- 3 Ekim 2011
- 18
- 4
cemre_y verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, çok güzel bilgilendirmişsin.. hepsini okudum, allah bebeğini sağlıkla kucağına nasip etsin ne güzel bir süpriz olmuş, maşallahRapor cikmismi sana yani.iyi hadi canim.hayir canim bizde genetik sorun vardi. 10 yumurtanin 9 u dollendi.en son7 si kaldi 5 tanesi genetge gtti 1 adet saglikli geldi onunda transfer etsekte gelisimi iyi degil dedi embryolog bosuna koymayalim dedi.transfer olamadim.sonra bir hafta sonra adet oldum diger ay adetimi beklerken gelmedi.heralde yumurta toplandgi icin duzenszlesti dedim.meger hamileymisim .rabbimin mucizesii
Saol canim allah razi olsun.darisi hepinizin basina insallah tez zamanda sizinde mucizeniz gelircemre_y verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, çok güzel bilgilendirmişsin.. hepsini okudum, allah bebeğini sağlıkla kucağına nasip etsin ne güzel bir süpriz olmuş, maşallah
amin canım amiiinSaol canim allah razi olsun.darisi hepinizin basina insallah tez zamanda sizinde mucizeniz gelir
selam canım çok uzun süredir girmedim foruma. Bende egede yaptırdım kızım şuan 1 yaşında.Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin.Yumurta balık incir sebze ne Bulduysam yicem:) su ne işe yario canm ?
Amh rahim filmi ve bazi testleri bulundgun ilde yaptrabilirsn kabul edyorlar bz izmr dsndaydik bunlari yaptr getr dediler.Rahim filmi Amh fsh tiroid falan tüm testler hepsi hastanede yapılıyor di mi kızlar?
Yumurta toplamada 400 civarı biseydi embriyo dondurmaya da 380 verdik yillikKizlar egede raporlu tüp bebek yaptirinca ilac parasi haricinde ne kadar ücret aliniyor? embriyo dondurma icinde ekstra ücret aliyorlar mu?
hmmm birileri 1000 lira verdik filan yazmis kafam karisti ondan sordum cnm sagol. ben hala karasiz sekilde arastiriyorum :)Yumurta toplamada 400 civarı biseydi embriyo dondurmaya da 380 verdik yillik
Canım bende 1100 lira biliyodum okadari gözden cikarmstm sonra hemşire dedi fiyat düştü diye sebebini bilmiyorum belkide devlet daha fazlasını karşılamaya başlamıştır.hmmm birileri 1000 lira verdik filan yazmis kafam karisti ondan sordum cnm sagol. ben hala karasiz sekilde arastiriyorum :)
Amh testi ve rahim filmini malesef ege de cektiremiyorsun disarida cektirip getirmeni istiyorlar.Ben izmirdeydim canım bugüne kadar bir araba parası verdiğim için hep özel yerlerde artık devletten faydalanmak istiyorum ondan sordum tüm tahliller yapılıyor mu diye artık maddi durumda kalmadı çünkü bizde.( allahım Saglikla kucagina aldirsin seninkini canım. Az önce aradım 2 den sonra arayın sonay hemşire randevu veriyor dediler. Gittigimde açıkçası para dökmek istemiyorum artık Allahım yardım etsin hepimize: (((
Siz ege üniversitesinde mi tedavi oluyorsunuz ?Amh testi ve rahim filmini malesef ege de cektiremiyorsun disarida cektirip getirmeni istiyorlar.