- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
İyi günler suan hamile siniz yorumları okurken Gördüm de ege Üniversitesi hastanesindemi yaptırdınız tüp bebegi süreç nasıl isliyor çok uzuyomu ?supersin anestezi ucretni soracktm .ben hsterskopi olurkn birisi cok acdgni soylemsti toplanrken.korkuyorum oyuzden sanrm bayilacagm .en son bi temzleme islmi gbi bsey o actyo cok dedi.raporlumusun buarada
Ben pgt yaptrmak icin ege unvstesi ne gttim.daha once genetik bozukluktan iki dusugum var. Bi cok asamadan gecip pgtli tup bebek yaptrdik 9 embryodan genetgne bakildi saglikli cikmadi transfer edilemedi.dger ay dogal yoldan hamile kaldim. Surec kisiye gore degisir ama arastrma hastanesi oldgu icn baya arastriliyor.histeroskopi rahim filmi ve bi cok testler yapildi.oysaki benim sorunum belliydi genetikti.ama bu sekilde arastrilmasi tabi ki cok iyi.acaba suda olsamydi demedik yani.nasip degilmis o ay demekki .İyi günler suan hamile siniz yorumları okurken Gördüm de ege Üniversitesi hastanesindemi yaptırdınız tüp bebegi süreç nasıl isliyor çok uzuyomu ?
Hiteroskopi nasl bişey zormu kamerayla rahim içinin izlenmesi fln gibi bişeyler yazio ama o mecburimi ben rahim filmini cektrmstm daha önce ama onları kabul ediyolardr sanırım ?Ben pgt yaptrmak icin ege unvstesi ne gttim.daha once genetik bozukluktan iki dusugum var. Bi cok asamadan gecip pgtli tup bebek yaptrdik 9 embryodan genetgne bakildi saglikli cikmadi transfer edilemedi.dger ay dogal yoldan hamile kaldim. Surec kisiye gore degisir ama arastrma hastanesi oldgu icn baya arastriliyor.histeroskopi rahim filmi ve bi cok testler yapildi.oysaki benim sorunum belliydi genetikti.ama bu sekilde arastrilmasi tabi ki cok iyi.acaba suda olsamydi demedik yani.nasip degilmis o ay demekki .
Rahim filmini bana bulundugun sehrde cektreblrsn dedi.eger cok eski deglse kabul ederler.hsterskopide bayiltiyorlar rahimde perde myom falan varmi bakiyor agrsz kolay bi islem.hic bisey anlamyosun.zaten birkac saate cikaryolar.senn prblemn neydiHiteroskopi nasl bişey zormu kamerayla rahim içinin izlenmesi fln gibi bişeyler yazio ama o mecburimi ben rahim filmini cektrmstm daha önce ama onları kabul ediyolardr sanırım ?
Elimdeki butun testlerle gttim.amh testi istediler yumurta rezervi icin.bide adetn ikinci gunnde yapilan sanrim hormn testi.benim ortalama testler falan 6 7 ayi buldu.canim cunku her bi islem icn adet beklenyor ya.mesela once test istediler adetliyken.bdahaki ay rahim flmi yne adet.snra bayram grdi falan filan.hsterskopi dediler.ordan patoljiye gtti aldiklari parca.o u bekledik oda 1 ayda cikti.boyle uzun surdu braz.Başka ne testleri istiyolar dosya açılabilmesi için? ??
Zaten dosya acilirken senin durumuna gore testler isterler.buarada esinden sperm testi istyolar .sen yukarda muayene olurken asagya esini gonderip uroljiden kontrol ve sperm testi istyolar.Başka ne testleri istiyolar dosya açılabilmesi için? ??
