Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ay kızlar valla yazılarınızı okuyunca karnıma agrılar gırdı heyecan yaptım sınavdan degılde dıreksıyondan korkuyorum ya heyecan yaparsam dıye ayrıca esım ve oglumda gelıcek benımle kursta sehır ıçınede cıkılıyormu

bende bişey bilmiyorum ama bugün eski testleri çözdüm çok kolay zaten onlardan çıkıyormuş hep..birbrinin aynı görsen..inşallah geçeriz..

ayy inş yaa geçeriz kalırsam çok üzülürüm yaa bende bakım o zaman eski sorulara ben kitaptan çalışıyodum int çıktı alım baride çözüm

arkadaş relax (doğadan) diye bir çay içmiş bayagı faydası olmuş.heyecan yapmamış.tavsiye ederim.
ben de düşünüyorum.

Sadece kitap yetmiyor, tek testi çözmeklede olmuyor,
çalış çalış ne yapacağımı şaşırdım.Bu gün motordan 2 ayrı deneme sınavı olduk 1. sinde 40 soruda 11 yanlış , 2.sinde 40 soruda 3 yanlış yaptım aman arkadaşlar netteki testleri çözün..mafoldumben

vallahi ben hiç çalışmadan hiç bir kez bile kursa gitmeden sadece 1 er test çözerek gttim ve hepsinden 80in üzerinde notla geçtim...

ayrıca direksiyondan da 3 kere 15 dklık dersle girdim ve 90 aldım....

bu kadar stres yapmayın ...nedir ki ehlyt sınavı ilkokul soruları gibi sorular var...

kızlar hiç heyecan yapmayın valla ben aşırı rahatım ya..4 test falan çözdüm eskilerden hepsi aynı zaten..bir kere çözünce diğerini çözerken soruyu görür görmez cevapları arıyorsunuz..
direksiyondanda korkmuyorum..daha önce kullanmışlığım yok pek aslında.15 yaşındayken babam anneme öğretirken banada sürdürmüştü biraz o sadece.aradan 10 yıl geçti..ama diyorumki ne kadınlar var vzır vızır araba kullanıyorlar..benim onlardan eksiğim ne ki..bende yaparım diyorum hiç heyecan yapmıyorum doğrusu..son gece bi daha bakacağım sorulara..

ahh ne güzel relaxsınız aslında benimde testlerim fena değil güzel çözüyorum ama eşim beni heycanlandırıyo yaaa hayırlısı bakalım sınavda ne yapcaz inş kazanırız hepimiz

ben de ilk başlarda çok motive olmuştum,çok çalışıyordum.son 4 gündür falan eski motivemi kaybettim

bu cumartesi değil gelecek cumartesi sınav...
nasıl gidiyor çalışmalar?
motoru bitirdim ama tekrar etmem lazım.bana göre daha yeterli değilim.
ilk yardımı tekrar ediyorum.daha çıkmış soruları çözmeye başlayamadım (

arkadaşlar coğu arkadaşlar cıkmış son sene sorularına çalışın kesin gecersiniz aynıları cıkıyor diyorlar ben bazı cıkmış sorulara bakdımama pek benzeyen sorular yok

direksıyondanda geçtimm ohh beee btti buda şükürler olsun kı

diğer arkadaslara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
tatlım ben sınava 24 ekımde girdim ilk seferde geçtim bundada ilik giriyorum ilk seferde geçtm hepsini tek seferde verdim yanıkaydirigubbakcemile3
ama ara biraz uzun oldu bundan sonrakı donmde stajlı olacağı için herkez akın etmiş bnmkıde uzadı işteehlyete 350 e yazılmıstım şimdi ise 510 lira olmuşş

hadi hayırlı olsun.tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
darısı başımıza

arkadaşlar coğu arkadaşlar cıkmış son sene sorularına çalışın kesin gecersiniz aynıları cıkıyor diyorlar ben bazı cıkmış sorulara bakdımama pek benzeyen sorular yok

benim baktımlarımın çoğu benzer sorular.bir yılda sorulmuş sorular başka yılda tekrar sorulmuş.hatta 3 kere aynı sorunun sorulduğu bile olmuş:bbo:

slm kızlar ben bişey merak ediyorum kısmetse 26 sınavına giricem geçerim inş.tek seferd peki bu direksiyondan kalırsak yine sınavdan kaldığımız ücreti ödüyormuyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…