Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bende ehliyet almak istiyorum eğer işe girersem bende alıcam
lazım oluyor bazı iş içinde ehliyet şart yabancı dil gibi oda önemli yani

sınava hazırlananlara tavsiyem daha önce çıkmış soruları çalışın genelde hep aynı sorular soruluyomuş eşim demişti eşimde hiç kitaptan değil sadece çıkmış soruları çalışmış zamanında kazanmış sınavı çokta zor değilmiş stres yapmayın yani
başarılar sizlere

bende yarın kayıt yaptırcam kursa kızlarrsositososito ama hiç cesaretim yok hiç direksiyona elim deymedi yani netcem bilmiyom kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kimler kimler öğrendi sürmesini senmi öğrenemicen diye gaz veriyorum kendime kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

3 temmuzda sınav var oldukca tedirginim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah kolayca atlatırız sınavı
direksiyon sınavı da ramazana denk geliyor heralde
şimdiden baya bi gerildim

ramazana nasıl denk geliyor kızlar direksiyon. direksiyon sınavı 24 temmuzzmuş eee ramazan ne zamanki. birden 2008 sorularını bile çıkarttım internetten çalışıyorum habie inşallah kaznırız

seydam saol canım kaydirigubbakcemile5 bugünkü sürüşüm daha iyiydi hocamda yazılı sınavdan geçtinmi direksiyondan korkma geçersin diyor geri geride bazen problem yaşıyorum onuda hallettimmi tamamdır hafta sonuda eşim çalıştırcak zaten sanada başarılar canıma.s.

hiç korkma zaten sınavda bir kaç dakikalığına kullanacağın bir araba mutlaka geçersin sınavı da

ramazan 11 ağustos ama herkes ramazanda olacak sınav diyorlar
ben de kesin bilmiyorum ama inşallah ramazan gelmeden olur sınav
ben 2004 e kadar indirdim soruları bakıyorum zamanla inşallah
baya bi katkısı olacak gibi
genelde bazı sorular tekrar tekrar sorulmuş
bugün trafik hocası ne kadar soru çözerseniz o kadar iyi olur dedi
bende o gazla 2009un sorularını bitirdim valla

valla arkadaslar 2 yıl once ehlıyetımı aldım cesaretımı toplayıp araba suremedım sımdı yenı yenı basladım cok zor cok ehlıyet almak cocuk ısıydı 1 kere okudum hepsınden 100 aldım kursa bıle gıtmedım ehlıyetımı tek seferde aldım ama iş arabayı kullanmakta ama yılmıcam ogrenıcem ınsallah korkmayın sınav cok kolay ondan sonrası zor:((((

:3:selam kizlar haftada iki kez devam ediyorum direksiyon derslerine 8. sürüsümü dün yaptim okadarda kötü degilimkaydirigubbakcemile5 bilmiyorum önümde enaz bi 15 ders daha var ins ozaman kadar kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4usta bir söför olucam hocam cok iyi cok espirili kaydirigubbakcemile3araba kullanirken cok rahatlatiyor beni ins hepimiz ehliyetlerimizi aliriz biran önce kaydirigubbakcemile4
sinavdan korkmayineyvahedigeldismile kizlar calistiktan sonra hic sorun degil özellikle yol,gecis hakki ,kaydirigubbakcemile4 kisimlarina agirlik verin güzel haberlerinizi bekliyoruz olumunekankayizsmile

ee kimse yazmıyor buraya
bizden önce ki grubun maşallahı vardı
sürekli iletişim halindeydiler
neler yapıyosunuz hangi konulara geldiniz
ben bu hafta trafik dersini alıyorum
geçen hafta motor bitti sandığım kadar zor değil di
bakalım sınavda da bişeyler yapabilicez mi
bu arada kızlar direksiyon sınavında geri vites yani anarya yaptırıp duruma bakıyorlar mı
yoksa normal sürüş mü yaptırıyorlar
bi bilgisi olan var mı

bende hep cıkmıs soruları cözuyoprum aslında onları ezberlesek gecerız dönüp dönüp aynı soruları sormuslarkaydirigubbakcemile3

kızlar bende sizden önceki dönemdim.ehliyetim cebimde şimdi.hiç korkmayın çok zor bi sınav deil kitaptaki sorularla birebir aynı çıkyor.size tavsiyem motordan ziyade ilkyardıma ağırlık vermeniz.ilk yardım motora oranla daha karışık.hadi kolay gelsin.[/B]

selam kizlar :3:sinava gireceklere basarilar dilerim insallah kolaylikla alirsiniz olumunekankayizsmilebende 10. sürüsümü yaptim bugün geri geri gitme ve park etme dersiydi biraz zor ama alisilinca eminim kendiliginden olacak kaydirigubbakcemile5herkes annesinin karninda :CüvCüv:ögrenmiyorya kizlar öyle degilmi??:1:

Back