- Konu Sahibi SevgiDamlasi
-
il milli eğitim müdürü + kaymakam ile görüşülecek
oda sonuç vermezseki biliyorum pek birşey değişmeyecek
direk ilköüretim müfettişliğine fax çekeceğim
Eğitimci ama işte arının sirkeyle değil balla tutulacağını öğrenememiş maalesef
Böylesi insanlara cehli mürekkep denir ki bu çok acı bir durum ne yazıkki
keşke bizleri yani yeni öğretmenleri atasalar..inanın öyle güzel bir eğitimden geçtik ki..ama sorun bu da degil,bu meslek gönül mesleği..içinden gelen yapsın,psikolojik testtten mutlaka geçirilsin..ben öyle gönüllüyüm bu iş için,ilkokul 5 te kararımı vermiştim,şimdi ilkokul öğretmenimi,beni haksız yere döven,dogru dürüst bişey öğretmeyen bu öğretmeni iki çift laf etmek için arıyorum ama bulamıyorum..haksızlıklara karşı susmayalım..yüz bula bula bu hale getirdiler işi..yıllardır hiçbir şeyin değişmemiş olması çok acı....umudum yeni öğretmenler....
benim ilkokul öğretmenim geldi aklıma
aynı anlattığınız gibiydi
hergün ağlayarak okula giderdim,derste ağlardım,
birgün anlamayan varmı dedi
ben anlamadım dedim
allah belanı versin dedi
o günü hiç unutmuyorum
arkadaşlarımın yanında ne kadar utanmış ne adar aşığlanmış hissetmiştim kendimi
nefret etmiştim okuldan dersten,tabi bu tüm eğitim öğretim hayatımı etkiledi
lise 2-3 e kadar çok kendime güvensizdim
hala nefret ediyorum o kadından
umarım çabalarınız bir sonuç verir
ama en fazla alacağı ceza sürgün olacaktır
bu kişinin eğitmen hayatı sürecek..
başka öğrencileri zehirlemeye okuldan soğutmaya devam edecek
böylelerini temizleyip atsakta eğitim sistemi belli bir kaliteye ulaşsa
böyle öğretmenleri işten çıkartmanın bir yolu olsa keşke
bazı okullarda kameralı eğitim sistemi başlamış
sizde böyle bi yol deneyebilirsiniz belki...
keşke bizleri yani yeni öğretmenleri atasalar..inanın öyle güzel bir eğitimden geçtik ki..ama sorun bu da degil,bu meslek gönül mesleği..içinden gelen yapsın,psikolojik testtten mutlaka geçirilsin..ben öyle gönüllüyüm bu iş için,ilkokul 5 te kararımı vermiştim,şimdi ilkokul öğretmenimi,beni haksız yere döven,dogru dürüst bişey öğretmeyen bu öğretmeni iki çift laf etmek için arıyorum ama bulamıyorum..haksızlıklara karşı susmayalım..yüz bula bula bu hale getirdiler işi..
nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki ... diye bir söz vardır ya
wallahide billahide bunu hakeden cinsten..
evet en fazla sürgün olacak bu ceza onun kendine çeki düzen vermesine yetecekmi bilemiyorum doğrusu
valla çok haklısınız
şiddeti tavsip etmiyoruz ama şu öğretmen bozuntusunu
şöyle biri bi güzel evire çevire dövse ne süper olur.. :roflol::roflol:
benimde lisedeyken böyle bir öğretmenim vardı
matematik öğretmeniydi hocam anlamadım ben bunu dediğimde bana
sen bu yaşa boşuna gelmişsin bunu anlamayacak ne var dedi
çünkü kendiside bunu anlatamayacak bi seviyedeydi
matematik öğretmeni olmuştu ama nasıl olmuştu hiç bilmiyorum
sorduğum sorulara tam anlamıyla cevap vermez
aradada böyle geçiştirme cevaplar verirdi
onun yüzünden yarım yamalak bir eğitim aldım dersanelerde geçti ömrüm..
hakkımı helal etmiyorum asla
o yediği para bize verdiği eğitim karşılığı alınmış bir paraydı
hak etmedi hiç birini adam gibi eğitim vermedi o parada haram olsun ona
aynı durumda sizde helal etmeyin hakkınızı
gelecek için kendine güveni olmayan ezik ççocuklar eğitiliyo böyle olunca. ben olsam çocuğumu ne yapar ne eder alırdım o okuldan. çünkü bu çocuğunuzun geleceğinin büyük bi kısmını etkileyecektir. bende ilkokulda çok çekmiştim, hoca matematik dersinde bilemeyenleri döverdi çok korkardım küçüktüm tabi. taaaa matematiğin temelleri atıldığı dönem korkumdan matematikten soğudum hala matematik görsem tüylerim diken diken olur. şuanda sizinde çocuğunuz için ilerdeki derslerin temelleri atılıyo tamamen çocuğun psikolojisi bozulup okuldan soğumadan çaresini bulun.
umarım kurtulursunuz o hocadan.
geçen daha televizyonda haberlerde vardı,öğretmeni soruyu bilemediği için küçük kızın bacağına tekmeyi vurmuş...
eve gelince bacak iyice şişmiş ve doktora götürmüş ailesi,kırık olduğu anlaşılmış...
bu arada çocuk yazık korkudan o vakte kadar birşey diyememiş,sonrası sıkıştırılınca malum dökülmüş yavrucak...
yemekteydik eşimle,kaşık elimizde öylece kalakalmışız tv ekranına...
şimdi bu çocuğun kırılan kemiği kaynayacak elbet ama ruhundaki kırık nasıl kaynayacak?
verilen ceza sürgün etmekse başka bir ile olmamalı,meslekten sürgün edilmeli bence...[/COLOR]
okumak ile ancak öğretmen, doktor, muhasebeci ...vs olursunuz eşşeklik baki kalır ...insan olamazsınız bu tür durumlarda cukk diye oturuyor...... "eğtim" ile hiç alakası olmayan bir kurumun adı "milli eğitim bakanlığı" oluyor halbuki tek yapılan kii ne kadar yapıldığı tartışılır "öğretim" yapmak ....ben üniversite hayatını yeni bitirdim ve inanın nasıl insanlar var şaşırısınız bunlar ilerde anne-baba olacak, ileree doktor oalcak,öğretmen olacak ama çok afedersiniz "insan gibi" tek hareketleri yok ...bir kere başkaları için bir eşy yapmamamışlar...tek dertleri "ihtiyaçları,istekleri" malesef Allah karşılaştırmasın demekten başka birşey gelmiyor elimizden tabi bilinçili idarecilerle iş birliği yapılabilir, bilinçli velilerle görüşülebilir ...Allah yarıdmcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?