Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bu döenm 3 hafta sürcek kurss herğün hafatiçi 3 satttt sınav atrihide haziran 30 inşş,alaırımm

buğün derse giridmm çevre ve trafik fena geçmedi sohbet havasındaydı daha çok :) sınav tarihi 30 haziran

evlıyım arabamızda var ama esım bır turlu ehlıyet almam konusunda ıkna olmuyor evde bos bos duruorum yerı gelıyor hastane alısverıs ısı cıkıyor esım ıste oldugu ıcın araba bos duruyor baska sekılde gıdıyorummm yada kayın pedere basvuruyorum esmı nasıl ıkna ederım sızdede varmıydı boyle sorunlar????

eşim ilk ehliyet alamk istediğimde bana boşver demişti ne gerek var ben varım ya ! bende şöyle ikna etim onu sen olmadıgın birgün gelirse ! hastalandın alah korusun yada çoçugumu okuldan almam gereken bir zaman olur bende işe yaramyan etkisiz bir elamn olmucam dedim ve kabul eti :) azim ettttttttt

bişey sormak istiyorum bir bucuk yıl önce ehliyeti kazandım dosyayı da aldım ama emniiyet ve sonrasındaki işlemleri yapıp da almadım.nevsehirde kazandım ama suan istdayım.dosyayla burdan alabiliyor muyum? sürücü kursunu aradım sordum kesin bilmediklerini ama nerde kazandıysam ordan alabileceğimi söylediler.bilen var mı ??????

öğrendim ben kurs nereye baglıysa ordan alınıyormus.yani benim burdan alma imkanım yokmus nerden kazanıyorsan ordan alıyorsun

öğrendim ben kurs nereye baglıysa ordan alınıyormus.yani benim burdan alma imkanım yokmus nerden kazanıyorsan ordan alıyorsun

evett nerden kazandıysan ok ursa yadaa şehirden alıyosunuzz keşkee alsaydınızz hem kazanmısınızz amacınıza ulaşmısınızz neden bıraktınızki wlaa ben kursaklara bile hep katılımda bulşunmyaa çalışlıyorumm

14 nisan 2012 sınav soruları yayınlandı. büyük ihtimal hepsinden geçtim. tekrardan çözdüm soruları.
şimdi sıra direksiyon sınavında inşallah bu sınavdan da gecerım. sınava gırecek olanlara başarılar...

canım selam nasıldı sorularrr kolaymıydııı cumatresiydi sınavız dimi ? o sınavdan sonraa biz girecegiz direksiyondan bende korkuyorum birazz heycan yaparmıyım diyee

başarılar sandaaa

sorular cok kolaydı canım.
özellikle ilk yardım çok çok kolaydı.
trafıkte bır ıkı kazık soru vardı.
motor bırazcık ugrastırdı. son senenın çıkan sorularına calıssanız yeter ınternetten ben öyle yaptım
aynı sorular cıkıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…