- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
-
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.801
bende simdi bir diyete baslamak istyrum.bu diyete baslasam gercekden kilo verebilir miyim...forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.2 yıl önce doğum yaptım ne denediysem buna spor dahil 2 kiloadan fazla veremedim.Bir tanıdığımın önerisiyle mucize bir yöntem denedim ve zayıfladım toplamda 9 kilo verdim..işte mucize yöntem:yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve yanında salata..(salataya istediğiniz kadar limon,yağ ve az tuz atabilirsiniz) 7 gün boyunca başka bir şey yemiyorsunuz ve en fazla tuzsuz ayran içebilirsiniz.eşim de denedi 8 kilo verdi...ben zayıfladım herkes zayıflasın..
not:bu diyeti şeker tansiyon kalp vb.hastalığı olanlar denemesin.bu diyet muhteşem yağ yakıyor..haydi kolay gelsin..
İsim.............................................. ..............Başlangıç..........1.hafta.......... 2.hafta..........3.hafta
se_zen............................................ .............53
beyza0006......................................... ..........
elizabeth_bath.................................... ..........94
nazlma............................................ .............56,8
cakmakesra........................................ ...........71
büşra44........................................... .............65,4
egeada2012........................................ ..........62.5
slmm:) ben dün isveçe başladım eğer kalıcı olursan bitince yanına gelip diyetdaşlık yapabilirim:)selam hanımlar sanırım terk edilmiş topic ama ben yorumları okudukça gaza geldim doğumdan sonra veremediğim kilolarım var66 yla hamile kalıp 84 le doğuma girdim şuan bebeğim 6 aylık ben 12 kilo verebildim kendime engel olamıyorum ekmeği kestim sadece kahvaltıda yiyorum tam tahıllı buğday ekkmeği...şuan 72 kiloyum 72.8 le başlıyorum sabah bir yumurta birazda peynir yedim şekersiz sade nescafeyle ara ögün bir bardak ayran 2 gb eve gidincede tavuklu salata yapıcam kendimekimse yok galiba ama ben genede yazıyım hergün gelişmeleri
bende yeni konu sandm atladım meger başlıcam deyip yapmamışım.şimdi çok mantıklı geldi başlıyorum bende.[/QUO
Benm şuan çok iyi gidyo canım 2. Gunum ben akşmları ve öğlenlri yiyorum sabah ya bi kase yoğurt yada süt içiyorum acıktıkçada yoğurt süt takviye yapıyorum emzirdiğim için sık acıkıyorum😊 5 gün sonra bakalım kaç olucam 😊 doğum kilolarımı vericem inşallah 😊
bende yeni konu sandm atladım meger başlıcam deyip yapmamışım.şimdi çok mantıklı geldi başlıyorum bende.[/QUO
Benm şuan çok iyi gidyo canım 2. Gunum ben akşmları ve öğlenlri yiyorum sabah ya bi kase yoğurt yada süt içiyorum acıktıkçada yoğurt süt takviye yapıyorum emzirdiğim için sık acıkıyorum😊 5 gün sonra bakalım kaç olucam 😊 doğum kilolarımı vericem inşallah 😊
uzum cok guzel vermissin canim devamida gelir insaallah ben daha once yapmisdim beyaz et diyeti ustune kilo aldim hormonlu hayvan eti yemekden simdi bir arkadasin annesi calisiyormus ciftlikde o temin etcek benim icin azicik tuzluya mal olcak amakg vereyim yeter bende bugun basladim bu ara o kadar mesgulumki bakalim bende 5 gun yapayim 3 gun ara vercem tekrar 5 gun bir deneyim bakayim kac kg gitcek hadi bismillah