Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

işlemler nasıl oluyor peki size de ok soru sordum ama
benim kromozon bozuklugu var 2 kez düşük yasadım saglıklı gebelık zor oldugu için pgt yapılacak genetiğine bakılacak embryonun oyuzden biraz daha farklı durumumuz.arastrma hastanesi oldugu için herseyi arastryorlar ben yıllar once gögsumden amelyat olmustum oyuzden genel cerrahtan onay istedler yenıden gögus ultrosnu cekıldım. amh testı istendi.kanda pıhtılaşma olayım vardı hemotoljiden onay ve tahlıller istendi.aile hekiminden onay istendi.genetıkle ilgili bi malzeme vardı onu aldık medikalden.şimdi butun tahlilleri topladım persembe gunu gidip verecegım.bide o alet denencekmıs calısıyomu diye onun için genetiğe annemden babamdan kan istediler burdan alıp kanı izmire götürecegım.bakalım nezamn başlayacklar ne diyecekler

hormon testleri falan istendi bide yanı klasık tup bebek arastrmaları geri kalanlar sizde ne gibi tahliller var sa bakıp eksik bişey varsa isterler bence

hormon testleri falan istendi bide yanı klasık tup bebek arastrmaları geri kalanlar sizde ne gibi tahliller var sa bakıp eksik bişey varsa isterler bence
hmm inşallah sizinde tutar bende bütün tahlilleri yaptırdım benimde tiroidlerim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi diğer herşey normal siz nerde oturuyordunuz

kızlar bende ege üniversitesinde ilk tüp bebeği mi oldum ve suan 6 haftalık hamileyim...Allah isteyen herkese nasip etsn kimseyi aratmasın..kalabalık olsada başarrı oranı çok yüksek bi yer özellere gidip de okadar parayı vermeye inanın değmez.aynı uygulamaları yapıyolar sonuçta....

Canm cok sevndm bizede moral oldun super bi haber allh kucagna almayi nasp etsn

İnsallh canim.arada sinir oluyorum hemsrelerin höt höt konusmasina ama dedigim gbi bugun duydugum en guzel haber bu ;-)

iyi akşamlar arkadaşlar ben de ege üniv. yaptıracağım tüp bebek. .adetimi bekliyorum.sizlerin tedaviniz başladı mı hangi aşamadasınız.inşallah hepimiz buradan sırayla hamileyiz diye müjdeli haberlerimizi veririz...

Benmde tum tahliler btti genetikten probta aldik kontrol edldi.hemsre aradi rahim flmi kalms bi onu cektrin dedi pazartesi onu cektrcem .arayip soylycgim bakalm bsey daha istemezse baslarz heralde.

bizim sebepsiz infertilite canım.Allah sağlık versin canım.umarım hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.@hewa ben daha önce başka bir hastanede 2 tane aşılama olmuştum zaten.o nedenle çok beklemedim.dosyamı açtılar birkaç tahlil istediler onları da tamamladık.sonra adetinde ara dediler.adetim de bayrama yakın dı.hastane iptal etti.bayram geliyor diye.şimdi de adet olmayı bekliyorum gecikti bayağı.100 tl dosya ücreti aldılar.1000 tl daha alacaklar mış.bir de ilaçlar ne kadar tutarsa.ama raporlu fiyat bu.canım bir de rapor çıkartmak için devlet 2 tane iğneli aşılama istiyor.senin iğne ile mi hapla mı olacak aşılamaların.iğneli iste vakit kaybetme.inşallah gerek kalmaz rapora falan hemen hamile kalırsın.buarada ben izmir de oturmuyorum ya sizler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…