Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Allah yardımcın olsun sakin olmaya calıs biliyosundur işte arabaya binince koltugunu ayarla aynalarını kontrol et emniyet kemerini tak vitesi 1 e al cık bazı hocalar hususi konusturuyoms dikkatini ölcmek adına sakın arkanı dönüp konusma yada aynadan falan bakma konusurken yoldan gözünü ayırma bana hocamız bunları söyledi benmde dün bitti direksiyon bayramdan sonra sınavım dün son dersti ve bi kaza atlattım :1no2: ama benim degil karsı tarafın yolu kontrol etmeden aniden cıkması nedeniyle ani fren yaptım son anda kurtardım adam bisürü özür diledi ama emniyet kemerim takılı olmasa kesin biyerlere carpardım kafamı ama sunuda gördüm paniklemedim sakindim inş sınav esnasında trafikte böyle kişilerle karsılasmam :Saruboceq:

sağol canım, Allah kaza bela vermesin, her konuda da bu konudada yardımcımız olsun

amin lavandacıgım haberdar et bizi durumdan bende bian önce girsemde kurtulsam ister istemez stres yapıyor insan

arkadaşlar bende bugun yazıldım kursa salak kız bana yazılırken söylemedi kurs başladı diye eve geldim aklıma geldi nezamn başlıycak sorayım dedim aradım sordum cuma başladı dedi.pazartesi ilk günüm olacak allah nasip ederse. ben şimdiden heycanlanıyorum yaa

benim kurs 9 kasimda basladi siz kasim grubundasiniz degil mi?benide ekim tarihi gecirince kasima attilar..aslinda alsalardi simdiye kadar bitmisti kursum..hosseda hayirli olsun..basarilar dilerimm.

ben kursu ve yazılı sınavı atlattım bide hayırlısıyla direksiyonu atlatsam cok sevinecegim...yeni baslayan arkadaslar ben kitaptan cok sorular üzerinde durdum özelliklede gecmiş yılları cözdüm sınava yakın ve cok şükür hepsinden gectim bol soru cözün derim ben

geçmiş 1 yılın 4 dönemin sorusunu dahi çözseniz
çok yüksek puanlarla geçersiniz yazılıyı
ama uygulamada sakın hocaların dediklerini yapmayın
sizi yanlış yönlendirmelerle yanıltıyolar
ben onların kurbanı olup, telafi uygulama sınavında geçtim
bilgilerinize

Ben de aralık 26 sınavı için yazıldım geçenlerde...
Ama kursa derslere girmeyeceğim zamanım yok.
Korkuyorum ya saflığıma gelir de dersten kalırsam filan.
:1no2:
Rezil olurum....
:tomato:

lavanda tebrik ederim darısı basıma bende 5 aralıkda gircem direksiyon sınavına ruyamsın o kdara korkma cnm bende düzenli gidemedim derslere ama cıkmıs soruları cözdüm sende öyle yap gecmiş sınav sorularını çöz sürekli

dün ilk motor dersimizdi dersden sonra hoca sınav yapdı 88 aldım:)4 yanlış.hoce bana seda sen neden böle oldu hayret hepsini yaparsın demişdim dedi:).şaşırdım niye öyle dedi allah dedim:)

bende yazıldım 26 aralıktakine bende kurslara katılmıycam geçmiş soruları çözüyorum

Pfff zor işler yaa motor dersleri filan hem gereksiz hemde zor, ilk direksiyon dersimi aldım fena bulmadı hoca kaldı 4 ders ve sınav.Acaip stresliyim...:sinifsinif:

kızlar meb in sitesinden eski sorulara bakın zaten hep aynıları cıkıo bende stresliydim gectim bişi yok yani panik yapmayın :')

26 aralıkta sınava girecek arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?
bende kursa gidemiyorum.ama evden kitaba çalışıyorum.kitabı bitirdikten sonra geçmiş soruları çözmeyi düşünüyorum.

birde bugün kursa gidip smilatörde çalışacağım biraz.heyecanımızı yenmek ve daha pratikleşmek adına...

motor konusunu kafam hiç almıyor.anlamıyorum benim kurs biteli 3 hafta oldu önümüzdeki hafta direksiyon başlıyacak.fena stres yapıyorum geçemem diye.

kızlar benim kurs bitti trafikten hiçbirşey anlamadım...ilkyardımda çok güzel notlarım ..motorda idare eder geçebilirim ama o trafikk basmıyor kafam hadi hayırlısı bakalım 26 aralığa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…