Ya kızlar bağırıp napıcaksınız ki??? resmen kendimizi paralıyoruz biz bağırdıkça resmen alay ediolar öğretmenle eğleniolar,boğazınız tahriş oluo sesiniz kısılıo mahvoluosunuz sonuç??? öğretmen cinnet geçirmesin de kim geçirsin valla yaa? haksız yere basit nedenlerden uygulanmış şiddete karşıyım ama bazı öğrenciler var ki öğretmene hakaret,taciz,terbiyesizlik,küfür,sataşma,meydan okuma daha neler nelerrrr,öğretmenin süper güçleri yok ki ne çok şey bekliolar eğitimcilerden,aile eğitememiş çocuğunu,adam edememiş göndermiş okula öğretmen uğraşıo o manyak çocuklarla,harap oluo,ne güzel duygularla başlıosunuz mesleğe sonuç noluo? canından bezmiş,belki de meslekten nefret etmiş bi öğretmen... hemen öğretmene yüklenmemek lazım diyorum,55 kişi ne ki burda 70 kişi olan sınıflar var kızlar öğretmenler başedemiyor çocuklara laf dinletemiyor,ders sırasında kafalarına göre geziolar birbirlerine saldırıyolar öğretmene sataşıolar daha sayayım mı??? hadi sabrınız yetiosa şiddet kullanmayın sizi alnınızdan öperim
ya inanmıyorum bir öğretmen çocuklara şöyle nasıl diyebilir.ennenize sakın söylemeyin söylesenizde annenizdende korkmam ona göre demiş.eğitimci arkadaşlar üstüne alınmasınlar tabiki öğretmende haklı ama bu şekilde çocukları korkutmak olmaz diye düşünüyorum.hergün kızımı okula götürmek zorunda kalıyorum 2 dakikalık yakınımızda okul ama gitmek istemiyor.
ekin naz
bende öğretmenim canım.baana kalırsa git ögretmenle bir konus bu yaptıgınız hiç hos bırsey değil sikayet ederim deme sadece siz eğitimcisiniz daha iyi bilirsinizki bu tarz davranıslar cocukları okuldan uzaklastırır falan gibisinden onunda hak vereceği tarzda seyler soyleyerek ıkna et eger olmazsa sızınle guzellıkle konustum ama olmadı dersın ve mudure bır soylersın baktın hala duzelmıyor dılekceyle sıkayet et ve gereken ısler yapılsın cunku bu donem senın ve dıgerlerının cocukları ıcın cok onemlı okulu sevmemeye kacmawya baslarsa ılerde daha buyuk sorunlar yasanır ve kımsenın bunu yapmaya hakkı yok tabıkı ogretmenlık zor bazen bagırırız kıtabı hafıfce kafasına vurursun ama bu sureklı olamaz tehdıt etmek annene soyleme demek hıc olmaz.bu arada ogretmenınız adı ne bende gecen sene batmandan geldım belkı tanıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?