Çok teşekkür ederim inşallah zamanla daha iyi olacaktırSakin olacaksınız öncelikle daha geniş yerlere park edeerek Park edeceksiniz mesela kendinize güvenmelisiniz trafikte herşey olabilir ona göre hesaplamalısınız aslında bende zamanla aştım sizde aşarsınız bahçe teline çarpıpta sakin bırakmayın devam edim öğrendiginiz zaman tam anlamıyla cok zevkli araba kullanmak
Aynen yaa bana diyende arabaya binmeye cesaret yok birde herseyi ben bilirim havalariAyy öyle diyen çok olur
Bana bn hiç kaza yapmadım diye hava atan olurdu
Sonra otobüs sürttü komple tampon gidince demek ki oluyormuş dedim
Bnm enazından ufak tefek oluyordu onun 50.000 tramer çıkmıştı
Olablir aslında deneyim bendeAvm otoparkları çok iyi oluyor park konusunda tenha saatleri tercih et
Bn ilk zmn öyle yapıyordum
Aynen haklısın nenyapalim oturunca olmuyor bir şekilde olacak işte10 yil once aldim ehliyeti, 2 aydir aktif kullaniyorum:) Arabadan benden daha cok korkan birini tanimadim, emin ol sen de daha az korkuyorsundur. Korkunu at lutfen uzerinden, panikleme. Ben direksiyon dersi icin teklif aldim saatine 300 tl dedilerO aksam aldim anahtari ciktim surtsem 300den az tutar diye yavas yavas gidelim iste sagdan sagdan zamanla aliscaz
Araba var ama panik ve korku oda zamanla inşallah bırak istemiyorum BendeBende de benzer bir durum var.
Ehliyeti alalı 2 sene olacak ama arabam olmadığı için pratik yapamadım malesef.
Bende yeniden direksiyon dersi almayı düşünüyorum.
Çok çok faydası olur emin olun ders almanın.ben öyle yapmıştım. Bide arabayı sık kullanın. Uzun aralıklarla kullanırsanız stres yaparsınız. Beni ilk zamanlar sabah nasıl ise gidicem, ya kaza yaparsam diye stres basardi. Şimdi oooooo. Kar yağdığı için kaç gündür yerinden cikartmiyorum vallahi eksikliğini hissetmiyorum desem yalan olur.Evet onuda düşünüyorum aslında
Kullandıkca kendinize olan güveniniz artacak bu süre içinde dikkatli olun ve pes etmeyin yeter.1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayınasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
Yaniiiii bak sende yapmışsın sonuç olarakSenin azmış
Bnm daha fenaydı
Arabayı değiştirene kadar tamir yapılmadıeşim sonra komple bakıma soktu
Korkuyorsanız, panikliyorsanız asla yalnız araba kullanmayın. Özel ders alıp guven kazanana kadar bekleyin. Daha gecen ay bir kadın bursada bir çocugu ezdi göz göre göre, acemilikten diye de açıklama yaptı sonra çıkıp.1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayınasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
Size bir tavsiye, özel dersi babanızdan veya eş-sevgili'den almayın. En mülayim olanın bile içinden canavar çıkıyor.Evet onuda düşünüyorum aslında
bi kaç tane özel ders al iyi bi hocadan1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayınasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?