Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi bizlere nasip etsin
Öncelikle ege üniversitesi randevu ile çalışıyor sadece telefondan randevu alabiliyorsun şuanda alsan bile ege hanıma 1,5 ay gibi bir sürede anca tarih veriyorlar..ege hanıma da özel olarak muayene olabilirsin 180 tl sanırım ücreti birde aşılama tüp bebek gibi işlemlerde de ayrı ücreti var diye biliyorum ben 2 mayısta dosyamı açtırdım ama ege hanıma muayene olmadım..istenen evrakları götürdüm sonrası amh testi ve dahiliyeden kağıt aldım.eğer ki zaman kazanmak istersen öncesinde amh testi ve dahiliyeden izin kağıdını halledebilirsin.amh testi için belli bir zaman yok istediğin zaman kan verebilirsin ben çankaya tıp merkezine yaptırdım 100 TL idi fiyatı 3 saat içinde çıktı o arada da bence dahiliye kağıdını da halledebilirsin onun içinde kan testi alıyorlar çünkü..Yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım
canım ben 2 mayısta açtırdım dosyamı 1.kuruldan rahim filmi istendi çekildim şimdi film sonrası süreci bekliyorum.sen tüp bebek yapmıştın değil mi ? diğer sayfadan hatırlıyorum seni.inşallah herşey olumlu sonuçlanır.