Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ne kadar çabuk bitmiş kursunuz.şaşırdım.
ben kursa gitmiyorum ,kendim çalışmaya çalışıyorum.
hepimize kolay gelsin.

Haftada 4 gün kursa gidiyorum 4-5 haftada bitecek ama kursa gitmek mi iyi gitmemek mi karar veremedim, bir gidişte 80 sayfayı ışık hızıyla geçiyor adam ya, sonrada e bildiğiniz şeyler zaten diyorlmaz:
Nasıl yetiştireceğim hiç bilmiyorum trafik zaten illlet o tali yolla bağlantı yolunu kim çıkarmışsa yani kafamçokkarıştı
Birde benim kursumda smilatör yok, 2. direksiyon dersimde yoğun olmayan bir trafiğe çıktım hemde hiç bilmiyorken sadece hocadan aldığım eğitimle.
Direksiyon hocam iyi öğretiyor ve çok sakin.Hepimize başarılar arkadaşlar...

Son düzenleme:
ben ehliyet konusunda çok sinirliyimmmlmaz:
tee ekimde sınava grdim sınavımı geçtim süperce
ama bir türlü direksıyon sınavına giremedım beni 19 aralığa attılar ya kaç bölüme bölmüşler alfabetik sıaya göre.şimdi birde artık stajlı olduğu için bu son doneme katılan çok olmuş.off offf bakalım nezman alcam ehliyetimi:umursamaz:

Kızlar bugün direksiyon sınavı vardı.Sabah erken saatte gittim hava buz gibiydi donduk resmen..Öğlen girdim sınava..Ama değdi yani KAZANDIM....Ohh çok şükürler olsun sınavdı, motordu , trafikti derken hepsi bitti çok şükür..Darısı sizlerin başına diyeyim..Yazılı sınava girecek arkadaşlar sınavdan sakın korkmayın..Eski sorular çıkıyo hep..Bol bol test çözün..Kitaba çalışmaya kalkarsanız işin içinden çıkamazsınız..Benim sizlere tavsiyem eski sınavda çıkan soruları çözün.ınternette deneme sınavları var..Test halinde onlarıda çözün gerisini düşünmeyin...Umarım hepiniz ehliyetlerinizi alırsınız...Ehliyet almak kolayda kızlar trafiğe nasıl çıkacam beni işin o kısmı düşündürüyo..

ferhunde06 teşekkürler verdiğin bilgiler için.
sana geçmiş olsun.darısı başımıza.
bizim kursta 10 günlük direksiyon eğitmi varmış.her gün 20 dk olmak üzere.
ayrıca şehiriçine çıkarmıyorlarmış.bu da biraz canımı sıktı.
arkadaşlar sizde nasıl acaba??

bir arkadaşım cd den çalışmış sınava.
sadece 3-4 kere dinlemiş.kitaba hiç çalışmamış,ayrıca kursa da katılmamış.
kitaptan sıkılanlar cd alabilir bence.
kırtasiyelerde satılıyormuş.3-4 tl falanmış.

Selin-as tepkinde haklısın canım gerçekten sinir bozucu bir durum ama vardır bir hayır. Üzülmemeye çalış bence..

Ferhunde06
Tebrikler darısı bizim başımıza..Şu sınavlar hayırlısıyla ve güzelce bir bitse rahat bir nefes alacağım.Trafik içinde çekinme bunca insan nasıl çıkıyorsa bizde çıkarız.Baştanşehre uzak sakin yollarda deneme yap ben öyle yapacağım iyice refklekslerimiz güçlensin... :)

netertua
Benim direksiyon dersim toplam 5 ders ve her ders 35-40 dkk içeriyor.ılk acemilik atıldıktan sonra sütlüce sınav yerinde trafiğe çıkıyoruz 2 dersim bitti 3. dersimde inşallah sütlücede trafiğe çıkıp çalışacağım...

sevgili nazenn

sizin 5 ders 40 dk,bizim 10 ders 20 dk sürüyor.hemen hemen aynıymış...
bende sadece bizimki öyle diye üzülmüştüm.
size kolay gelsin.başarılar dilerim.

hayırlı olsun canım bende ctesi günü direksiyona girdim ve senin gibi sıra gelene kadar dondum sogukta cok şükür bende gecmişimki bende cok aksi durumlar oldu önemdeki otobüzde de direksiyon sınavı vardı ve adam baya acemiydi galiba sürekli durdu falan benim işimi baya bi zora soktu ama cok şükür gectim darısı tüm isteyenlere a.s.

hayırlı olsun.tebrik ederim.:lepi:
darısı başımıza.

Ne zor durum ya sen çalış çabala başka biri gelsin seni zora soksun ,ben iyice bundan tedirgin olmaya başladım
direksiyon hocam sınav günü başka kurslardan sınavı olanlar kaza yaptı bizimkileri şaşırttı dedi..
Sınav yeri hep aynımı sütlüce mi?

bu arada benim arkadaşım eğitimde çok güzel kullanıyormuş.hiç stop ettirmemiş.
sınavda farklı bir araba vermişler.2-3 kere stop ettirmiş.ama yinede kazanmış.

bu arada benim arkadaşım eğitimde çok güzel kullanıyormuş.hiç stop ettirmemiş.
sınavda farklı bir araba vermişler.2-3 kere stop ettirmiş.ama yinede kazanmış.

Eğer farklı araba verirlerse olay çok zorlaşır.
Vitese takışlar bile ayrı sitilde oluyor.mafoldumben

kızlar bende 26 aralıktaki sınav için yazıldım ama hiç gitmedim kursa..kitap verdiler..
bende şimdi netten çözmeye başladım...nasıl ya direksiyon sınavı falan zormu???

mrb arkadaşlar

bende 26sında sınava gircem ama hiç bişe bilmiyorum yaa çok korkuyorum ve sınavdada kalmak istemiyorum yaa

mrb arkadaşlar

bende 26sında sınava gircem ama hiç bişe bilmiyorum yaa çok korkuyorum ve sınavdada kalmak istemiyorum yaa

bende bişey bilmiyorum ama bugün eski testleri çözdüm çok kolay zaten onlardan çıkıyormuş hep..birbrinin aynı görsen..inşallah geçeriz..

ben trafikle ilk yardımı bitirdim ama daha motor konuları bitmedi.
konuları bitirdikten sonra soru çözmeyi düşünüyorum.

slm bızde 2 arkadas yazıldık 1 ay önce fakat sınav şubatta denıldı bıze bende çok heyecenlıyım kursa gıtmıyorum evde calışıyoruz esımle/ılk yardım çok basıt fakat motora daha gecmedım herkese basarılar dılıtorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…