Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bn otobanda tır sürttü çamurluk göçtü kahve içmeye gittim14 senelik şoför olarak tek tavsiyem bol pratik. İnsan sürdükçe alışıyor ve güveni geliyor.
Ben 1 yıl asla park edemiyordum, zamanla hepsi oluyor. Sakın ufacık bir şeyden dolayı vazgeçme. Ben sol kapıyı içeri göçertmiş , sonra da rujumu tazeleyip yola devam etmiştimkapı açılmadı hatta sağdan indim.
Senin azmışBir şekilde alışıyorsunuz kimse anasının karnından öğrenip çıkmıyor ki hepimizin ufak tefek kazası oldu tabi park ederken şuan en geniş en boş alanları tercih edin kalabalığa girmeyin![]()
Zaten yoğun trafik ve süratle değilde arada sakin yerlerde kendimi alıştyrm ders almayı düşünüyorum amacımda o zaten kimsenin canı yanmasın hemde pratigim olsunBir süre özel ders alacsksınız bunun başka yolu yok. Siz daha araba kullznmayı bilmiyorsunuz o yüzden bunları yaşıyorsunuz.
İyi öğrenin Arabaya öyle binin. Ne başkalarının canını yskın ne kendinizin!
Hadi yaaSenin azmış
Bnm daha fenaydı
Arabayı değiştirene kadar tamir yapılmadıeşim sonra komple bakıma soktu
![]()
Onu biraz gecirdim ama yinede oluyor panikBen daha beterim.kendim surerken korktugum yetmiyormuş gibi esim surerkende cok korkuyorum.sanki butun arabalar ustumuze dogru kiracakmis gibi hissediyorum.
Valla ama eşim saolsun hiç kızmadı sen panik yapma olur diye teselli verirdiHadi yaa![]()
Aynen onları tercih ediyorumBir şekilde alışıyorsunuz kimse anasının karnından öğrenip çıkmıyor ki hepimizin ufak tefek kazası oldu tabi park ederken şuan en geniş en boş alanları tercih edin kalabalığa girmeyin![]()
Benimkide öyle sagolsunValla ama eşim saolsun hiç kızmadı sen panik yapma olur diye teselli verirdi![]()
Ben özel direksiyon dersi öneriyorum.
Benim gorumcemin oğlu vitese basamiyordu.
2 hafta şehir içi,şehir dışı ders aldı şuan arabada yatıyor galiba 1 senedir eve gelmedi
Ben araba kullanmayı eski külüstür arabada öğrendim.vurdum,çarptım,çizdim ama içim acımadı araba külüstür diye
O zmn soğumadan trafiğe çıkmalısınBenimkide öyle sagolsun
Aynen yavaş yavaş Bende denemeleri yapıyorum söylenenleri fazla taktım galiba bugün yapamazsın nasıl yaptın çarptın bilmiyorum niye çıktın arabaya sorun açacaksın eşim birsey demedi amaO zmn soğumadan trafiğe çıkmalısın![]()
Ayy öyle diyen çok olurAynen yavaş yavaş Bende denemeleri yapıyorum söylenenleri fazla taktım galiba bugün yapamazsın nasıl yaptın çarptın bilmiyorum niye çıktın arabaya sorun açacaksın eşim birsey demedi ama