- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.806
- 228
Beni aşağılayarak konuştuğunda anladığımız ailenden öğrendiğin terbiyenin derecesi ve senin kişisel seviyendir. Böyle yaparak yükseliyorum sanma yani. Eski nickini de söylersen kiminle muhatap olduğumu anlamış olurum iyi olur.
Benim başkasına verdiğim bir yanıt üzerinden bana sataşan, sonra çok uç bir örnek vererek kendini haklı çıkarmaya çalışarak, konuyu farklı yere çekmeye çalışarak saygısızlık yapan sensin.
Merak etme çok güzel bir şekilde, ev işlerinde hizmetçi gibi görülmeden, ihmal edilmeden yetiştirildim. 10 yıldırda hem üniversitede, hem çocuklarla ilgili derneklerde hem öğretmenlik yaptığım öğrencilerime karşı çocukların daha iyi şartlarda yaşaması için elimden geleni yapıyorum. Keşke sende yapsaydın da çocukların bu ülkede ne halde kendilerini yetiştirmek durumunda kaldıklarını görüp, çocukların boylarından büyük işlere mecbur bırakıldıklarında neler yaşadığını görseydin. Gelmiş 14 yaşla 9 yaşın aynı ev işi yapabilmesine örnek veriyorsun, şimdi nick mick yazıyor, ya sabır. Hadi ablacım kahveni yaptır çocuğuna.