- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hiç korkmayın ileri geri farketmiyo ikisi de aynı şey nasılsa
ileri nasıl gidiliyorsa geri gitmekte aynı mantık sadece vites değişiyo
ben 2 hafta önce kartımı da aldım trafikteyim artık çok şükür
tabi bir süre eşimle beraber sürücem
merak etmeyin korkulacak hiçbirşey yok:)
17 nisanda girdim de direksiyon yarına kadar bekledi.
Bence de biraz geç oldu;ama ama güç olmasın diyelim eyvahedigeldismile
merhaba kızlar bende inşallah 20 haziranda kursa başlıyorumkaydirigubbakcemile5
ama beni şimdiden bi heyecan sardı sınav nasıldır diye dün eşim söyledi seni kayıt yaptırdım diye nasıl sevindim anlatamam çok istiyordum çünkü
evdeki kitaplardan konu sonu testleri felan çözmeye başladım hemen acaba çokmu acele ettim bi kurs başlasaydı dimi amakaydirigubbakcemile3
neyse kızlar bi akıl verin neyapayım çokmu heyecanlıyım sizce
canim üzülme zoruyla ögreniyorsun fenami..olumunekankayizsmilebende direksiyon dersinden geldim şimdi araba biraz eski direksiyonu falan sert sizin araçlar nasıl arkadaşlar moralim bozuldumafoldumben
sagol bitanem ..opuyorumnanaktanseydam saol canım kaydirigubbakcemile5 bugünkü sürüşüm daha iyiydi hocamda yazılı sınavdan geçtinmi direksiyondan korkma geçersin diyor geri geride bazen problem yaşıyorum onuda hallettimmi tamamdır hafta sonuda eşim çalıştırcak zaten sanada başarılar canıma.s.
merhaba canim ben simdiden sehir icinde ve sehir disinda sürüyorumcanım sizin orda şehir dışında,şehir içinde mi sürdüyolar sınav günü zormu yani çokbilmiyorumkismile