Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

merviş bakma kız yazzzzzzzz yıkılsın ortalık hep muhabbet hep muhabbet nereye kadar eccükde geyik yapak demi yawwwwwwwwwww

e hadi aliim baariii sanada selamın hello naber nilüfer abla gene ben nasılsıın?
kızzz bengisu hoş gelmişen loooooooooooo
eccük sallayak ortalığı duyduğuma göre formunuzu yitirmişiniz kk da öle konuşuluyo

iyidir kuzu kocişi işe yolladım
hemen koştum kk ya
hadiyin len karular yazın sallansın topik ses gelsin ses
ses gelmiyoh ıh ıh ses gelmiyor

yazmayanın kocişi poposunu dönüp 1 hafta sahalardan ayrılsın
sohbet etmeyenin kaynanası yatıya gelsin hehe

kızzz bengisu hoş gelmişen loooooooooooo
eccük sallayak ortalığı duyduğuma göre formunuzu yitirmişiniz kk da öle konuşuluyo

ses gelmiyoh ıh ıh ses gelmiyor
hiiçte bikerem formumun zirvesindeyim ben kkdan çıktığım sustuğum yok hep çenee
iyidir kuzu kocişi işe yolladım
hemen koştum kk ya
hadiyin len karular yazın sallansın topik ses gelsin ses

iyi yapmışın benim kocişde bugün hiç uyumadığı için yanımda uyuyup duruyodu yolladım yatağa mışıl mışıl uyuyoo

len ses senden gelmiş belli karu 2 sıpayı yapmışsın hehehe
bırakta bizden gelsin
o garanti bikerem nilüüüü yakında duayen olicem kısmetse...onu geçtim bu bizim elemanlar dut yemiş bülbül olmuş..kondisyon zayıf ..performans düşük cıks cıks cıks yakışıyormu iç

le karu sen yaptın 2.yi benim herif kuduruyodu bebe diye doktor noo dedi olmaz dedi çıkçık dedi
inanmıyo herif bakalım fakülteye gidicem bu ayın 30 unda onlar nedicek
yaza bende başlayacam çalışmalara dötüm yerse

o garanti bikerem nilüüüü yakında duayen olicem kısmetse...onu geçtim bu bizim elemanlar dut yemiş bülbül olmuş..kondisyon zayıf ..performans düşük cıks cıks cıks yakışıyormu iç

Bu arada avatarın çok tatlıı
eğer hamile kalırsam bana verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…