Bizde hiç bir problem yoktu ama yinede bebek olmuyo du aşılama yapıldı tutmadı bir kaç ay sonra yine aşılama yapilacaktiki esimin sperm sayısında acayip azalma oldu sebebini anlayamadk tikaniklik olabilir dediler ama kesin konusmadilar ihtimal dediler. Eşime ege Ünv hastanesine git dedim ordaki doktorda spermiogram istedi sonuç azosperm yaziodu. Ege'deki doktor tüp bebek dosyası açalım tese olursun dedi başka doktor tinaliklik olmuş olabilir tur-ed yapalım dedi yani tıkanıklığı gidermek için ameliyat ama tikaniklikta kesin değil kesin var demiyolarki yani boşa ameliyat olmuşta olabilir tur-ed ameliyatı ileRahim filmini bana bulundugun sehrde cektreblrsn dedi.eger cok eski deglse kabul ederler.hsterskopide bayiltiyorlar rahimde perde myom falan varmi bakiyor agrsz kolay bi islem.hic bisey anlamyosun.zaten birkac saate cikaryolar.senn prblemn neydi
Havuc suyu icsn gunde bir bardak canm .insllh hersey yoluna grer evicap dye bi vtamnde veryorlar sanrim.keci boynuzu pekmezi falan bir muddet beslnmesne dkkat etsn.bzm bi tandikda amelyat oldu .sznkiyle aynimi durum bilmiyorum ama iki ay snra kendlgnden hamile kaldi.umarim tedavulilere gerek kalmadan bir mucize olur.Bizde hiç bir problem yoktu ama yinede bebek olmuyo du aşılama yapıldı tutmadı bir kaç ay sonra yine aşılama yapilacaktiki esimin sperm sayısında acayip azalma oldu sebebini anlayamadk tikaniklik olabilir dediler ama kesin konusmadilar ihtimal dediler. Eşime ege Ünv hastanesine git dedim ordaki doktorda spermiogram istedi sonuç azosperm yaziodu. Ege'deki doktor tüp bebek dosyası açalım tese olursun dedi başka doktor tinaliklik olmuş olabilir tur-ed yapalım dedi yani tıkanıklığı gidermek için ameliyat ama tikaniklikta kesin değil kesin var demiyolarki yani boşa ameliyat olmuşta olabilir tur-ed ameliyatı ile(
canım sen egede tüp bebek yaptırdınmı yaptıracağından bahsetmişsin ama online görünce sorayım dedimMerhaba kızlar yakında ben de egede başlıycam.biz once ege hanımdan ozel randevu aldık.sebepsiz tekrarlayan duşuk yaşıyorum.hiçbir sorunumuz yok.pgt yaptırcaz mecburen.şunu merak ediyorum. Ozel doktor seçmezsek ne olur? Daha ileri tarihe mi atarlar? Yaşım 37. İki embriyo mu transfer edilir? Benim tum testlerim hazır. Hsg çektirmiştim cdsini vermemişlerdi ama alayım yanıma. Eşimin 3-5 gun perhizli gelmesini soylediler.ilk gittiğimiz gun hemen sperm testi yaparlar mıki?
15 20 gunu bekle arayan olmazsa kendin ara hatrlat canim.herkesin sorunu farkli oyuzden farkli oluyor.ama yogunluktan aksanabiliyor.kendi isini kendin takip et.suan muhtemelen rapor cikip cikmayacakmi oyuzden bekliyosun.15 20 gun snra araArkadaşlar ege universitesindeki sureci bir turlu anlayamadim dosyami actirdim butun testleri tamamladim ve teslim ettim hemsire 15 -20 gün icinde sizi arayacagiz dedi fakat sonrasi icin hemsireler bisey soylemediler malum sordugumda da insan azarliyorlar.benim merak ettigim dosya heyete cikip sonrasinda asilama yada tup bebek için ne kadar surede bize dönecekler?yada tedaviye hemen mi basliyorlar yoksa asilama yada tup bebek için bir kac ay sonrasina gün mu verecekler?bu asamalari geciren arkadaslar varsa lutfen anlatabilir mi