• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

yaa kızlar bişey sorcam yardımcı olun lütfen
şimdi ben kursa yazıldım yazılı sınav 23 ekimde ondan 3 hafta sora da direksiyon sınavı olcakmış öle dediler..ama direksiyon derslerini şimdi veriyolar yarın başlıcak 5 gün ve cuma günü bitecek.çok erken değil mi sizce yaa diğer kurslarda da mı böle acaba?ben şimdi direksiyon dersi alsam unuturum yani sınava kadar nası oluyo böle?

yaa kızlar bişey sorcam yardımcı olun lütfen
şimdi ben kursa yazıldım yazılı sınav 23 ekimde ondan 3 hafta sora da direksiyon sınavı olcakmış öle dediler..ama direksiyon derslerini şimdi veriyolar yarın başlıcak 5 gün ve cuma günü bitecek.çok erken değil mi sizce yaa diğer kurslarda da mı böle acaba?ben şimdi direksiyon dersi alsam unuturum yani sınava kadar nası oluyo böle?

canım bende ağustos ayında aldım ehliyetimi unutmuyorsun tasalanma
Zaten son dersini son haftaya saklıyorlar
Yani öyle yapmaları gerekiyor
Bende derslerin başladığı hafta başlamıştım direksiyona
Kendine güven sadecea.s.
Umarım zorlanmadan alırsınız
Birde bol bol çıkmış soruları çözün
Sınavlardan kalmadan geçersiniz inşallah

Kendine güven sadecea.s.

çoook tşk ederim cnm yaa:1hug: demek ki benim kursa has değil öle yapıyolar hepCADIARZU adam telefon etti işte direksiyn dersiniz var pazartesi diye bende daha erken değil mi falan ddm biz şimdi veriyorz ddi bende şaşırdm yani daha 2 ay var direksiyon sınavına şimdiden vercekler unutur mym ki falan diye yarın bi soriim bakym son dersi son hafta mı verceklermiş...
çıkmış sorulara da bakcam cnm yazılı sınavdan bi korkum yok ama direksiyonuda halledersem süper olcak:hooray:

İlkkez mi araba kullanacaksın
Sakın heycan yapma tamam mı
Aklına takılan herşeyi sor hocaya
Sınav günüde heycan yapma
Geçersin bana göre en kolayı direksiyondu

bi iki kere babamın arabasında denedm ama öle çok bişi sayılmaz ilk kez sayılır zaten pek heyecan problemim yok şimdi çalışma bide heyecan yapmam ama umarım sınavda da yapmam

ben heycanlandım direksiyondan kaldım 60la. elim ayağıma dolaştı kavrama yaparken ayağım titredi arabayı zar zor kaldırdım düşünün :( 2 ekimde tekrar gircemi herekese başarılar benle birlikte(:

katree canım yaaa kıyamam
Arkadakileri düşünme bile yokmuş gibi davran
Zaten kendinden emin ve rahat tavırlarınıza 10 ar dan 20 puan alıyorsunuz
Geri geri gitmenizi isterlerse eğer araba durmadan asla önünüze dönmeyin birde buradan puan alırsınız
Sık sık aynaları kontrol edin gözlerinize bakıyorlar çünkü
Bunları hocalarınızda söyler gerçi ben kafanızı karıştırmıyım şimdi
Başarılar canlar

Geri geri gitmenizi isterlerse eğer araba durmadan asla önünüze dönmeyin birde buradan puan alırsınız
Başarılar canlar

tşk ederm cnma.s.

Başarılar canlar

sağol canım.

Aslında neden heyecan yaptım anlamıyorum kendime kızdım normalde kurstaki çok kişiden iyiydim ama... tavsiyelerini birkez daha dikkate alacağım teşekkürler. :)

Kendine güven sadecea.s.

cnm kursu aradım şimdi yok vermiyolarmış son hafta falan taşınmışlar başka yere o yüzden erkenden veriyolarmış sora burda işlleri bitcek bende sinrlendm parayı iade edin evraklarla dedm iade etcek bende şu 23 ekimdeki sınavı kaçırmadan başka kursa yazılcam
ayyyy adam bi de idda edio yaa yok hiç bi kurs soradan vermez dio çok sinir oldum 2 ay önceden verilir mymişalsanaalsanasmilebaşka kursa yazılcam

kızlar ehliyet kursu kayıt tarihleri ne zaman başlıyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Ehliyete 2011 de zam geliyormuş buyüzden Bende bir kaç güne yazılmayı düşünüyordum kayıt için tarih mi varmış ?

bir türlü gidemedim ehliyet almaya :) yeni kayıtların ne zaman başladığını bilen var mı kızlar?

Kızlar size bir sorum olacak ben sürücü kursuyla eğer sınavdan kalma ya da girememe durumu olursa 2.sınav parasını kendileri karşılayacaktı.Ben ilk giriş için 50 lira ödedim.Ve kaldım :14: Şimdi ehliyet kursundan gelen babam 2.giriş için 120 lira yatırılması gerektiğini söyledi ve çıldırdım resmen.Adam 120nin 70ini biz karşılarız demiş.Babam da 50 lira ödemiş.Yani cidden 2.girişte fazla mı para ödeniyor bilen varsa lütfen cevaplasın çok zor durumdayım. :43:

arkadaşalr bendee ayın 6sında yazıldım sürüüc kursusna hafat içi grupundayımm elimize bir kitap ve testler verildii fırsat buldukça evdede çalışıyorumm sınav yazlı olarak haziranda ama biraz endişem var direksiyonsa onudaa ama parçalrım işnnn--- bakalım ehliyetimi bu yaz almayı çokk isityorum kızlarrrrr

alanlarada güleğüle kulanmasınııı:1:

Back