo süpermiş senin maliyet nerde buu kurss sonuçalra az kaldıı heycand aolurr:) geçtinii felan bildirr merak ederim ben ,

direksiyonunda anlattt gidersen cnm

cumartesi pazar direksiyon dersim var kurstan çağırdılar. 5 kişilik gruplarla gidecekmişiz.
sınav sonuçları resmı olarak 2 mayısta açıklanacakmış fakat bırcok kısı 26 nisan olarak bılıyor nerden cıktı bu anlayamadım acıkcası...

nisandaki sınava bende girdim 2 mayısta sonuçlar açıklanacak beklemedeyim sonuçlar açıklanmadan seni direksiyon dersi için nasıl çağırdılar anlayamadım

5 kisilik grup mu :26: benim kaydolgum kurs randevu sistemiyle tek ogrenci ile calisiyor.

galibaa direksiyonun egitimi için tekk sınav içinn grup halinde gidiliyorrrr bizim sınav 30 hzizrannn

kurslaraa zamn bulldukçaa katılıyorummm

[
1-2 gun oldu kursa kayit olali 10 mayista baslicakmis dersler ama ben katilamicam bebegim var. 30 hazirandaymis sinav. Direksiyon derslerine gidicem sadece

evett haziran 30 unda olcak sınav biz başladık çoktan son haftamıza gircezz haftyaa artıkk.

14 nisan 2012 de sınava giren arkadaşların dıkkatıne...
dıreksıyon sınav tarıhi 12-13 mayıstan 5 mayıs tarıhıne alınmış... aynı gün açıköğretım sınavı olduğu ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…