Evet canm memurum evde dinlenebilmesi için daha önceleri sanki veriyolar 20 gün heyet raporu diye yorum okumuştum ama bi sorim yine dedimIs yeri icinmi canim
Histeroskopi olmustum calisan varmi dye soruyorlar rapor istyormusun dye.birde yumurta toplaninca soruyor hemsireler kimler istyor rapor diye.ben almadim.ozel sektordu izne cikmis gibi oldum patron biliyordu idare etti
Dedigim gbi ben almadgm icn cok bilemicem ama yumurta toplandiktan sonra cok yoksa yumurtan rahatsz olmazsn bol su icerek ise gdebilirsin .ertesi gun az bi agrim vardi.transfer asamasina gelemedgm icin bilmiyorum ama bence verir cunku devlet hastanesi.Evet canm memurum evde dinlenebilmesi için daha önceleri sanki veriyolar 20 gün heyet raporu diye yorum okumuştum ama bi sorim yine dedim
Tamam canm teşekkür ederim bilgi için :) buarada bebeğin cinsiyeti ney:))Histeroskopi olmustum calisan varmi dye soruyorlar rapor istyormusun dye.birde yumurta toplaninca soruyor hemsireler kimler istyor rapor diye.ben almadim.ozel sektordu izne cikmis gibi oldum patron biliyordu idare etti
Kizimiz olacak insallah canimTamam canm teşekkür ederim bilgi için :) buarada bebeğin cinsiyeti ney:))
Buarada yumurta toplama dedide aklıma geldi sanırım anestezisiz yapıolar mis toplamayı isteyene anestezi yapiolarmis önceden söylerse dogrumu sen nasl yaptrdn. Yada anestezi siz nasl oluo tamamiyle canlı bir haldemi yapıolar ?Dedigim gbi ben almadgm icn cok bilemicem ama yumurta toplandiktan sonra cok yoksa yumurtan rahatsz olmazsn bol su icerek ise gdebilirsin .ertesi gun az bi agrim vardi.transfer asamasina gelemedgm icin bilmiyorum ama bence verir cunku devlet hastanesi.
Hayirli doğumlar canimmm sana şimdiden :)Kizimiz olacak insallah canim
Ah sorma canimm.ben dedimki kesinlikle aneztezisz olmam.braz fark veriyormussun anestezi icin.dedim okadar para verdik isterse 500 istesin verecegim dedim.bir gun onceden gece yatis yapildi gece bir ateslendim burnum tikandi bildigin grip oldum bi gecede.hemsireler bu sekilde anestezi alamazsn dediler.bi kadin grip oldugunu soylemems yogun bakima almslar.kiii zaten gece hemsreler ates tansyon olcumu yapiyo rutin olarak benimki yuksek cikti.mecburen aneztesz oldumBuarada yumurta toplama dedide aklıma geldi sanırım anestezisiz yapıolar mis toplamayı isteyene anestezi yapiolarmis önceden söylerse dogrumu sen nasl yaptrdn. Yada anestezi siz nasl oluo tamamiyle canlı bir haldemi yapıolar ?
Amin canim darisi basiniza olsun insallah .tum isteyenlere ozellikle bizim gbi zor olanlara allahm cok bekletmesn insallahHayirli doğumlar canimmm sana şimdiden :)
Bu farkı herkesten mi alıyorlar yoksa sadece raporsuz yaptiranlardanmi ıstiyolar fikrin varmı. Peki anestezi siz nasıl oldu biyerde hafif uyusturuyolar sersem gibi oluyosun ole yapıolar yaziodu doğrumu. Çok acı oldumu peki anestezi siz. Pek soru sordum:))Ah sorma canimm.ben dedimki kesinlikle aneztezisz olmam.braz fark veriyormussun anestezi icin.dedim okadar para verdik isterse 500 istesin verecegim dedim.bir gun onceden gece yatis yapildi gece bir ateslendim burnum tikandi bildigin grip oldum bi gecede.hemsireler bu sekilde anestezi alamazsn dediler.bi kadin grip oldugunu soylemems yogun bakima almslar.kiii zaten gece hemsreler ates tansyon olcumu yapiyo rutin olarak benimki yuksek cikti.mecburen aneztesz oldum
Raporlu raporsuz farkedyomu bilmiyorum.genelde doktrlar anestesze yonlendryormus.aneztezi ucreti 200 lra dye hayrliyorum.ben olmakta israr edince kbb a sevk etti oda onaylamadi .benim yumurta toplamayi gulnaz hoca yapti .sadece oncesnde batikonla temzleme islemi cok canimi yakti cok kadtgim icin asistan yapamadi gulnaz hocayi cagrdi oda biraz asabi .dedim ben sze engel olmak istemyorum ama vcdum kasyo dedim.orda biraz zorlandik .snrasi hic acimiyo yumurta toplanrken asla acimadi en bastaki temzleme zordu benim icin.10 tane toplandi.Bu farkı herkesten mi alıyorlar yoksa sadece raporsuz yaptiranlardanmi ıstiyolar fikrin varmı. Peki anestezi siz nasıl oldu biyerde hafif uyusturuyolar sersem gibi oluyosun ole yapıolar yaziodu doğrumu. Çok acı oldumu peki anestezi siz. Pek soru sordum:))
Istedgn kadar sorabilirsin .bende hep burdakilerden fikir aldim bu steye uye olmamin amacida buydu allah razi olsun derdi olmayan bilmez dsarda kime anlatsan sadece dedikodunu yapar.hamile oluncada birakmadim cunku cok zor bi surec .yardimci olabilirsem ne mutlu.sen hangi asamadasnBu farkı herkesten mi alıyorlar yoksa sadece raporsuz yaptiranlardanmi ıstiyolar fikrin varmı. Peki anestezi siz nasıl oldu biyerde hafif uyusturuyolar sersem gibi oluyosun ole yapıolar yaziodu doğrumu. Çok acı oldumu peki anestezi siz. Pek soru sordum:))
Sağol canm ben anestezilimi anestesizmi yaptirsam bilemiyorum aslinda acı esigimde yuksektirRaporlu raporsuz farkedyomu bilmiyorum.genelde doktrlar anestesze yonlendryormus.aneztezi ucreti 200 lra dye hayrliyorum.ben olmakta israr edince kbb a sevk etti oda onaylamadi .benim yumurta toplamayi gulnaz hoca yapti .sadece oncesnde batikonla temzleme islemi cok canimi yakti cok kadtgim icin asistan yapamadi gulnaz hocayi cagrdi oda biraz asabi .dedim ben sze engel olmak istemyorum ama vcdum kasyo dedim.orda biraz zorlandik .snrasi hic acimiyo yumurta toplanrken asla acimadi en bastaki temzleme zordu benim icin.10 tane toplandi.
