- 3 Ağustos 2010
- 244
- 13
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.741
mantıklı bir diyet bence bende deniycem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle degil iste canim ya fazla zayiflik da fazla kilo da sagliksizdiryiyin için keyfinize bakın sağlık sorununuz yoksa nıye kıloyu dert edıyosunuz kı ?bende kılo alamıyorum tam tersi :)
Ben basladim 2 gun yaptm 1.5 kilo odemimi attim fakat 3. Gun testte pozitif cikti hamileyim galiba inanamiyorum zayiflama seruvenim yarim kalacak :-( bugun doktora gidiyorm bakalim gercekmikimse başlamadımı kimse denemedimi arkadaşlar
tek yönlü beslenmek her zaman zararlıdır nereye kadar tavuk salata besleneceksiniz
ben 73 kilodan 64 kiloya indim ve beni görenler 80 kilo falan diyordu yani 73 den fazla gösteriyordum ve 44 bedenin içine zor girebiliyordum o da korseyle,2 aşama yaptım 7 gün 3 gün ara verdim 5 gün daha yaptım verdim..malesef hep tavuk salata yedim ilk gün tiksindim ama ertesi gün 72 sonraki gün 71 derken gözüm bir şey görmez oldu.insan mecbur olmaya görsün.daha önce yediklerime dikkat ettim,pasta kola tü rü besinlerden uzak durdum.45 dk koşu bandı derken 2-3 kilo verdim.az dikkat etmedim hemen aldım ki bu 2-3 kilo 1 ayda gitti.ama tavuk salata benim hayatımı kurtardı.kilolarımı verdim mağazaya girdim 42 beden istedim bayan hocam size 42 büyük olabilir dedi ve 40 beden zor da olsa oldu.başka soru olursa yardımcı olabilirim.
Acaba sabahkari musli yesek oglen ve aksam tavuk salata yesek kg verilirmi.sabah sabah tavuk dusuncesi korkunc