Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

valla kızlar ben 2005'te aldım ehliyetimi...güzel güzel bindim arabaya 1.vites 2-3 derken arkadakilerden biri sağa çekermisiniz dedi çektim hadi şimdi de geri geri gidin dedieyvahedigeldismile ödüm koptu zaten tabi ki de gidemedim geri geri yolu ortaladım :sinifsinif: ve ikinci sınava kaldım....ama merak etmeyin çözülüyo hepsi bakın 5 yıl oldu hala araba kullanıyorum şimdi geri geri ne kelime yan yan bile kullanabilirimlülülülülülü

kızlar hiç korkmayın ileri geri farketmiyo ikisi de aynı şey nasılsa
ileri nasıl gidiliyorsa geri gitmekte aynı mantık sadece vites değişiyo
ben 2 hafta önce kartımı da aldım trafikteyim artık çok şükür
tabi bir süre eşimle beraber sürücem
merak etmeyin korkulacak hiçbirşey yok:)

kızlar geri geriyi bi çok kurs öğretmiyor.eğer sizinde kursunuz göstermezse mutlaka siz isteyin.benim hocam yıllardır bu işi yapıyorum bugüne kadar geri geri gitmeyi hiç bi müfettiş istemedi dedi ama başka kurslarda isteyenlerin olduğunu duydum dedi.geri geri isteseler bile korkulacak bi şey yok.direksiyonu düz tutup arkaya dönerek 5-10 metre gitmeniz yeter.sizden aracı park etmenizi istemeyecekleri için.bizim kursta bi çok öğrenciye öğretmemişler geri gitme olayını neyseki beni hocam tüm bi saati geri araç kullanamayı ve park etmeyi öğretmişti:))korkmayın sakin olun inanın müfettişlerin arkada olduğunu anlamıyorsunuz bile.soru sorsalar bile sakin sakin cevap verin.

kızlar hiç korkmayın ileri geri farketmiyo ikisi de aynı şey nasılsa
ileri nasıl gidiliyorsa geri gitmekte aynı mantık sadece vites değişiyo
ben 2 hafta önce kartımı da aldım trafikteyim artık çok şükür
tabi bir süre eşimle beraber sürücem
merak etmeyin korkulacak hiçbirşey yok:)

oo süpper ben halen gidemedim.eşimin maaşını bekliyoruz:))bi taraftanda da yeni bi araç bakıyoruz.şimdi eski arabayla eşimin yanında kısa mesafelere gidyorum o kadar.tabii eşim panik olmasa bide.

kızlar bide size tavsiyem kursta direksiyon dersi alırken hocanızla bol bol sohbet edin.hem çene yapıp hem araba kullanın ki dikkat toplamayı öğrenin.benim çenem çok düşüktü durmadan hocamla sohbet ederdim.müfettişler araçta sorular sorduğu zaman dikkatiniz dağılıp dağılmadığını bakıyorlar eğer hata yaparsanız çok puan kırıyorlar.benim arkadaşım hatasız kullandığı halde müfettişler durmadan soru sormuş oda bocalamış durmadan aynadan bakıp ,hıı ne dediniz felan demiş o arada şerit ihlali yapmış ve yanlış vites atmış.neyseki 75 ile geçti.

yağmurseli sen biizimle aynı dönemde girmeyecekmiydin sınava ya.benmi yanlış hatırlıyorum.senin sınav neden yarın.direksiyon olsa gerek dimi..

17 nisanda girdim de direksiyon yarına kadar bekledi.

Bence de biraz geç oldu;ama ama güç olmasın diyelim eyvahedigeldismile

merhaba kızlar bende inşallah 20 haziranda kursa başlıyorumkaydirigubbakcemile5
ama beni şimdiden bi heyecan sardı sınav nasıldır diye dün eşim söyledi seni kayıt yaptırdım diye nasıl sevindim anlatamam çok istiyordum çünkü
evdeki kitaplardan konu sonu testleri felan çözmeye başladım hemen acaba çokmu acele ettim bi kurs başlasaydı dimi amakaydirigubbakcemile3
neyse kızlar bi akıl verin neyapayım çokmu heyecanlıyım sizce

merhaba kızlar bende inşallah 20 haziranda kursa başlıyorumkaydirigubbakcemile5
ama beni şimdiden bi heyecan sardı sınav nasıldır diye dün eşim söyledi seni kayıt yaptırdım diye nasıl sevindim anlatamam çok istiyordum çünkü
evdeki kitaplardan konu sonu testleri felan çözmeye başladım hemen acaba çokmu acele ettim bi kurs başlasaydı dimi amakaydirigubbakcemile3
neyse kızlar bi akıl verin neyapayım çokmu heyecanlıyım sizce

yok canım benm en iyisi erken başlamak zaten önemli olan test çözmek
kurs 2. planda...

ewet canım erken başlayımda bi fikrim olsun en azından şöle bi baktım da sorular mantığa dayanıyor hiç konu okumadan bile soru çözebiliyorum

bende direksiyon dersinden geldim şimdi araba biraz eski direksiyonu falan sert sizin araçlar nasıl arkadaşlar moralim bozuldumafoldumben

bende direksiyon dersinden geldim şimdi araba biraz eski direksiyonu falan sert sizin araçlar nasıl arkadaşlar moralim bozuldumafoldumben
canim üzülme zoruyla ögreniyorsun fenami..olumunekankayizsmile
benim araba kücük ve modern ama yinede zorlaniyorum tabiki, ilk sürüsümde yokus üzeri calistirmami istedi hoca ilkinde nasilsa yaptim ama ikinci denemem tamamen hüsrandi neyse ögrenicez canim yavas yavas basarilar canim sana kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

seydam saol canım kaydirigubbakcemile5 bugünkü sürüşüm daha iyiydi hocamda yazılı sınavdan geçtinmi direksiyondan korkma geçersin diyor geri geride bazen problem yaşıyorum onuda hallettimmi tamamdır hafta sonuda eşim çalıştırcak zaten sanada başarılar canıma.s.

seydam saol canım kaydirigubbakcemile5 bugünkü sürüşüm daha iyiydi hocamda yazılı sınavdan geçtinmi direksiyondan korkma geçersin diyor geri geride bazen problem yaşıyorum onuda hallettimmi tamamdır hafta sonuda eşim çalıştırcak zaten sanada başarılar canıma.s.
sagol bitanem ..opuyorumnanaktan
ahh bende keske esimle calisabilsem ama burda yasak hem esimin ehliyetine el koyuyorlar hem bana ehliyet alamama yasagi onun icin haftada 45 dk yada 90 dk sürebiliyorum okadar neyse ögreniriz ins hayirlisiyla tozu dumanada katariz kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:1:

canım sizin orda şehir dışında,şehir içinde mi sürdüyolar sınav günü zormu yani çokbilmiyorumkismile
merhaba canim ben simdiden sehir icinde ve sehir disinda sürüyorum kaydirigubbakcemile4,eh zorlaniyorum tabiki) sinav günüde degisebiliyor bakalim ama zormus ins gecerim bilmiyorum canim ,sanada bol sans bitanem

başıma gelen onca aksiliğe rağmen dün ehliyetime kavuştum.yağmurlar kesilir kesilmez kısa mesafeli sürüşlerle trafiğe çıkmaya başlıyorum.darısı isteyen herkesin başına..

Back