Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

canım ne kadar sürdü aşaması, bana aşılama dediler öncelik vede ücret ne istiyorlar.
aşılama ücreti ilaaçlar hariç 120tl..ilk aşılamaysa ve tutmazsa 2 ay ara veriliyor.2ay aradan sonra 2.aşılamaya başlanıyor .o da tutmazsaa 2 ay daha ara verilip tüp bebeğe başlanıyor..

istenilen tahlil sonuçların çıkması ve tedaviye başlanması ne kadar sürede gerçekleşti.
elinde bulunan tahlllere gore degisr.benin 2 dusugum oldu genetik bozukluktan dolayi dusuyor.oyuzden genetik incelecek pgt olacak.haziran ayinda gttim.amh. Hormon testleri falan istediler.snra testlermi goturdum rahim filmi istediler. Tam btti dyordumki.adetnde ara histrskopi yapicaz dediler.bayram grdgi icin dger ayki adetinde ara dediler.suan ortalama 5 ay oldu.hsteroskopi olmadim daha adet bekliyorum.bi sorun cikmazsa dger adette baslarz dediler

Biz de dosya açtırmak için geldik ağustos sonu gibi başvurmuştuk bugüne gün verdiler. Şu an merkezdeyiz . Hsg smear amh ve hormon tahlillerim halihazırda mevcut. Hepsi de 2015 tarihli. Bakalım bizden başka ne isteyecekler. Bizde sorun eşimde. Tekrar spermiyogram verecek bakalım düzelme var mı 3 aydır vitamin kür desteği yapıyoruz

Biz de dosya açtırmak için geldik ağustos sonu gibi başvurmuştuk bugüne gün verdiler. Şu an merkezdeyiz . Hsg smear amh ve hormon tahlillerim halihazırda mevcut. Hepsi de 2015 tarihli. Bakalım bizden başka ne isteyecekler. Bizde sorun eşimde. Tekrar spermiyogram verecek bakalım düzelme var mı 3 aydır vitamin kür desteği yapıyoruz
insllh duzelmstr.bizide gelismeden haberdar et.ilk denemenmi

insllh duzelmstr.bizide gelismeden haberdar et.ilk denemenmi
İlk denemem olacak evet. 3. Gün testinde fsh eksikmiş onu getircrm bir de hsgnin cdsini de istediler sadece sonuç kağıdı yetmiyormuş. Trioide bakılacak bugün. İşler çabuk akacak gibi bi hava var inşallah öyle olur keşke 3. Gün testimi dışarda yaptırsaydım aklıma geldi ama belki dışarıdan kabul etmezler diye yaptırmadım

Eşimde spermler 2.5-1.5 milyon arası ileri hareket 0-5 arası değişiyor morfoloji de 0. Bakalım kürler vitaminler etki etmişmi teste gitti şimdi öğleden sonra çıkacak sonuç

Eşimde spermler 2.5-1.5 milyon arası ileri hareket 0-5 arası değişiyor morfoloji de 0. Bakalım kürler vitaminler etki etmişmi teste gitti şimdi öğleden sonra çıkacak sonuç
benim eşimden de sper testi istendi ama sonucu hıc görmedik direk dosyaya gitmıs .bişey demediklerine göre sorun yoktur diye ümit ediyorum .şimdi fsh için adetinimi beklıyeceksın

benim eşimden de sper testi istendi ama sonucu hıc görmedik direk dosyaya gitmıs .bişey demediklerine göre sorun yoktur diye ümit ediyorum .şimdi fsh için adetinimi beklıyeceksın
Sorma fsh için adet beklicem ona da 17-18 gün var. Sperm testinde sıkıntınolsaydı söylerlerdi bence. Bi de sağlık ocağından gebeliğe engel durumu yoktur kağıdı istediler.

Sorma fsh için adet beklicem ona da 17-18 gün var. Sperm testinde sıkıntınolsaydı söylerlerdi bence. Bi de sağlık ocağından gebeliğe engel durumu yoktur kağıdı istediler.
o olay cok sıkıntı her adette bi tahlil olunca gunler uzuyo :KK43:

Testi yaptirdik 1.5 milyondan 4 milyona yukselmis ama bu sefer de hiz cok dusmus. Morfoloji yine ayni 0. Urolog grade 1-2 varikosel tespit etmis elle muayenede ve ameliyat onermis. Oysa ki doppler temiz cikmisti. Sanrim yaptirmicaz kizlar zaten varikosel hafif derece cikti ne kadar etki etcek ki. Bunun uzerine tup bebek bolumune tekrar ciktik. Esime agri sizi olmuyorsa hic bosuna yaptirma ben yaptirip da degerleri cok yukseleni pek gormedim dedi. Yaptirsan 6 ay kadar artmasi icin bekleyeceksin artabilir de hicbir faydasi olmayabilir de zaman kaybi dedi. Hatta ben bazi forumlarda sayiyi dusurdugunu bile okudum. Sanirim ameliyati es gecip tup bebege devam edicez

Testi yaptirdik 1.5 milyondan 4 milyona yukselmis ama bu sefer de hiz cok dusmus. Morfoloji yine ayni 0. Urolog grade 1-2 varikosel tespit etmis elle muayenede ve ameliyat onermis. Oysa ki doppler temiz cikmisti. Sanrim yaptirmicaz kizlar zaten varikosel hafif derece cikti ne kadar etki etcek ki. Bunun uzerine tup bebek bolumune tekrar ciktik. Esime agri sizi olmuyorsa hic bosuna yaptirma ben yaptirip da degerleri cok yukseleni pek gormedim dedi. Yaptirsan 6 ay kadar artmasi icin bekleyeceksin artabilir de hicbir faydasi olmayabilir de zaman kaybi dedi. Hatta ben bazi forumlarda sayiyi dusurdugunu bile okudum. Sanirim ameliyati es gecip tup bebege devam edicez
Hadi hayrlisi her gelsmeyi yazin kizlar.brbrmize moral olalim.senin testten snra hemen olacak ozamn tedavi

o olay cok sıkıntı her adette bi tahlil olunca gunler uzuyo :KK43:
Aynen.. Ama bize sey dediler fsh ve saglik ocagindan gebe kalmasina engel yoktur kagidi al, bi de rahim filminin goruntu cdsini ekle gel, ocak gibi baslarsiniz diye tahmin ediyorum dedi. Tuhh ya 3. Gun testinde fshye bakmis olsalardi yarina hersey hazirdi ama olsun herseyin hayirlisi hayirli zamani di mi?

Demekki soyle bi durum var testlerin toparlanmasi zamaninda yaparsan kabaca 1 ay suruyo, heyetten raporunun cikmasi da 1 ay desek adet gununu de uzerine ekleyince dosya acildiktan 2-3 ay sonra baslatiyolar ben oyle anladim.

Fiyat konusunda bilginiz var mi ben 2000 civaridir diye tahmin ediyorum toplamda (raporlu)

Fiyat konusunda bilginiz var mi ben 2000 civaridir diye tahmin ediyorum toplamda (raporlu)
Senin raporlumu canim.bi ay snra btmesine ragmen ocak demisler.ya benide uzatrlarmiki ya .hsteroskopiden snra hemen olsa keske.benim raporsuz genetik oldgu icn karsilamiyor.5,500 ilac dahil dediler.genetik icn ayri verecegz para

X