Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

sağlıkla kucağına alırsın inşallah..ben 1,5 yıllık evliyim bi arkadaşımdan duydum ve randevu aldım mayısa verdi..ege hanıma mı muayene oldunuz

Tesekkur ederim darısı isteyen herkese. Ilk basvurdugunuzda 1 yada 2 ay sonrasina randevu veriyorlar fakat istenilen evraklari tamamladiktan sonra süreç cok hizli sonuclaniyor. Ege hanima gitmedim özel den muayene olmadim.

Tesekkur ederim darısı isteyen herkese. Ilk basvurdugunuzda 1 yada 2 ay sonrasina randevu veriyorlar fakat istenilen evraklari tamamladiktan sonra süreç cok hizli sonuclaniyor. Ege hanima gitmedim özel den muayene olmadim.
Ben bugün randevu aldım 2mayısa tarih verdi istedikleri fotokopileri falan götürcem..1,5 yıllık evliyim pcos var eşim daha önce hiç muayene olmadı..aşılamayla mı başlarlar nasıl işliyor süreç

Evraklari teslim edince seni ve esinide Muayane decekler ve testler yapacaklar bunlarin sonuclari cikinca dosyana eklenecek ve tamamlanacak.sana asilama yada tup bebek konusunda muayenede kesin olmamakla bisey soyluyorlar.regli gununde aramani söylüyorlar ve dosya komisyona cikiyor asilama yada tup bebek karari veriliyor .o donemde aksi bisey yoksa islem gerceklesiyor. Amh testin yoksa randevu tarihine yakin bir tarihte devlet hastanesinde bu testi yaptir derim vakit kazanirsin ve ozelde pahali bir test.

amh kan testi dimi ? bi de kaç yıllık evli olma şartı var tüp bebek yada aşılama için

amh kan testi dimi ? bi de kaç yıllık evli olma şartı var tüp bebek yada aşılama için
canım selam bende egede tüp bebek yaptırdım.1,5 yıl oldu.O zaman 35 yaşın üstüne direkt tüp bebek yapıyorlardı.Ama 35 yaşın altında isen tüpler tıkanıksa vs. sorunlardada direkt yapıyorlardı.Ben ilk aşılamayla başladım mecburen bir sıkıntı görünmediği için.Ama aşılama bana göre zaman kaybı.Çok az insanda tututuğunu gördüm.İnşallah senin içinde herşey olumlu olur tedavin güzel sonuçlanır.

İnşallah canım zaman geçsin istemiyorum 1,5 sene oldu pcos var tedaviye başlamam gerek artık

kızlar merhaba tam olarak dosyaya evrak olarak neler götürmemiz gerekiyor ?
Kızlar Allah şifa versin hepimize, bende aynı sürece basliycam, ama Ege hanıma özelden muayene olarak tedavi görmek istiyorum,tüp bebek merkezine gidince özelden muayene olabiliyormuyuz Ege hanıma.. birde bir arkadaş yazmış sagilsun amh testini yaptırıp git vakit kazanırsın diye, bu testin özel bir günü varmı adetle ilgili..bende yaptırıp gideyim diye düşündüm..tekrar geçmiş olsun...cevaplar için şimdiden teşekkürler..

kızlar merhaba tam olarak dosyaya evrak olarak neler götürmemiz gerekiyor ?
Sgk hizmet dökümü ya da görev yeri belgesi
1 er tane fotoğraf
Vukuatlı nufus kayıt örneği
Evlilik cüzdanı fotokopisi
Rahim filmi raporu
Dahiliye konsültasyon kağıdı
Amh testi

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi bizlere nasip etsin Öncelikle ege üniversitesi randevu ile çalışıyor sadece telefondan randevu alabiliyorsun şuanda alsan bile ege hanıma 1,5 ay gibi bir sürede anca tarih veriyorlar..ege hanıma da özel olarak muayene olabilirsin 180 tl sanırım ücreti birde aşılama tüp bebek gibi işlemlerde de ayrı ücreti var diye biliyorum ben 2 mayısta dosyamı açtırdım ama ege hanıma muayene olmadım..istenen evrakları götürdüm sonrası amh testi ve dahiliyeden kağıt aldım.eğer ki zaman kazanmak istersen öncesinde amh testi ve dahiliyeden izin kağıdını halledebilirsin.amh testi için belli bir zaman yok istediğin zaman kan verebilirsin ben çankaya tıp merkezine yaptırdım 100 TL idi fiyatı 3 saat içinde çıktı o arada da bence dahiliye kağıdını da halledebilirsin onun içinde kan testi alıyorlar çünkü..Yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım

Sgk hizmet dökümü ya da görev yeri belgesi
1 er tane fotoğraf
Vukuatlı nufus kayıt örneği
Evlilik cüzdanı fotokopisi
Rahim filmi raporu
Dahiliye konsültasyon kağıdı
Amh testi
canım ben 2 mayısta açtırdım dosyamı 1.kuruldan rahim filmi istendi çekildim şimdi film sonrası süreci bekliyorum.sen tüp bebek yapmıştın değil mi ? diğer sayfadan hatırlıyorum seni.inşallah herşey olumlu sonuçlanır.

