eğlenceli diyet listem

lily70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
21
0
36
Karaman
Merhabalar, 2012 ağustos ayında 70 kiloydum, bikinilerimin içinde boyum da kısa olduğundan saçmasapan bir görüntüm olduğunu düşününce zayıflamaya karar verdim, önce diyetisyenleri yokladım, ama herkes kendinin doktoru olmalıdır lafından hareketle kendi çabalarımla kendi diyet günlüğümü oluşturdum. ve başardım, annem hep derdi oğlum zeki ama kızım akıllı diye, çabaladım icat çıkardım ve şu an 2013 mayısı aradan 9 ay geçti ve ben 52 kiloyum, bazı arkadaşlar hiçbirşey yemeyerek midelerini delip hasta oldular, bazı arkadaşlar neden kibrit kutusu kadar peynir yemeliyiz diye düşünmekten filozof oldular, bazı arkadaşlar özel hastanelerde diyetisyenlere para döküp fakir kaldılar, bazı arkadaşlar spor salonlarında yorgun düştüler ama ben bir ev hanımı olarak kendi evimde her zaman yaptığım şeyleri yaparak 9 ayda daha doğrusu bir bikini sezonundan diğerine yukarda gördüğünüz kiloya düştüm ve hiçbir yan etkisi olmadı, hiçbir yerim sarkmadı, aynı şeyleri yemeye devam ediyorum, eşim kızıyodu ben seni her halinle severim diyodu ama biraz insan gibi görünmenin kimseye zararı olmaz, evet şu an üniverstedeki, eşimle tanıştığım kilodayım, o kadar iğrenç bi kilom vardı ki 70 kilodayken kimse bu şekilde zayıflayacağımı düşünmüyordu hatta kuzenlerim daralan elbiselerimi istedi, elbiseleri onlara verirken gözyaşlarına boğulmuştum evet bir mucize oldu ve bu mucizeyi aklımı kullanarak ve kendimi tanıyarak başardım, evimin içinde hiçbir extra ücret ve mekana tabi olmadan diyet yaptığım için yeni evli bir bayan olarak artık çook daha becerikliyim -sanki kayınvaldemin bana daha çok saygı duyduğunu hissediyorum ve diyet programının bir gereği olan dans ile artık akrabalarım ve arkadaşlarım arasında düğün salonlarının vazgeçilmez bir elemanı oldum, ve bu diyet beni sosyalleştirdi. evet bu kadar heyecanın sonrasında sanırım diyet programımı açıklama vakti geldi ama unutmayın bu diyet benim hayat koşullarıma göre düzenlenmiş olup benim bünye ihtiyaçlarıma göredir, başarılar :

-Dans : kendimize bir düğün salonu CDsi dolduruyoruz, yarım saatlik olacak ama şarkılar çok önemli çoğumuz dans ederek zayıflamayı biliyoruz ama çoğumuz direk gibi sadece yerimizde sallandığımız için verim alamıyoruz evet şimdi sırrı açıklıyorum, şarkılar karışık sırada olacak ilk şarkı ankaranın bağları olmalı, yavaştan hızlıya geçeceğiz sonra bana kar yolla tarzı ankara havaları sonra kaşık havası burdan sonra bi hızlı bi yavaş şarkı olsun ki dinlenin konyalım arkasından roman havası başta roman havası hiç bilmeyen için zor gelebilir ama en az iki roman havası olsun, kiraz dalı koyalım araya bi tane, mezdeke sevenler bi tane bombom koysun, kolbastıda olabilir, hatta romen şarkıcı Andrea Sahara' nın şarkılarını da koyuın ritim o kadar güzel ki nerde kafanızı nerde kalçanızı sallayacağınızı sanki şarkı kendisi söylüyor :) şarkılar, ritm ve oyun şekli değişince dümdüz sallanmaktan çıkacak, ben bu yarım saatlik CD eşliğinde ağustostan sonra üç ay her gün oynadım, ilk başlarda ter bastı kan revan içinde kaldım yaz günü olduğu için her dans sonrası duş aldım, ve ilk başladığımda düğün salonlarından, oyun havalarından nefret eden bi insan olarak başlamıştım ama mayıs ayında artık kapı gıcırtısına oynuyorum ve ankaranın bağlarını dinlerken efkarlanıp camda sigara içiyorum, tabi dans şekli kendi özel tarzıyla oynanmalı ve şarkılar arasında hiç dinlenmeyin amaç farklı tarzlarda vücudunuzun her yerini hareket ettirmek o piloxing derslerine gerek yok, her şarkıda her yeriniz oynamalı ama lütfen uyumlu olsun iğrençliğe lüzum yok, oyunu hiç bilmeyen bi insan iseniz dans ederek zayıflamaya başladığınızı şunlardan anlayabilirsiniz :

-hem sağ hem sol kalçanızı aynı oranda ve zorlanmadan sallarsanız
-poponuzun arka kısmını arkadan başınıza doğru bi yukarı bi aşağı atma hareketini başarmışsanız
-belinizi kırıp alna para yapıştırma hareketini yapabiliyorsanız
-şarkılarda geçen "öpüyorum seni" gibi ifadelere eşlik edip öpme hareketi gibi hareketlerle eşlik ediyorsanız artık oynama ile zayıflıyorsunuz demektir, ilk zamanlarda bir haftanın sonunda vücudunuzdaki pufluğun yok olduğunu göreceksiniz, yarım saati mutlaka tamamlayın zorlansanız bile

