Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

arkadaşlar;
direksiyon derslerini kursun belirlediği alanda veriyorlar değil mi?
hani trafiğe çıkarmıyolar ilk baştan dimi sempatiksalakcinni

arkadaşlar;
direksiyon derslerini kursun belirlediği alanda veriyorlar değil mi?
hani trafiğe çıkarmıyolar ilk baştan dimi sempatiksalakcinni
merhaba canim burda hemen trafikte buluyorsun kendinikaydirigubbakcemile4 ama türkiyede nasil bilemiyorum canim bilmiyorumkismile

izmirde tavsiye edebileceğiniz bir sürücü kursu var mı kızlar birkaç yerle görüştüm ama tecrübeli olanlardan öğrenmek en iyisi karşıyaka tarafında olması gerekiyor birde

Son düzenleme:
bugün direksiyon dersim vardı,dediğin gibi direk trafikte buldum kendimi.
ilk deneyimim olmasına rağmen 80 i gördüm kaydirigubbakcemile3
enteresan başladınız mı direksiyon derslerine
biz 3 temmuzda ki sınavdan sonra başlıycaz derslere
çünkü sınavdan kalınca direksiyon sınavına da girelemiyor ki
sınavı geçenler 3 temmuzdan sonra direksiyon sınavına kadar olan zamanda da direksiyon eğitimi alacaklar
neyse bi sıkıntıdır aldı beni hayırlısı olsun 2 küçük çocukla ne derslere gidebildim nede evde çalışabildim inanılmaz gerginim yarından itibaren biraz konulara bakıcam
inşallah kar kardır bişeyler yapabilirim
inanılmaz stresliyim:çok üzgünüm:

offf aynen bende çok stresliyim birde öndeki sayfada arkadaş motordan 3. girişim yazmış iyice stres oldum ben motordan çok korkuyorum:(

burda(konyada)kurs ücreti 200 ila 300 arası değişiyor kursuna göre...
400 de trafiğe veriliyor sınav ücreti de içinde hemen hemen 600 ü buluyor tatlım...

kkızlarrr deneme sınavından geçtim trafik ve ilkyardımdan korkmazken ilkyardımdan 74 aldım trafik ve motordan 84-87 aldımmmmmmmmmmmmmmmm. darısı cumartesi sınavına inşallahhh

çalışmadan geçerim diye düşünmeyin sakın 1 hafta çalışmanız yeter alın kitabı okuyun başaracaksınız
çok pahalı ya ben 7 ay önce dosyamı aldım ama hala karakola gitmedim:)

Back