Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

Merhaba kızlar. Bende Ege Üniversitesine gitmek istiyorum. 2 kez dış gebelik geçirdim bu nedenle tüpümün birisi bağlandı ve yaklaşık 6 ay önce ilk kez normal hamile kalmıştım. 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Ben düşük nedenimin araştırılması için başvuracağım. Hangi bölüme gitmem gerekiyor ya da hangi doktora? Randevuyu internetten aldıktan sonra sabah kaçta orada olmam gerekiyor? Yarın gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar. Bende Ege Üniversitesine gitmek istiyorum. 2 kez dış gebelik geçirdim bu nedenle tüpümün birisi bağlandı ve yaklaşık 6 ay önce ilk kez normal hamile kalmıştım. 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Ben düşük nedenimin araştırılması için başvuracağım. Hangi bölüme gitmem gerekiyor ya da hangi doktora? Randevuyu internetten aldıktan sonra sabah kaçta orada olmam gerekiyor? Yarın gitmeyi düşünüyorum.
Ju benimde 2 dusugum oldu genetik test istedi doktrum kromozm bozuklugu cikti bende oyuzden sagliksz olma sansi cok yuksekmis .baska sehrdeyim .bide kanda pihtilasma varmi diye test yapiyorlar.bu genetik testler 1 ayda cikiyor.sen bence kadin dogumcu bolumune git onlar arastrr zaten.

o testleri yaptırdım ben başka bir üniversite hastanesinde ama kabul ederler mi bilmiyorum. Genetik temiz, Kan Pıhtılaşması var bende. İlk kez gideceğim Ege Üniversitesine. Çok büyük ve kalabalık bir yer. Kaybolurum diye korkuyorum :KK64:Randevuyu bu akşam alacağım bakalım. Başka şehirden geleceğim için gece çıkacağım yola. İnşallah değer gittiğime.

o testleri yaptırdım ben başka bir üniversite hastanesinde ama kabul ederler mi bilmiyorum. Genetik temiz, Kan Pıhtılaşması var bende. İlk kez gideceğim Ege Üniversitesine. Çok büyük ve kalabalık bir yer. Kaybolurum diye korkuyorum :KK64:Randevuyu bu akşam alacağım bakalım. Başka şehirden geleceğim için gece çıkacağım yola. İnşallah değer gittiğime.
Bende smdi yola ciktim ege unverstesnde yarn randevum kabul ediyorlar testleri canim

Bende smdi yola ciktim ege unverstesnde yarn randevum kabul ediyorlar testleri canim
Bende sehir dsndan gdyorum. Randevuyu bir ay oncesnden aldm tup bebekten.senin durumun farkli kadin dogumcuya gideceksn sanirim umarim hemen randevu verirler

Ben gittim geldim bugün. Çok saçma geldi bana yaptıkları. O kadar bekledim 2 dk bile dinlemeden smear, hormon, ultrasona gönderdi. Taa baştan başladık. Halbuki ben o aşamaları öoktan geçtim. 10 gün sonra tahlil sonuçları için tekrar gidicem. Off derdimi dinlemeden tahlil istiyorlar yok böyle bişey. Ben 3 ay gider gelirim artık halimi anlatana kadar.

Ben gittim geldim bugün. Çok saçma geldi bana yaptıkları. O kadar bekledim 2 dk bile dinlemeden smear, hormon, ultrasona gönderdi. Taa baştan başladık. Halbuki ben o aşamaları öoktan geçtim. 10 gün sonra tahlil sonuçları için tekrar gidicem. Off derdimi dinlemeden tahlil istiyorlar yok böyle bişey. Ben 3 ay gider gelirim artık halimi anlatana kadar.
Hadi ya :-( sen hangi sehrdesn

ne zaman gun vereceklerı hakkında bısey soyleyemem. herkesın hastalıgına gore yada durumuna gore degısıyor . bız 1 sene sonra tup kararı alabıldık.
25 ınde test yaptırıcam. aklınıza geldıkce dua edın olur mu? ben ısımsız olsada herkese dua edıyorum. yuzlerınız gulsun dıye....
umarım hersey yolunda gıder ,hepımız ıcın :KK66:
Merhaba canım test sonucunu merak ettim ben de ege de yaptırdım benimde yarın test günüm umarım inşallah hayırlı haber yazarsin

Hayırlı günler arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim eşimde azo spermi var izmir şifa hastanesinde tedaviye başladık ama şuanda hastanede tadilat başladığı için tedavi süresi uzadı bende biran önce çocuğumuz olsun istiyorum ege üniversitesine gitsem kabul ederler mi acaba tedavi kaldığı yerden devam eder mi?

Hayırlı günler arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim eşimde azo spermi var izmir şifa hastanesinde tedaviye başladık ama şuanda hastanede tadilat başladığı için tedavi süresi uzadı bende biran önce çocuğumuz olsun istiyorum ege üniversitesine gitsem kabul ederler mi acaba tedavi kaldığı yerden devam eder mi?
ne aşamadasınız ? sadece tahliller mi oldu ilaç kullanmaya başladın mı

bu ay kullanacaktım artık ilaçları ama hastane tadilata girmiş 3-4 ay sonra olacakmış
içine sindiyse orası bir ay daha sabret canım .bende perşembe gunu gidecegım butun tahlilleri yaptırdım bakalım nezamn başlanacak günler geçmiyo gibi hemen olsun hemen sonuc görelim istiyor insan

ne yapsam acaba ya başka hastaneye gitsem tedavi yeniden mi başlar bilmiyorum yeniden başlıyacaksa hastaneyi değiştirmeye de gerek yok ne yapacağımı bilmiyorum
sonucta daha başlanmamış en fazla tahlillerine bakarlar onlar takip eder istersen ege ünv. halka ilişkilerinle bi görüş randevu alda.

X