sanırım ocakta canım.kızlar stajer sürücü kursu dönemi ne zaman başlıyor biliyomusunuz?
bende ehliyete gideceğim ve küçük bebeğim var o yüzden haftasonları gideceğim..artık almak ve trafiğe çıkmak istiyorum yaa..bi nasip olmadı(
sanırım ocakta canım.
çok heveslisin sende belli benim gibi umarım en yakın zamanda alırsın..
geçersin canım korkma..ben kursa başladım 2 hafta önce 24 Ekimde sınav var sınavdan 1 ay sonrada direksiyon sınavı olacakmış.
inşallah geçerim.çok istiyorum araba kullanabilmeyi
ben geç kaldım galiba ama bir daha ki kurs ne zaman acaba?
ben kursa başladım 2 hafta önce 24 Ekimde sınav var sınavdan 1 ay sonrada direksiyon sınavı olacakmış.
inşallah geçerim.çok istiyorum araba kullanabilmeyi
Geçersin canım azimliysen 1 kerede geçersin.Ben oturduğum koltuğa hemen kaldırdım arabayı,gayet relax bir şekilde 2 dkada indirdiler beni.Tamam yeterli diye.95 ALDIM direksiyondan.Benim direksiyon sınavına girdiğimde çok yağmur vardı,benimde en korktuğum şeydi ya yağmur yağarsa diye ama hocalrın verdiği eğitimde çok hırs yapmıştım.Alcam diye 1 kerede.Sınavda herkes 10 dk araba kullaırken ben 2 dka kullandım ve indim
Ben de istiyorum da kuzum sen hangi kursa gittin
Ben bornovadayım da burdan bir yer mi?
Canım Ankarada değilim ben. maalesef taşradayım
sadece kaldığın dersten tekrar sınava gireceksin cnm.arkadaşlar eğer bu 3 sınavdan trafik,ilk yardım ve motor dan herhangi birini geçemesek sonra hepsine birden mi yoksa sadece geçemedğimiz dersin sınavına mı gireceğiz.
benım hıc direksiyon deneyimim yok ama ehliyet almak istiyorum.
hastalığı var v.s var.
benım gıbı hıc deneyımı olmadan ehlıyet alan arkadaslar var mı?
yasadıklarnzı anlatrmsnz,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?