benim hesaplamama göre
Trafik:90
motor:85
ilkyardım:83
hihoyyythihoyyyt
tebrik ederim cnmmma.s.
geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorumm ee darısı direksiyon sınavınaaa
benim trafik 100 gelcek motor 95 gelir ilkyardımda 90 gelir kızlar sormayın ilkyardımda hani bi soru vardı ya yaralı sedyede ne yönde taşınır diye..işte onu bize kursta herzaman başı önde olur demişlerdi o öyle yanlış çıktı bi de ben donmayı hiç çalışmamıştım en sondaki konu olunca bakmamıştım hiç bide onu yanlış yaptım
Ay böyle densizler de oluyo malesef allahtan sınav görevlisi çakmamış olayı
Benim sınava gireceğim yerde de çok güzel giyimli bir kız vardı denyonun biri sürekli kızı süzdü durdu bi tane çakasım geldi valla :mymeka:
Böyle futursuzca hareket eden erkeklerden nefret ediyorum sanki ilk kez kız görmüş gibi
2009 2010 2011 2012 li soru vardı ya? Cevap 2011 miş ya,ben de çoğunluk gibi 2010 yapmıştım,yanlış çıktı.
kızlar bende ehliyet kursuna yeni yazıldım ama derslere girip girmeme konusunda kararsızım bir tek direksiyon derslerine girmek istiyorum diğerlerini kitaptan veya netten çıkmış soruları çözerek çalışmayı düşünüyorum siz naptınız kursa sürekli gidip derslere girdinizmi yada derse girmemenin zararı olurmu benim için???
kızlar dün direksiyon eğitimi vardı bizim.daha önce hiç direksiyon başına geçmemiştim.çok eğlenceli herşeyi anladım dönüşlerim direksiyon hakimiyeti hepsi iyi ama şu vitesleri bi anlamadım 1.vites nerde 3 nerde 2 nerde :):) bayağ zorlandım.bide nerde vites değiştirmemiz lazım ne zaman artırmalı ne zaman azaltılmalı onu pek anlayamadım.hızın artıyosa vitesi büyüt yavaşladıysan küçült dedi hoca ama bunu arabayı kullanırken yapamıyourmneyse ilk defa için normal heralde dimi.sizlerinki nasıl gidiyo.
ben daha sorulara,cevaplara bakamadım.soruları indirmiyor bilgisayarım.bozuk malesef.
açıkcası çok da merak etmiyorum.
5 ocakta açıklanacakmış sonuçlar.
umarım hepimiz geçeriz.
şuanda similatörde çalışıyorum.bayağı ilerledim.çok zevkli.
Motor vites istediginde değiştirirsin cnm.Onuda motorun sesini dinLe ötmeye basladıgında değiştir. Vites yerLerinide zamanla ögrenırsın.Sen yazılı sınavdan gectınmı ki direksiyon egitimine basladınız?Bizim kurs yazılı sınaw sonucları bellı oldugunda egitim verecegini sölemişti o yüzden soruorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?