Ehliyet aldim ama araba kullanmaya korkuyorum

Yaklaşık bir yıl içinde motor koordinasyonunuz o kadar gelisecek ki arabayı düşünmeden otomatik kullanmaya başlayacaksınız

14 senelik şoför olarak tek tavsiyem bol pratik. İnsan sürdükçe alışıyor ve güveni geliyor.
Ben 1 yıl asla park edemiyordum, zamanla hepsi oluyor. Sakın ufacık bir şeyden dolayı vazgeçme. Ben sol kapıyı içeri göçertmiş , sonra da rujumu tazeleyip yola devam etmiştim :KK70: kapı açılmadı hatta sağdan indim.
Bu bn otobanda tır sürttü çamurluk göçtü kahve içmeye gittim 🤣🤣🤣

Öncelikle özel ders alacaksın abi eş baba bunlarla yapamazsın hiç girişme 😅
Aktif hergün kullanacaksın park edeceksin yanlış yapa yapa olacak 🤗 bol şans 🤣

Bir şekilde alışıyorsunuz kimse anasının karnından öğrenip çıkmıyor ki hepimizin ufak tefek kazası oldu tabi park ederken şuan en geniş en boş alanları tercih edin kalabalığa girmeyin 😅

Eklentiler

• E32CC5F6-135F-497D-95DB-A9D0E3D7C8B5.webp
    E32CC5F6-135F-497D-95DB-A9D0E3D7C8B5.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben daha beterim.kendim surerken korktugum yetmiyormuş gibi esim surerkende cok korkuyorum.sanki butun arabalar ustumuze dogru kiracakmis gibi hissediyorum.

Bir şekilde alışıyorsunuz kimse anasının karnından öğrenip çıkmıyor ki hepimizin ufak tefek kazası oldu tabi park ederken şuan en geniş en boş alanları tercih edin kalabalığa girmeyin 😅
Senin azmış 🤣
Bnm daha fenaydı
Arabayı değiştirene kadar tamir yapılmadı 🤣 eşim sonra komple bakıma soktu🤣🤣

Bir süre özel ders alacsksınız bunun başka yolu yok. Siz daha araba kullznmayı bilmiyorsunuz o yüzden bunları yaşıyorsunuz.

İyi öğrenin Arabaya öyle binin. Ne başkalarının canını yskın ne kendinizin!
Zaten yoğun trafik ve süratle değilde arada sakin yerlerde kendimi alıştyrm ders almayı düşünüyorum amacımda o zaten kimsenin canı yanmasın hemde pratigim olsun

Aynen onları tercih ediyorum

Ben özel direksiyon dersi öneriyorum.
Benim gorumcemin oğlu vitese basamiyordu.
2 hafta şehir içi,şehir dışı ders aldı şuan arabada yatıyor galiba 1 senedir eve gelmedi 😂
Ben araba kullanmayı eski külüstür arabada öğrendim.vurdum,çarptım,çizdim ama içim acımadı araba külüstür diye 😁

Ben özel direksiyon dersi öneriyorum.
Benim gorumcemin oğlu vitese basamiyordu.
2 hafta şehir içi,şehir dışı ders aldı şuan arabada yatıyor galiba 1 senedir eve gelmedi 😂
Ben araba kullanmayı eski külüstür arabada öğrendim.vurdum,çarptım,çizdim ama içim acımadı araba külüstür diye

Aynen yavaş yavaş Bende denemeleri yapıyorum söylenenleri fazla taktım galiba bugün yapamazsın nasıl yaptın çarptın bilmiyorum niye çıktın arabaya sorun açacaksın eşim birsey demedi ama
Ayy öyle diyen çok olur
Bana bn hiç kaza yapmadım diye hava atan olurdu
Sonra otobüs sürttü komple tampon gidince demek ki oluyormuş dedim
Bnm enazından ufak tefek oluyordu onun 50.000 tramer çıkmıştı 🤣🤣

Back
X