Rapor cikmismi sana yani.iyi hadi canim.hayir canim bizde genetik sorun vardi. 10 yumurtanin 9 u dollendi.en son7 si kaldi 5 tanesi genetge gtti 1 adet saglikli geldi onunda transfer etsekte gelisimi iyi degil dedi embryolog bosuna koymayalim dedi.transfer olamadim.sonra bir hafta sonra adet oldum diger ay adetimi beklerken gelmedi.heralde yumurta toplandgi icin duzenszlesti dedim.meger hamileymisim .rabbimin mucizesiiSağol canm ben anestezilimi anestesizmi yaptirsam bilemiyorum aslinda acı esigimde yuksektirbende dün hastaneye gittim bişey vermem gerekio du ogrendmki dosyam kuruldan çıkmış ekim adetiyle tüp bebek sürecine baslanicak. 12 si gibi olurum diye düşünüyorum:) senin bu hamilelik egede gerçekleşti dimi canm
Hayirlisi olsun umarim olur canim.basari orani iyi diye biliyorum.tedavi baslaynca zaman cabuk geciyor.bol yumurta ye protein al yumurtalarn kaliteli olsun.bol su ic mutlaka.esinede havuc suyuSağol canm ben anestezilimi anestesizmi yaptirsam bilemiyorum aslinda acı esigimde yuksektirbende dün hastaneye gittim bişey vermem gerekio du ogrendmki dosyam kuruldan çıkmış ekim adetiyle tüp bebek sürecine baslanicak. 12 si gibi olurum diye düşünüyorum:) senin bu hamilelik egede gerçekleşti dimi canm
Ya çok guzelll olmuş süpriz bebek:) valla bana dosyan kuruldan çıkmış dediler bende safım o heyecanla hiç rapor cikcakmi bana diye sormadm. Ama bence çıkar bize sartlarimiz tutuyo eşim azosperm cikmasadaa yaptiricaz tabi bir ay daha beklemeye sabrım yok :))Rapor cikmismi sana yani.iyi hadi canim.hayir canim bizde genetik sorun vardi. 10 yumurtanin 9 u dollendi.en son7 si kaldi 5 tanesi genetge gtti 1 adet saglikli geldi onunda transfer etsekte gelisimi iyi degil dedi embryolog bosuna koymayalim dedi.transfer olamadim.sonra bir hafta sonra adet oldum diger ay adetimi beklerken gelmedi.heralde yumurta toplandgi icin duzenszlesti dedim.meger hamileymisim .rabbimin mucizesii
Yumurta balık incir sebze ne Bulduysam yicem:) su ne işe yario canm ?Hayirlisi olsun umarim olur canim.basari orani iyi diye biliyorum.tedavi baslaynca zaman cabuk geciyor.bol yumurta ye protein al yumurtalarn kaliteli olsun.bol su ic mutlaka.esinede havuc suyu
Evet bekleyis sinir ediyo ama sonuc guzel olacak onu dusun.sabretmek lazim.ben cok agladm transfer bile olamadm dye.herkes vardr bi hayr dedi.gercekten varmis bi hayir.ne olursa olsun uzulmemek lazimmis.allah hayirlisini versin.sagliklisini versinYa çok guzelll olmuş süpriz bebek:) valla bana dosyan kuruldan çıkmış dediler bende safım o heyecanla hiç rapor cikcakmi bana diye sormadm. Ama bence çıkar bize sartlarimiz tutuyo eşim azosperm cikmasadaa yaptiricaz tabi bir ay daha beklemeye sabrım yok :))
Bi suru hormon aliyosun vucuda odem olmamasi icin .sismezsin.ozellikle yumurta toplanncada gunde 2 ltre ic.beslenme onemliYumurta balık incir sebze ne Bulduysam yicem:) su ne işe yario canm ?
Anladm canm tamamdır zaten bol içiyorum çook teşekkür ederimm. İnşallah rahat güzel bir doğumun olur dualarım seninle:)Bi suru hormon aliyosun vucuda odem olmamasi icin .sismezsin.ozellikle yumurta toplanncada gunde 2 ltre ic.beslenme onemli