- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.730
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çıkmadan önce kafamda yolu çiziyorum nasıl yaparim nerde durdurulur park nasip yapılırTrafiğe ilk çıktığım gün arkamdan araba çarpmıştı hem de kırmızı ışıkta :) ben çok korktum eşime sen geç direksiyona diye. İzin vermedi şimdi bırakırsan bir daha alamazsın devam dedi.
diyeceğim o ki başımıza bir iş gelecekse bizim hata yapmamız bile gerekmiyor.
Tabi hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.
Önce yakın mesafelerde çıkın, gözünüz kestikçe uzak yola çıkarsınız.
Bir de zihninizde iyice oturtun. Ben gideceğim yerlerde önce park yeri düşünüyorum. 10 seneden sonra cesaret edip çıktım trafiğe. 1,5 yıldır kullanıyorum. Çıkmadığım her gün için pişmanım.
Bakayım bi
Bi kere panik yapmak en son yapacağınız şey olmalı. Bildiğinizi de yanlış yaparsınız. Panik olunca hızlı hareket ediyorsunuzdur muhtemelen bu da sizi şaşırtır. Mesela geri çıkarken nasıl yönünüzü şaşırıyorsunuz? 1 aylık sürede park falan normal hata yapmanız. Aldığınız 14 saatlik eğitim o da parkurda. Böyle böyle pratik olacaksınız. Size tavsiyem sabah erken, akşam geç saatlerde trafiğe çıkıp pratik yapmanız1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayınasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayınasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
Çok teşekkür ederimHiç panik yapma bn de aldım 2 seneye yakın oldu ehliyetliyken bile eşimle arada boş yere götürur dur kalp yokuş kalkış yaptırdı öyle yendim hiç kimse anasının karnında ehliyet li cikmiyo ki bnde yaptım duran araca çarptım mesela yani olcak şey sana birşey olmasın araba yapılır trafikte kalkamadım istop etti araba kaldiramadim beş dk filan pati çektim bir metre yokuştan kaydırın dik yokuşta arkada araba geliyoken hızlıca mesela anlatılacak çok şey olur kuzu sen kendine emin ol güven tek çıkma ilk müzik aç boş yerde kafan dağılsın o arada bol bol pratikt yap hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim![]()