Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

evet ilk yardımdaki o soru beni de yanılttı doğrusu ben de her zaman tüm sorularda başı önde olucak diye biliyordum ve o şıkkı işaretlemiştim ama yanlışmış malesef

ya hakikaten başımı yakacaktı.onun yüzünden sınavım iptal olacaktı.2 tane gözetmen vardı sınıfta allahtan farketmediler.Kendini bişey sanıyo salak şey...işgüzar....Hala sinir oluyorum ama.
Bu arada benim ilkyardım dan 2,Trafikten 3,Motordan da 3 yanlışım çıktı..kaydirigubbakcemile3

2009 2010 2011 2012 li soru vardı ya? Cevap 2011 miş ya,ben de çoğunluk gibi 2010 yapmıştım,yanlış çıktı.

2009 2010 2011 2012 li soru vardı ya? Cevap 2011 miş ya,ben de çoğunluk gibi 2010 yapmıştım,yanlış çıktı.

nadirem bende 2010 yaptım hayırlısı olsun canım ne yapalım.

kıslar benim yazıldığım sürücü kursunda ben birinci grup olduğum için direksiyon eğitimimimi aldım tam 14 gün araba kullandımzemuszemus ilk günler çok heyecanlıydım:kedi: birde benim bulunduğum yeri görseniz her yer bayır, bayırda kaç sefer dur kalk yaptım,direksiyon sınavınada çok var inş sınava yakın yine direksiyon eğitimi verirler yoksa unutucağım

Ben sınvdan önce 5 gün eğitim aldım 20 dk. lık.Şehir içinde ve kavşaklarda araba sürdük.Sınavı kazananlara tekrar 10 günlük program uygulayacaklarmış ama açıklandıktan sonra olur herhalde.Sınavda şehir içi anayollarda yapılıyor burada.ınşallah onuda geçeriz..Sonrada tüm yollar biziiiiiiiiim,yaşasın:lepi:

ooo sınavlardan gecılmış neguzel bızım surucu kursunun muduru hemen bızı bu sınava sokmaya calıştı daha bışı bılmeden gerekırse cevapları tlf yollarız bıle dedı ıyıkı gırmemışım bugun esımle 3 saat motor calıştık çogu seyı yenı duydum ve ögrendım.

kızlar dün direksiyon eğitimi vardı bizim.daha önce hiç direksiyon başına geçmemiştim.çok eğlenceli herşeyi anladım dönüşlerim direksiyon hakimiyeti hepsi iyi ama şu vitesleri bi anlamadım 1.vites nerde 3 nerde 2 nerde :):) bayağ zorlandım.bide nerde vites değiştirmemiz lazım ne zaman artırmalı ne zaman azaltılmalı onu pek anlayamadım.hızın artıyosa vitesi büyüt yavaşladıysan küçült dedi hoca ama bunu arabayı kullanırken yapamıyourm neyse ilk defa için normal heralde dimi.sizlerinki nasıl gidiyo.

kızlar bende ehliyet kursuna yeni yazıldım ama derslere girip girmeme konusunda kararsızım bir tek direksiyon derslerine girmek istiyorum diğerlerini kitaptan veya netten çıkmış soruları çözerek çalışmayı düşünüyorum siz naptınız kursa sürekli gidip derslere girdinizmi yada derse girmemenin zararı olurmu benim için???

hayırlı olsun.
eger imkanınız varsa kursa gidin.yok eger şartlarını hiç müsait değilse kitaptan çalışın ,ayrıca cd alıp dinleyin vede çıkmış soruları çözerseniz geçersiniz.
ama vakit geçirmeden şimdiden çalışmaya başlayın,konuları hemen bitirin ki bol bol soru çözmeye vaktiniz kalsın .

ben daha sorulara,cevaplara bakamadım.soruları indirmiyor bilgisayarım.bozuk malesef.
açıkcası çok da merak etmiyorum.
5 ocakta açıklanacakmış sonuçlar.
umarım hepimiz geçeriz.
şuanda similatörde çalışıyorum.bayağı ilerledim.çok zevkli.

Bizim direksiyon egitimi yazıLı sınavı geçtigimiz zaman veriliyor 5inde belli olucak sınav sonucları.1hafta sonrada direksiyon egitimi başlayacak=)

Kursa gidip gitmeme konsuunda sen bılırsın canm fakat netten cıkmıs soruları calısman cok ii olur senın acındann aynıları cııkıyo genelde soruların farklı soru koymuyolar.Kitapdan calısırsan kursa gitmene gerek yok derım.Ben 2 saat bi soru çözmeyle girdimm sonuclar bellı değil fakat kendım ındırdım soruları kntrol ettım gececegim 85 gibi bi puanla üstelık :)

Motor vites istediginde değiştirirsin cnm.Onuda motorun sesini dinLe ötmeye basladıgında değiştir. Vites yerLerinide zamanla ögrenırsın.Sen yazılı sınavdan gectınmı ki direksiyon egitimine basladınız?Bizim kurs yazılı sınaw sonucları bellı oldugunda egitim verecegini sölemişti o yüzden soruorum :)

bazıları direksiyon eğitimine başlamış şimdiden.
dmek kursa göre değişiyor.

netertua canım gerçekten 5 ocaktamı açıklanacak sonuçlar hani 11 ocakta açıklanacaktı bana cvp yazarsan sevinirim. yeni yazılan arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim. kıslar bence kitabada çalışın,

Son düzenleme:

cnnt canım bende direksiyon eğitimi aldım ben birinci grupta olduğum için direksiyon eğitimimi erken aldım 14 gün araba sürdüm hergün 45 dk kadar kullandım:)

bencede kızlar ben 2 sene önce aldım bu sene kuzenim girdi sorular yayınlanınca bi baktım onlar ne yaa bizdekiler çook basitti ben kursa bile gidememiştim trafikle ilkyardıma hiç bakmadım zaten ama motora sıavdan 1 gün önce sadece göz gezdirmiştim ama 90la geçmiştim bu sene çok zormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…