-DIŞARDA YEMEK : ben dışarda çok yiyen bi kişiydim hani çalıştığımdan değil küçük ve ucuz bi şehirde yaşıyoruz evde hazırlamaktan daha ucuz ve pratik oluyodu tabi gezmesi de cabası, ama ağustos ayından sonra porsiyon büyüklüğünü bilmediğim restoranlara girmedim, bildiğim restoranlardada porsiyonu isteğime göre ayarlattım tabi nazınızın geçmesi de lazım ama siz bilemezseniz yarım porsiyon isteyin, öbür türlü hepsini bitirmek zorundayız sanıyoruz, ağustos ayında dönerciden eşimle iki tavuk döneri götüren ben mayıs ayında dönerden tiksinmiştim ama zorda kalırsam sadece yarım döner yemeye başlamıştım

-KOLA : kolayı hayatınızdan çıkarın. ağustos ayının sıcaklarında gece kalkıp buz gibi 250 ml lik kolayı tek dikişte halleden ben ki her gece canım istediği için 24' lük tam koli almaya başlamıştım artık yemeklerin yanında ayran içiyorum ya da şalgam tabi pek karizma değil ayran içmek ama napıyım kola çok şekerli hem kolanın özütünün böcek olduğunu söylüyolar, ayran ise hem sağlıklı hem şekersiz

-SALATA : artık dışarda yemeyi tamamen bırakmış olmanız lazım evde yemeğinizi kendiniz yapın , daha becerikli olacaksınız garanti veririm, ben yemekleri et yemeği yada vejeterjan olarak ayırmadım, her türlü yemeği yedim hatta pilavları bol yağlı seviyorum ama bir tane lokma yemek alınca üç lokma salata alıyorum, salatayı yemekten daha çok yapıyorum,ve tabağınızı ayırmayın ben tabağımı eşimden ayırmadım iyi de oldu çünkü yermiş gibi yaptım ama o yesin diye ben arada kaşıkladım sadece, ve tabi tabaktaki yemek erken biterse kalkıp tekrar katma derdi olmasın diye de az yedim,bazımız çalışıyoruz işyerinde fastfood yiyoruz mesela hazır yemek yiyoruz artık bunu kesin arkadaşlar ve bazı ev yemekleri yapan şirketler var bunlara da güvenmeyin onlar yüzlerce kişiye yemek yaptıkları için içine endrüstriyel malzeme koyabiliyorlar onun için kızlar lütfen üşenmeyin ve geceden yarınki yemeğinizi yapın, yumurta sahanında şehriye çorbası ve teflon tavada pilavı sefer tasına koyun yada kilo alıp kriz geçirin, şu an mayıs ayındayım ve önceleri eşimle birbuçuk beyaz ekmek yerken artık hiç ekmek yemiyorum ama kötü oldu eşim de benden etkilendi artık çok az yiyo, ama onun bol bol yiyip benden daha kilolu olup çirkinleşmesi gerekiyo yoksa başka kızlar bakar , ıyyykkk

-HIZLI YA DA YAVAŞ YEME : hep yavaş yiyin dediler ama yalan söylediler, yavaş yiyince yemek midemize yayılıyo yer açılıyo daha çok yiyoruz ama hızlı hızlı yersek ve aralarda içecek veya su içmezsek yiyecekler erimeden midemizde bir ağırlık olacak ve bi an önce yemekten kalkıp bol su ve çay içme isteği duyacağız

-SAKIZ : eve bin kadar sakız almıştım, mesela gece acıkıyorum kahvaltıya da çok var yatağımın başına koyduğum bi sakızı alıyorum yirmi dakka çiğniyorum sonra uyuyakalıyorum ama sabah uyanınca ağızda kalan sakız çok iğrenç oluyo ama değer, sakızı gündüzde ağzınızdan hiç eksik etmeyin, hatta oyun haline getirin mesela öğlene kadar yüz tane sakız patlatıcam en güzel balonu şişiricem gibi, sigaranızı da azaltacağına emin olabilirsiniz

-SU : su sizin en büyük arkadaşınız olmalı, gün boyunca sürekli su için durmadan alışıncaya kadar her 45 dk ya saatinizi kurun ve bir bardak su için

-EV İŞLERİ : ev işleri en pahalı spor salonlarına bedeldir arkadaşlar. hiç üşenmeyin dışardan gelince ayakkabılarınızın altını yıkayın silin boyayın ve yerine koyun, .çıkardığınız bluzunuzu mutlaka balkonda çirpin dürün ve yerine koyun asla kıyafetlerinizi rastgele atıp hafta sonu toplarım demeyin, yemeklerinizi günlük yapın haftada bir kere genel temizlik yapın aralardada bi gün camları silin bi gün kapıları silin bi gün halıları fırçalayın mesela çiçekleri sularken kocaman bir kova getirip bi kerede bitirmeyin bardak bardak mutfaktan su getirin, yemeği karıştırırken ya da viledayı kullanırken oyun havası eşliğinde kalçalarınızı sallayın hiç boş durmayın ben artık o kadar kıvrak ve maharetli olmuştum ki mayıs ayına doğru bir gün annemi ev telefonundan arayacağımda elime nemli bir bez alıp bir taraftan konuşup bir taraftan telefonu silmiştim

-DAR KIYAFETLER : gözünüzün göreceği bir yere dar bir pantolon koyun her gece aynanın önünde deneyin olmayacaktır tabi amaç bu, olmadığını görünce üzüleceğiz ve azimle diyet yapacağız

-TOPUKLU AYAKKABI : kendinize yüksek topuklu bi ayakkabı alın zaman zaman çarşıda yürüyün kilonuzun bu ayakkabıları giyince ayaklarınıza nasıl baskı yaptığını farkedeceksiniz, bu da farkındalık amaçlı ve şunu unutmayın kilolu bir bayana topuklu ayakkabı iğrenç duruyo zayıflarda topuklu daha şıktır emin olun

:46: maşallah tebrik ettim sizi bende insallah evde sizin gibi hareketli olsam süper olacak ama çok tembelim :50:

Back
X