Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Kızlar bu neya herkes 250-300 yazıldım kursa dİyor benİm yaŞadıĞım yerde 750 den aŞaĞısı deĞİl bakalım bende bun yaz gİdİcem kursa

CADIARZUcnm belki senin toplam fiyatını söylemişlerdir mesela ben sadece kurs ücreti 300 sınav ücreti 85 verdim ayrıca tüm sınavları geçersem vergi dairesine 200-260 veya üç aşağı beş yukarı ödücem daha sonrada 60-70 arası ehliyet için vericem ..her yeni yıllla birlikte zamlanıyor ne kadar ödenecek 2010 da bilgim yok..kurs ehliyetide katmıştır içine iyi öğren cnm 750 kurs ücreti ise sadece çok pahalı

ben de internetten olca... sürücü kursunun sitesinde okudum herşey dahil,sağlık raporu bile 300 tl miş.inanamadım.
benim sadece kurs ücretim 300 tl.
herhalde istanbul da daha ucuz...

Kızlar bu neya herkes 250-300 yazıldım kursa dİyor benİm yaŞadıĞım yerde 750 den aŞaĞısı deĞİl bakalım bende bun yaz gİdİcem kursa

SIRF KURS PARASIYSA ÇOK PAHALI BENİM
250 KURS
10 ADLİYEYE
15 SAĞLIK
45 SINAV şimdilik direksiyon dersi almadım daha onun içinde isterlerse genede seninki kadar değil emniyete vereceğimiz ehliyet parası hariç tabi senden onudamı alacaklar acaba
baştan sona kadar bütün işlemleri kurs yapıp ehliyetide emniyetten onlar çıkaracaksa fiyat gayet normal biz seltifikayı alınca ondan sonraki işlemi kendimiz yapıcaz

kızlar bende ehliyet kursuna yeni yazıldım ama derslere girip girmeme konusunda kararsızım bir tek direksiyon derslerine girmek istiyorum diğerlerini kitaptan veya netten çıkmış soruları çözerek çalışmayı düşünüyorum siz naptınız kursa sürekli gidip derslere girdinizmi yada derse girmemenin zararı olurmu benim için???

ben derslere çocukların okulu dolayısıyla giremedim Konuları kitaptan okumadan önce int. sorulara göz gezdirdim.Sorular birbirine çok benzediği için kitapta nerelere çalışacağını nelere ağarlık vereceğini iyi biliyorsun zaten geçmiş sorular gireceğin sınavın kopyasını sana veriyor gibi yanlız bizim son girdiğimiz sınavda çok fazla resimli soru vardı ve bu resimlerin çoğu kitapta da yoktu yani konuyu anlamışsan çözebileceğin sorulardı ilk yardım çok kolay motorda da sistemlerin resimlerini çizersen deftere daha iyi anlarsın
trafiğede önce sorulara baksonra çalış derim sana kolay gelsin ben böyle çalıştım ve sırf soru çözdüm
motor 1
ilkyardım full
trafik 4 tane (bu 4 yanlışta kontrol ederken değiştirdiklerim)
fena değil demi haa birde ben kitaptaki soruları pek çözmedim çünkü onlarda konular birbirini takip ettiği için cevapları tahmin edebiliyorsun başarılar dilerim....

bu sınavda kaç puan aldığımız önemli değil dimi sadece 70 almak kafi.ozaman 90 100 almanın hiçbir önemi yok.direksyonda aynı şekilde doğrumu benmi öle biliyorum yoksa kızlar

bu sınavda kaç puan aldığımız önemli değil dimi sadece 70 almak kafi.ozaman 90 100 almanın hiçbir önemi yok.direksyonda aynı şekilde doğrumu benmi öle biliyorum yoksa kızlar

70 almak yeterli canım geçmek için

90 veya 100 almak pek bişey ifade etmiyor

direksiyondan korkuodum ama asvalt ağlıyo altımda ya süperim maşallah nazar değmesin ama sürücü kursundan memnun değilim ben ya sadece sınav yerinde dolaştırıyo sinir oluyorum isyanlarımıda bastırıyolar başka sürücü kurslarına giden arkadaşlarım her seferinde başka yerlere şehir içinde geziyolar bizim sınav olcamız yerde 4şeritli 2şer geliş gidiş var hiç tehlike yok aksiyon yok bi tane kırmızı ışık var oda kırmızı olsun die dua ediyorua ki durup kalkmış olalım diye
amöa dün isyanım cvp buldu bali hocam dedim giderken kullanayım yok dedi bindirmedi sınav yerinede kendi götürüyo özürlü gb bindim sonra surat astım hadi geç dedi geçtim baya bi dolandırdı yolu uzattı iyidi yani oh be ben trafiğin en işlek olduğu yerlerde kullanmak istiyorum ki pişeyim
ehliyet alınca tutabilene aşkolsun
hocada öle dio eşin çok pişman olucak sana ehliyet aldığı için dio bende o almıyoki ben alıyorum diyorum heheheh:)))))

kızlar bugün ayın 10 u :) bu gece saat 12 den sonra sonuçlar açıklanırmı cvplarınızı bekliyorum.
sevgiler...

eğer öss kpss gibi olursa sabah 10 gibi falan açıklanır ama benimde pek bilgim yok azıcık daha sabret cnm bu kadar bekledik bi 24 saat daha bekleriz:)

samyeli ve ankara_ankara şimdi gece 00:15 baktım ama açıklanmamış. sizlerden ricam yarın öğrendiğinizde bu sayfaya sonuçlarınızı ve yorumlarınızı bırakınız çünkü önce buraya bakıp öyle sonuçlara bakmak istiyorum, şimdide öyle yaptım önce sizlerin cvplarına sonrada meb sitesine
fakat açıklanmamış:( yarına çok az kaldı.

birde ALLAH izin verirde geçersek direksiyon sınavı ne zaman olacak?

direksiyondan korkuodum ama asvalt ağlıyo altımda ya süperim maşallah nazar değmesin ama sürücü kursundan memnun değilim ben ya sadece sınav yerinde dolaştırıyo sinir oluyorum isyanlarımıda bastırıyolar başka sürücü kurslarına giden arkadaşlarım her seferinde başka yerlere şehir içinde geziyolar bizim sınav olcamız yerde 4şeritli 2şer geliş gidiş var hiç tehlike yok aksiyon yok bi tane kırmızı ışık var oda kırmızı olsun die dua ediyorua ki durup kalkmış olalım diye
amöa dün isyanım cvp buldu bali hocam dedim giderken kullanayım yok dedi bindirmedi sınav yerinede kendi götürüyo özürlü gb bindim sonra surat astım hadi geç dedi geçtim baya bi dolandırdı yolu uzattı iyidi yani oh be ben trafiğin en işlek olduğu yerlerde kullanmak istiyorum ki pişeyim
ehliyet alınca tutabilene aşkolsun
hocada öle dio eşin çok pişman olucak sana ehliyet aldığı için dio bende o almıyoki ben alıyorum diyorum heheheh:)))))

tebrikler alkisalkisalkis darısı başımıza .
bizim kurs ne dedi biliyor musunuz.şehiriçinde kullanmak yasakmış.sadace bizi pistte çalıştıracaklar ve sınav yerinde kullandıracaklarmış :kızgın:
bende şehiriçinde kullanmak isterdim.

saat 09.37 hala açıklanmamış sonuçları biliyorum geçtim ama yinede içim görmeden rahat etmiyor.ya yanlş değerlendirme yaptıysam diye korku var içimde çok merak ediyorumm ..inş. açıklanır bugün

üfffffff saat 10 oldu gene tık yok sinir geldi

Back