Canim ya ne desek bos seni cok iyi anliyorum.allah guc versin .raporlumuydu seninDoktor artık yukselmez ılaclardan boyle cıkmıstır ama cok merak edersen carsamba tekrar yap dedı Fakat bugun transferımın 15. gunu ve 9 cok dusuk bı deger bu yuzden ben de boşuna kendımı umıtlendırmek istemıyorumKendımı bayaa hamıle hıssetmıstım oysa kı Meger degılmışım
Evet raporluydu ve devlette ılk deneme ama aslında 2. oldu 2 ay sonra tekrar gel dene dedı doktor Ege ünide yapıyorum Bu defa bıraz da dogal kür yapayım dıyorum Hanı incirli falan olan Ne bıleyım kafam cok karısık Simdi bi kahve ve sıgara içeyim Aylardır içmiyorum Kahve de transfreden berı ıcmıyordum Ozledım valla :)Canim ya ne desek bos seni cok iyi anliyorum.allah guc versin .raporlumuydu senin
Evet raporluydu ve devlette ılk deneme ama aslında 2. oldu 2 ay sonra tekrar gel dene dedı doktor Ege ünide yapıyorum Bu defa bıraz da dogal kür yapayım dıyorum Hanı incirli falan olan Ne bıleyım kafam cok karısık Simdi bi kahve ve sıgara içeyim Aylardır içmiyorum Kahve de transfreden berı ıcmıyordum Ozledım valla :)
Rapor hakkin var enazndan canim iyi yonden bak .allh hepimize yardmci olsun cok uzuldum inan .moral bozmak yok ama 2 ay nedr ki cabuk gecerEvet raporluydu ve devlette ılk deneme ama aslında 2. oldu 2 ay sonra tekrar gel dene dedı doktor Ege ünide yapıyorum Bu defa bıraz da dogal kür yapayım dıyorum Hanı incirli falan olan Ne bıleyım kafam cok karısık Simdi bi kahve ve sıgara içeyim Aylardır içmiyorum Kahve de transfreden berı ıcmıyordum Ozledım valla :)
Evet bende oyle dusunuyorum Şimdi incir kuru falan yapayım dıyorum belkı faydası olurRapor hakkin var enazndan canim iyi yonden bak .allh hepimize yardmci olsun cok uzuldum inan .moral bozmak yok ama 2 ay nedr ki cabuk gecer
sende sorin bellimiydi canmEvet bende oyle dusunuyorum Şimdi incir kuru falan yapayım dıyorum belkı faydası olur
Benım amh cok dusuktu 0,42 yanı erken menopoz ayrıca eşimde de sayı ve hareket sorunu var Yasım 38 bu yuzden de cok vaktım yok gıbı gelıyor Of cok sıkıldım ustelık predıctor uygulamıstım İdrar testım cıft cızgıydı Cok sevınmıstımsende sorin bellimiydi canm
Olsun nasipte varsa hersey olur.bir suru mucize var ornek rabbim yardmci olsunBenım amh cok dusuktu 0,42 yanı erken menopoz ayrıca eşimde de sayı ve hareket sorunu var Yasım 38 bu yuzden de cok vaktım yok gıbı gelıyor Of cok sıkıldım ustelık predıctor uygulamıstım İdrar testım cıft cızgıydı Cok sevınmıstım
canım transferden sonra 4. 5. günlerde çatlatma iğnesi vurduysan o pozitif sonuç çıkmasına neden olmuştur.Benimde geçen sefer öyle olmuştu...Benım amh cok dusuktu 0,42 yanı erken menopoz ayrıca eşimde de sayı ve hareket sorunu var Yasım 38 bu yuzden de cok vaktım yok gıbı gelıyor Of cok sıkıldım ustelık predıctor uygulamıstım İdrar testım cıft cızgıydı Cok sevınmıstım
Evet belki de ondan ama neden olmadı dıye içim içimi yiyor Cok yorucu bısey bu tup bebek olayı İnan yıprandım Sen hamilesin galiba Allah tamamına erdırsın İnşallah bizde o gunleri görürüzcanım transferden sonra 4. 5. günlerde çatlatma iğnesi vurduysan o pozitif sonuç çıkmasına neden olmuştur.Benimde geçen sefer öyle olmuştu...
