Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Kızlar sınav çok güzeldi ama motor yedi bitirdi beni. İnşallah bitmiştir bu çile. Arkamdaki çocugun beşinci girişiymiş motordan kalıyomus hep yorum yapmadım başıma gelir diye aman aman:1shok:

Kızlar sınav çok güzeldi ama motor yedi bitirdi beni. İnşallah bitmiştir bu çile. Arkamdaki çocugun beşinci girişiymiş motordan kalıyomus hep yorum yapmadım başıma gelir diye aman aman:1shok:

İnşallah geçersin canım benim ne zaman belli olacak...

ayy bende bi kaç ay içersinde yazılcammm arkaya bakmadan cevap ver bacak arasında oklava ile çalış aklımda olucak çok tşklerrr a.s.

bende dün girdim çok heyecanlıydım
genelde iyi geçti inş geçerim

takıldıgınız sorular nelerdi kıslar
mesla benim ilk yardımda kalp mesajı ve suni solunum olan soruya bayagı takıldım
sizin varmı

canımcım 6-8 temmuz arası sınav cevapları yayınlanacak 20sinden sonrada sonuçlar belli olacak çok heycanlıyım ya delikafadulden

İnşallah geçersiniz arkadaşlar bende sizler kadar heyecanlıyım nedense kendim girmiş gibi..CADIARZU

hepınıze bol şanslar dılerım...
emın olunkı okadar zor degıl sadece kendınıze guvenın ben 18 yasıma gırdgm gun gıdıp basvurdum ve hıc bıdersede katılmadım calısıyodum hep yollarda kıtapcıg calısdım sınavdan 100 aldım basarıyla bıtırdım..motorda zor degıl aklınıza zor dıye şartlandırmayın kendınız hepınıze bol şanslar dılerım ..

ehliyet almak için delirmiştim geçen sene eşime sürekli araba kullanmam için yalvarıyodum ve aldım hemde ilk girişimde emin olun o kdr zor değil..

Saol canım böyle şeyler duymak moral verio insana...
ehliyet almak için delirmiştim geçen sene eşime sürekli araba kullanmam için yalvarıyodum ve aldım hemde ilk girişimde emin olun o kdr zor değil..

Saol canım..

selam kıslar sınav soruları belli oldu eğer soruların cevaplarını yanlış hatırlamıyorsam Motor :93
ilkyardım: 90 Trafik:94 çok süküryaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…