Canim dr. Belli değil gil suan eksik evrakkari tamam liyoruz. Dosyada eksik tahliller var onlari tamamliyoruz yani. Senin ne zaman yapildi tedavin. Birde tup bebek uygulamasimi? Ve uygulama yapildiktan sonra evde dinlendi mi. Yani ben calisiyorum sanirim izin problemim olur, cok izin almam gerekecekmi surec nasil isliyor?Selam ben ege üniv tedavi gördüm çok şükür şuan hamileyim ama çok başındayız tabi. Ben memnunum senin dr. Kim ???
Canım benNimde tüp bebek . Zaten yumurta toplamı işleminden sonra rapor veriyorlar 2-3 gün içerisindede transferin oluyor en az 10-12 gün rapor veriyorlar sonuç alana kadar. Sen şimdi yumurta büyütmek için iğne olacaksın muhtemelen sonra istenilen büyüklüğe gelinde çatlatma iğnesi vurdurup yumurtalarını toplayıp dölleme işlemini yapıcaklar, daha sonrada en kaliteli olanı transfer edicekler. Bende çalışıyorum ama rapor aldım riske atmak istemedim. Benimde ocak ayında yapıldı transferim. Şimdiden hayırlısı olsun canım umraım ilk seferde kavuşursun bebeğine . Birde yaş kaçtı 35 yaşın üstüne ve sorun olana 2 embriyo transferi yapılıyor...Canim dr. Belli değil gil suan eksik evrakkari tamam liyoruz. Dosyada eksik tahliller var onlari tamamliyoruz yani. Senin ne zaman yapildi tedavin. Birde tup bebek uygulamasimi? Ve uygulama yapildiktan sonra evde dinlendi mi. Yani ben calisiyorum sanirim izin problemim olur, cok izin almam gerekecekmi surec nasil isliyor?
Teşekkür canin cevabin icin yasim 33 inşallah ilk seferdetutar. Cok sevindimadina . Doktorun kimdi pRki. Birde dosyani teslim ettikten ne kadar zaman sonracagiriyorlarCanım benNimde tüp bebek . Zaten yumurta toplamı işleminden sonra rapor veriyorlar 2-3 gün içerisindede transferin oluyor en az 10-12 gün rapor veriyorlar sonuç alana kadar. Sen şimdi yumurta büyütmek için iğne olacaksın muhtemelen sonra istenilen büyüklüğe gelinde çatlatma iğnesi vurdurup yumurtalarını toplayıp dölleme işlemini yapıcaklar, daha sonrada en kaliteli olanı transfer edicekler. Bende çalışıyorum ama rapor aldım riske atmak istemedim. Benimde ocak ayında yapıldı transferim. Şimdiden hayırlısı olsun canım umraım ilk seferde kavuşursun bebeğine . Birde yaş kaçtı 35 yaşın üstüne ve sorun olana 2 embriyo transferi yapılıyor...
canım ya bişey sorcam, toplam ilaç ve hastane olarak ne kadar ücret ödediniz yani devlet karşılıyor mu?Canım Ege hanım ve Gülnaz Hanım dı doktorum . Adet tarihinde çağırıyorlar seni o zaman tedavi başlıyor...
Ne güzel sonuçların iyi çıkması.. Devletten yararlanmıyorsa o fiyat olabilir ama özellerde zaten 5000-7000 arasındeğişiyor. Sen üniversitedemi yaptırıcaksın ???anladım canım, dün bir gelene kulak misafiri oldumda görevli hastaneye 3000 ilaçlarda aşağı yukarı 2500 gibi felan bişey dedi. 2. çocuk için tüp bebeğe başvurmuşlar. bunu duyunca şaşırdım tabi, özellerde hemen hemen bu fiyat. o yüzden sordum. ben direkt tüp bebek merkezine başvurdum, yaşım 33 amh testi istediler değerim çok güzel çıktı, tiroid testide aynı şekilde düzgün çıktı. inşallah gere kalmaz , herşeyin vakti zamanı var işte.
Hayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutar ...ewet ege üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağım nasipse sırf devletten faydalanmak için. çünkü çok durumum yok açıkcası o yüzden devlete başvurdum
merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. bir şey sormak istiyorum .ben de ege üniv. tüp bebek yaptırmak istiyorum bugün devletten raporum çıktı 3 başarısız aşılamam var.şimdi bu süreç nasıl oluyor hiç bilgim yok.izmir de oturmuyorum.hastaneyye önceden gidip kayıt falan mı yaptırmak gerekiyor nasıl başvurmam gerek tüp bebek için yoksa adetliyken mi gidicem bilemedim.öngörüşme falan yapıyorlarmı başka tahliller isterlermi acaba.bir de tüm tahlillerim tam ise eksiğimiz yoksa eğer hemen yapıyorlar mı yoksa ileri bir tarihe mi gün verirler canım.sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz doktorunuzdan?zamanını aldım canım birsürü soru sordum sizin de kafanızı karıştırdım hakkınızı helal edin.gerçekten kafam çok karışık nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum sürece.teşekkürler..Selam ben ege üniv tedavi gördüm çok şükür şuan hamileyim ama çok başındayız tabi. Ben memnunum senin dr. Kim ???
merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. bir şey sormak istiyorum .ben de ege üniv. tüp bebek yaptırmak istiyorum bugün devletten raporum çıktı 3 başarısız aşılamam var.şimdi bu süreç nasıl oluyor hiç bilgim yok.izmir de oturmuyorum.hastaneyye önceden gidip kayıt falan mı yaptırmak gerekiyor nasıl başvurmam gerek tüp bebek için yoksa adetliyken mi gidicem bilemedim.öngörüşme falan yapıyorlarmı başka tahliller isterlermi acaba.bir de tüm tahlillerim tam ise eksiğimiz yoksa eğer hemen yapıyorlar mı yoksa ileri bir tarihe mi gün verirler canım.sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz doktorunuzdan?zamanını aldım canım birsürü soru sordum sizin de kafanızı karıştırdım hakkınızı helal edin.gerçekten kafam çok karışık nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum sürece.teşekkürler..[/QUOTE
Amin canım darısı başına inşallah. İlk önce gidip bir dosya açtırman gerekiyor dosyayla birlikte tahlillerin yapılıyor sonuçlar çıktıktan sonrada adetliyken arıyorsun onlar tedavini planlayıp sana haber veriyor. Benim dr Ege Tavmergen ve Gülnaz Şahindi ikisindede memnunum.şimdiden hayırlı olsun inşallah ilkinde pızitifi görürsün.
ben dosyayı 2012 yılında açtırmıştım canım hemen adette çağırdılar ama şimdilerde çok yoğunlar o yüzden bişiy diyemiyorum maalesef...çok teşekkür ederim canım cevabın için.peki dosya açıldıktan sonra hemen adetinde çağırıyorlar mı yoksa birkaç ay sonrasına mı gün veriyorlar?devlet hastaneleri ileri tarihe atıyor diye duymuştum.
canım ben muğladayım .karar veremedim bir türlü nerede yaptıracağıma.bu hafta raporumu çıkarttıracağım araştırıyorum şuan.peki bu rapor hakkında bir şey biliyor musun.özelde yaptırırsam dış heyet çıkarmalıymışım.bi yer öyle demişti.ben dosyayı 2012 yılında açtırmıştım canım hemen adette çağırdılar ama şimdilerde çok yoğunlar o yüzden bişiy diyemiyorum maalesef...Ama inşallah en kısa zamanda çağırırlar ve bebeğine bir adım atmış olursun.Bu arada sen hangi şehirdesin ???
özelde yaptırıyorsan zaten ücretli oluyo rapor hakkını kullanmıyorsun ama dış heyet falan duymadım hiç ....canım ben muğladayım .karar veremedim bir türlü nerede yaptıracağıma.bu hafta raporumu çıkarttıracağım araştırıyorum şuan.peki bu rapor hakkında bir şey biliyor musun.özelde yaptırırsam dış heyet çıkarmalıymışım.bi yer öyle demişti.