Aminn insallah..Allah isteyen herkesi saglikli hayırlı bir evlat sahibi yapsin.. ilgin için cokkk teşekkür ederim.. İnan neyi nasıl yapacağımı bilememekten çok zaman kaybettim.. İzmir dışında oturuyorum çok uzak değil 2 saat ama çalıştığım için izin alarak gitmem gerekiyor, o ayrı bir dert..
Ben o zaman randevu aldıktan sonra amh yibyaptiriim ama bu dahiliye den ne izni almak gerekiyor.. yaşım 35 tiroit hastasiyum,muhtemelen PCO yum.. geçmiş yıllarda 3 kez çatlatma iğnesi kullandım,özel hastanelerde..ama tam teşekküllü detayli bir hormon tahlili yapmadılar hiç, TSH,prolaktin gibi 2-3 test birde şeker yüklemesi yaptılar.. ve birde rahim filmim var 2 sene önce çekilmiş.. amh yıl gitmeden yaptırıyor o zaman ama dahiliye den alınacak izin ne izni, tüp bebek için mi..birde direk tüp bebekli yapıyorlar Ege tüp bebek merkezinde,aşılama v.b uygulaniyormi önce,daha önce aşılama olmadım ben.. tüp bebek olmasa da izin istiycezmi dahiliye den.. kusura bakma çok soru sordum ama inan burası ve sizler olmazsanız bir şey ogrenmemiz imkansız.. çok yakın olupta sağlık sektöründe olan tanıdıklar bile bir şey sorunca gecistiriyor.. burada ki her bilgi ilaç gibi geliyor.. çok teşekkürler..

Evet canım yaptırdım.cuma günü sonuçlanacak.umarım seninde herşeyin yolunda gider.

izmir dışında oturuyorsan sen orda amh testini yaptır bence dahiliye yazısı da hamileliğe engel olabilecek hastalığı yoktur diye izin yazısı veriyorlar onun içinde dahiliye genelde hormon testi falan yapıyor hem tiroid rahatsızlığın var ya onun içinde net bilgiye ulaşırsın bence..şimdi sen telefondan randevu al zaten senden evraklar istiyorlar yukarda yazıyor tam net istedikleri bu arada amh testini ve dahiliyeden hamileliğe engel yoktur diye izin yazını hallet randevu günü de dosyanı açmak için hemşireler sana önceki tedavilerini falan soruyorlar sonra sen muayene oluyorsun sonra eşin 3 gün perhizli olarak gidecek o da sperm örneği verecek bu arada birde ikisinizde kan testlerini alıyorlar birde eşin ürolojiden muayene oluyor onda da eğer ki spermiyogramında sıkıntı yoksa muayene bile etmiyorlar..o gün öğleden sonra 2 gibi bitiyor işin..bu arada rahim filmini de sor canım 2 sene önceki diye ona göre yönlendirirler seni ben yeni çektim onlar istedi..bütün işlemlerin bittikten sonra onlar dosyanı kurula sunuyor orda karar veriyorlar tedavi sürecine mesela ben 2 mayısta dosyamı açtırdım 4 mayısta amh testini ve izin yazısını verdim sonra 31 mayısta aradım rahim filmi istediler onu çektim verdim geçen hafta bayramdan sonra adete yakın arıcam tekrar onlar bazen yoğunluktan arayamıyorlar.aşılama olacak gibime geliyor bende pcos var.tüp bebek ve aşılama yapılıyor ega de zaten gittiğimiz bölüm sadece tüp bebek bölümü kuruldan karar veriliyor hastalığına..tevekkülünü Allaha bırak randevunu al inşallah vesile olur

Amin canım İnşallah.. şu mübarek günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Çok güzel anlatmışsin,çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun..anlattıklarından yola çıkarak basliycam bakalım.. hadi bismillah..

Hadi inşallah zaman kaybetmeden başla tedavine.yine merak ettiğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Merhaba hanımlar öncelikle bebek sahibi olacaklara Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende ege tüp bebek birimine sabah gidicem. Doktorum yönlendirdi fsh son tahlilde 34.6 degerinde cıktı benim durumumda olup da basari elde eden varmıdır bana umut ışığı olsun tabiki verende Allah vermeyende ama ben çabalayıp bebek sahibi olmayi istiyorum nasipse olmazsa da yapacak bisey yok elbette. Yoğunluk vs söylenmiş randevular 1-1.5ay sonraya veriliyormus doktorum bana hemen hamile kalmalisin dedi cankaya tipta ogrendim bu durumu labaratuar belki hatalidir diyorum belki yanlışlık vardir diye umitlenmek istiyorum ama ya dogruysa sorusu da var. Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirlisiyla isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…