Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

cemre_y verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, çok güzel bilgilendirmişsin.. hepsini okudum, allah bebeğini sağlıkla kucağına nasip etsin ne güzel bir süpriz olmuş, maşallah

Kizlar merhaba benimde 1 asilama 3 tupbebek geçmişim var tekrar ege üniversitesinde tedavi olmaya karar verdim ilk randevuyu nasıl ve nereden alacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim

02323903659 mesai saatleri içerisinde bu numarayı ara canım randevunu 2 ay sonraya falan verebilirler ama olsun sonrası çabuk ilerliyor hayırlı olur inşallah

Canım B birseneksiktin çok tesekkurederim süreç nasıl ilerliyor? Önce muayene sonra rahim filmi Amh testi falan hemen yapıyorlar mi? Rapor çıkması uzun sürüyor mu?

Rahim filmi Amh fsh tiroid falan tüm testler hepsi hastanede yapılıyor di mi kızlar?

Ben izmirdeydim canım bugüne kadar bir araba parası verdiğim için hep özel yerlerde artık devletten faydalanmak istiyorum ondan sordum tüm tahliller yapılıyor mu diye artık maddi durumda kalmadı çünkü bizde. ( allahım Saglikla kucagina aldirsin seninkini canım. Az önce aradım 2 den sonra arayın sonay hemşire randevu veriyor dediler. Gittigimde açıkçası para dökmek istemiyorum artık Allahım yardım etsin hepimize: (((

Sen gittiğinde C cemre_y ızmir içinde oturanlar tüm tahlil tekikleri hastane içinde yaptirabiliyorlardi di mi?

Sen gittiğinde C cemre_y ızmir içinde oturanlar tüm tahlil tekikleri hastane içinde yaptirabiliyorlardi di mi?
Onu bilemicem canim.ama ben bulundgum yerde rahim filmi ceken kisi cok az ve pahali oyuzden arayip dedim siz cekseniz dedim.makinamiz bozuk siz kendiniz cektirip getirin dedi.

Kizlar egede raporlu tüp bebek yaptirinca ilac parasi haricinde ne kadar ücret aliniyor? embriyo dondurma icinde ekstra ücret aliyorlar mu?

hmmm birileri 1000 lira verdik filan yazmis kafam karisti ondan sordum cnm sagol. ben hala karasiz sekilde arastiriyorum :)
Canım bende 1100 lira biliyodum okadari gözden cikarmstm sonra hemşire dedi fiyat düştü diye sebebini bilmiyorum belkide devlet daha fazlasını karşılamaya başlamıştır.

kızlar ege üniversitesine gidenler var mı?süreç nasıl ilerliyor ..ben bugün randevu aldım hayırlısı bakalım

Amh testi ve rahim filmini malesef ege de cektiremiyorsun disarida cektirip getirmeni istiyorlar.

Evet bende egede tedavi oldum. Aralik ayinda asilama oldum ve tuttu. Süreç ile ilgili merak ettiklerinizi bildigim kadariyla cevaplayabilirim bende gunlerce bu sayfalari okuyarak biseyler öğrendim ve en önemlisi yalniz olmadigimin farkina vardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…