Kızlar bugün direksiyon sınavı vardı.Sabah erken saatte gittim hava buz gibiydi donduk resmen..Öğlen girdim sınava..Ama değdi yani KAZANDIM....Ohh çok şükürler olsun sınavdı, motordu , trafikti derken hepsi bitti çok şükür..Darısı sizlerin başına diyeyim..Yazılı sınava girecek arkadaşlar sınavdan sakın korkmayın..Eski sorular çıkıyo hep..Bol bol test çözün..Kitaba çalışmaya kalkarsanız işin içinden çıkamazsınız..Benim sizlere tavsiyem eski sınavda çıkan soruları çözün.İnternette deneme sınavları var..Test halinde onlarıda çözün gerisini düşünmeyin...Umarım hepiniz ehliyetlerinizi alırsınız...Ehliyet almak kolayda kızlar trafiğe nasıl çıkacam beni işin o kısmı düşündürüyo..
hayırlı olsun canım bende ctesi günü direksiyona girdim ve senin gibi sıra gelene kadar dondum sogukta cok şükür bende gecmişimki bende cok aksi durumlar oldu önemdeki otobüzde de direksiyon sınavı vardı ve adam baya acemiydi galiba sürekli durdu falan benim işimi baya bi zora soktu ama cok şükür gectim darısı tüm isteyenlere a.s.
bu arada benim arkadaşım eğitimde çok güzel kullanıyormuş.hiç stop ettirmemiş.
sınavda farklı bir araba vermişler.2-3 kere stop ettirmiş.ama yinede kazanmış.
mrb arkadaşlar
bende 26sında sınava gircem ama hiç bişe bilmiyorum yaa çok korkuyorum ve sınavdada kalmak istemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?