Amin canım...canım benimde 2 aşılama 3. tüp bebek denemem.Ne kadar yıpratıcı olduğunu iyi bilirim ama umudunu kaybetme zamanı gelmemiş de ve geleceğine inan....Evet belki de ondan ama neden olmadı dıye içim içimi yiyor Cok yorucu bısey bu tup bebek olayı İnan yıprandım Sen hamilesin galiba Allah tamamına erdırsın İnşallah bizde o gunleri görürüz
Sagol canım oyle yapıcaz artık napalım İnşallah saglıkla bebegını kucagına alırsın Her aşaması heyecanlı oluyor bu tup bebegın ama bir daha ki sefere kendımı bu kadar cok dınlemıycem Oluruna bırakıcam Rahat olmak gerekıyor aslındaAmin canım...canım benimde 2 aşılama 3. tüp bebek denemem.Ne kadar yıpratıcı olduğunu iyi bilirim ama umudunu kaybetme zamanı gelmemiş de ve geleceğine inan....
Tlfnla doktrunu ara cnim ama olan olmus zaten olumsuz dusunup yeme kendini snucta bir tane icmissnBAYANLAR MERHABA,
bende ege de tüp bebek hastasıyım. perşembe gunu transferım yapıldı. benım sıze sormak ıstedıgım bırsey var. transfer sonrası tetra 500 mg dıye bır antıbıyotık verıyorlar bılıyorsunuz. gunde 2 defa alınması gerekıyor ya ben onu nasıl atladıysam,ılk 2 gun gunde bır tane almısım ve sonradan farkettım. suanda ıcım ıcımı yıyor, ya enfeksıyon kaparsam ve enfeksıyon sonrası dusuk yaşarsam dıye...zaten bu ıkıncı denemem. ılkı tutmustu ama kımyasal gebelık sonucu duştü....
acaba enfeksıyon rıskım varmı? bır tane yutmus olmam benı enfeksıyona karsı korur mu ?
offf ya kafam bı mılyon,bılen varsa yardımcı olabılır mııııı?
Haftaya bende gidicem randevu aldk 23 une pgt ve tup bebek icin cok heycnmliyim insaallh hersey yolunda gder dosya acilip testler yapilacak sanirim sonrasnda nezamana gun veriyorlar ortalamaonlarda aynı şeyi soyledıler zaten,olan olmuş bundan sonra dikkat et kendıne dedıler. tedbır amaclı bı antıbıyotık dedıler ama ışte gel gor kı ınsan dert edınıyor. tek yapabıldıgım bolca su tuketmek, enfeksıyon varsa bıle atayım dıye...
Test gunun nezaman mutlaka yazburayada olurmu insallh hersey yolunda gder canmonlarda aynı şeyi soyledıler zaten,olan olmuş bundan sonra dikkat et kendıne dedıler. tedbır amaclı bı antıbıyotık dedıler ama ışte gel gor kı ınsan dert edınıyor. tek yapabıldıgım bolca su tuketmek, enfeksıyon varsa bıle atayım dıye...
insaallah canm allah isteyen herkese versin.iyi haberlwrini bekliyorum.bizede umut ol insallah.ne zaman gun vereceklerı hakkında bısey soyleyemem. herkesın hastalıgına gore yada durumuna gore degısıyor . bız 1 sene sonra tup kararı alabıldık.
25 ınde test yaptırıcam. aklınıza geldıkce dua edın olur mu? ben ısımsız olsada herkese dua edıyorum. yuzlerınız gulsun dıye....
umarım hersey yolunda gıder ,hepımız ıcın