- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
kızlar şimdi sınavdan geldim motor ve trafik çok kolaydı ama ilk yardım kolay gibi görünüyo ama biraz zorladı çok dikkatli okumak lazım.bakalım inşallah geçiyorum
kır dizini otur şimdilik sen :umursamaz:
ne işin var bebeni doğur sonra alırsın ehliyetinilmaz:
cok kotusun yaaa,ilk isim sana gelmek olucakti,cok sey kacirdin canim,iiiiiy:dilcikar:
sen doğur önce sonra başımla beraber beklerim zemuszemus opuyorumnanaktan
gelmiyem iste,banane:dilcikar:
hadi çok sevindim şimdi inşallah verirsin sınavı :lepi:
Kızlar sınav çok güzeldi ama motor yedi bitirdi beni. İnşallah bitmiştir bu çile. Arkamdaki çocugun beşinci girişiymiş motordan kalıyomus hep yorum yapmadım başıma gelir diye aman aman:1shok:
İnşallah geçersin canım benim ne zaman belli olacak...
canımcım 6-8 temmuz arası sınav cevapları yayınlanacak 20sinden sonrada sonuçlar belli olacak çok heycanlıyım ya delikafadulden
bende dün girdim çok heyecanlıydım
genelde iyi geçti inş geçerim
takıldıgınız sorular nelerdi kıslar
mesla benim ilk yardımda kalp mesajı ve suni solunum olan soruya bayagı takıldım
sizin varmı
İnşallah geçersiniz arkadaşlar bende sizler kadar heyecanlıyım nedense kendim girmiş gibi..CADIARZU
İnşallah geçersiniz arkadaşlar bende sizler kadar heyecanlıyım nedense kendim girmiş gibi..CADIARZU
Saol canım böyle şeyler duymak moral verio insana...hepınıze bol şanslar dılerım...
emın olunkı okadar zor degıl sadece kendınıze guvenın ben 18 yasıma gırdgm gun gıdıp basvurdum ve hıc bıdersede katılmadım calısıyodum hep yollarda kıtapcıg calısdım sınavdan 100 aldım basarıyla bıtırdım..motorda zor degıl aklınıza zor dıye şartlandırmayın kendınız hepınıze bol şanslar dılerım ..
ehliyet almak için delirmiştim geçen sene eşime sürekli araba kullanmam için yalvarıyodum ve aldım hemde ilk girişimde emin olun o kdr zor değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?