- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
En fazla 1 ay uzar . Genetik dedigin pgt sanirim pgt icin ne kadar istiyorlar ve ucret embriyo basi mi hesaplaniyor?Senin raporlumu canim.bi ay snra btmesine ragmen ocak demisler.ya benide uzatrlarmiki ya .hsteroskopiden snra hemen olsa keske.benim raporsuz genetik oldgu icn karsilamiyor.5,500 ilac dahil dediler.genetik icn ayri verecegz para
sadece tup ve ilaclar 5 500 canım pgt için 1.300 + embriyo basına 300 lira kaç tane embryo ya bakarsa artıkBir de 5.500 dedigin pgt icinde mi? Yani bi kismi raporlu ama sadece pgt ye mi ayrica para aliyorlar? Bu arada evet raporlu benim. Evraklar tamamlaninca dosyam heyete gidecekmis. Bana biraksalar ben de pgt isterdim cunku bizde %100 bas anomalisi var ve anne baba teyze cocuklari. Supheleniyorum ben de.
genetik oldugu için bizdeki sorun dvlet hiç birseyı karsılamıyorBir de 5.500 dedigin pgt icinde mi? Yani bi kismi raporlu ama sadece pgt ye mi ayrica para aliyorlar? Bu arada evet raporlu benim. Evraklar tamamlaninca dosyam heyete gidecekmis. Bana biraksalar ben de pgt isterdim cunku bizde %100 bas anomalisi var ve anne baba teyze cocuklari. Supheleniyorum ben de.
genetik oldugu için bizdeki sorun dvlet hiç birseyı karsılamıyor
bende oyle düşünerek gittim ama malesef karsılamıyor.ama sunu diyor hemşireler sizi arstırırız baska sıkıntı varsa ordan raporlayabiliriz dedi.örnegin 3 kez asılma oldu tuttmadı .yada este sperm sorunu var karsılar dedi. benim 2 kez hamilelik oldugu için devlet bunun cocugu oluyor oyuzden karsılayamam dıyormus .haydaaa. hani tüp bebek, transfer ve ilaç kısmını raporlu karşılıyordur ama pgt embriyo inceleme işlemi için extra para talep ediyordur diye düşünmüştüm ben.
sizde sorun neydi canım bende histeroskopi için adetimi bekliyorumdosya için tahliller istendi tsh yüksek çıktığı için tedavi olmam gerekiyor. ilginç olan sonuçlarıma bakan olmadı 3 ay sonra eşimin ürolojide kontrolü vardı kontrolden sonra çağırıcaz dediler. sonuçlarım yüksek çıktı diye söylemem üzerine hemşire endokrinden tft istedi. sanırım rapor 3 ay sonra çıkar. bilerek te çok ileri tarihlere kontrol veriyorlar yığılma olmasın diye.
asilama oldunmu daha once canim bde esini niye kontrole cagrdlar onda bi sorun varmiPKO HASTASIYIM VE HASİMATO TİROİDİ VAR
ilkide egedemıydı ? haşimato ne ben ilk defa burda duydumbende 2kez ege düşünüyorum haşimatıo var 1kez denedim
bence ilaç kullanma tuzlu suyla gargara yap bogazında sorun varsa rahatlatır canım.bol ıhlamur iç.ilaç içsende içmesende 1 hafta sürüyor zaten grp dinlen bol bol en ıyısi bu viks sürdür sırtına sıcak havlu koy yat.yumurta toplama işlemnde anestezi vermıyorlar dıye duydum orda sıra beklerken bi kadın ben ısrarla anestezi istedım farkını verdım dedi.bende anestezili istyorum.para farkı olsada yeterınce yıprandık zaten o pskolojiyi çekmek istemyorum. lütfen yazarmısın yumurta toplama işlemin olunca sende burayaMerhaba arkadaşlar. Ege univ. Tup bebege basladik hayirlisiyla. Yumurta gelistirici igne vuruldum. Sali da yumurtanin catlamamasi için igne vurulcam. Ilac kullanmamam gerektigini soylediler, fakat aksi gibi grip oldum, merak ettigim burun spreyi ve gargara kullanmamda sakinca varmidir.birde ege univ. Tupbebek yaptiranlar yumurta toplama islemi ne zaman ve anestezilimi oluyor. Cevap verirseniz sevinirim.
tmm canım sonuçları yazarım sana. 1-2 kez gargara ve burun spreyi kullandım yapacak bişeyim yok çalıştığım için.adaçayı zararlımı peki, ıhlamurmu içeyimbence ilaç kullanma tuzlu suyla gargara yap bogazında sorun varsa rahatlatır canım.bol ıhlamur iç.ilaç içsende içmesende 1 hafta sürüyor zaten grp dinlen bol bol en ıyısi bu viks sürdür sırtına sıcak havlu koy yat.yumurta toplama işlemnde anestezi vermıyorlar dıye duydum orda sıra beklerken bi kadın ben ısrarla anestezi istedım farkını verdım dedi.bende anestezili istyorum.para farkı olsada yeterınce yıprandık zaten o pskolojiyi çekmek istemyorum. lütfen yazarmısın yumurta toplama işlemin olunca sende buraya
iğneleri kendinmı yapıyorsun.bide kaç günde bir çağıyolar iğneye baslanınca.ben sehr dısndan gelecegmdetmm canım sonuçları yazarım sana. 1-2 kez gargara ve burun spreyi kullandım yapacak bişeyim yok çalıştığım için.adaçayı zararlımı peki, ıhlamurmu içeyim
ilke yumurta geliştirici iğneyi hemşire yaptı, yumurta çatlamasın diye iğne verdiler 2 adet. 1 tanesini bugün kendim vurdum ;(göbekten) diğeride yarın sabah hemşire vuracak. kontorlümde var yarın için bakalım ne zaman çağıracaklar tekrar.bende anestezili yumurta toplama işleminde fark ne kadar ödeniyor onu merka ediyorum.iğneleri kendinmı yapıyorsun.bide kaç günde bir çağıyolar iğneye baslanınca.ben sehr dısndan gelecegmde
adacayı içme ıhlamur en temizi :) nane limon da olabilir balın içine zencefil karıstır oda süper iyi gelirtmm canım sonuçları yazarım sana. 1-2 kez gargara ve burun spreyi kullandım yapacak bişeyim yok çalıştığım için.adaçayı zararlımı peki, ıhlamurmu içeyim
senin raporlumuydu.benim raporsuz olacak.raporlu olunca belkı fıyatı degısır.banada bilgi ver anestezi nekadarmıs. bende adet oldum aradım hastaneyı sımdı.histeroskopi için gun verecekler :)ilke yumurta geliştirici iğneyi hemşire yaptı, yumurta çatlamasın diye iğne verdiler 2 adet. 1 tanesini bugün kendim vurdum ;(göbekten) diğeride yarın sabah hemşire vuracak. kontorlümde var yarın için bakalım ne zaman çağıracaklar tekrar.bende anestezili yumurta toplama işleminde fark ne kadar ödeniyor onu merka ediyorum.