dahada açarmısın zeytinyağınımı sürelim
şampuanın adı nedir
dokulmeye basladilar. tatilde cok yipraniyolar malum. cansizlastilar. gidip kisacik kestiricem diyodum. ama gorunce zeytinyagi oldugunu komili sampuan ve bakim kremini aldim. cok iyi geldi. yine kestirdim azicik uclarindan ama olsun. dolgunlastilar. canlandilar.
eger sac cikmasini istiyosaniz yani saclarin gurlesmesini istiyorsaniz badem yagida surebilirsiniz sac diplerinize masajla. seyreklesen saclarda deneyin farki goruceksiniz hemen. kaslarinizda da deneyebilirsiniz. kulak pamuguyla ince surmek lazim . cok tasirmayin aman.
direk badem yagini mi uygulamak lazim acaba? zeytinyagi da cok faydali malim. ikisini karistirip sursek daha kuvvetli bi kur elde etmis olmaz miyiz ki? parlamaya ve gurlesmeye cok oihtiyaci var saclariminmafoldumben
hemen deniycem. cok saolsuya değil yaklaşık yarım çay bardağı zeytinyağına biraz da limon sık tınaklarını beklet 5 -10 dak.gerçkten kuvvetleniyor tırnaklar
cam terebentini bende cok duyuyorum.bende karistiriyim sampuanima bari. peki ne kadar ekliyosun? yani ne kadar sampuana ne kadar cam terebentin koyuyosun?
kucuk bi yag sisesiyle alirsin aktardan cam terebentini. eger sampuanin kucuk siseyse 400ml fln 1 kapak yeterli gelebilir. ama 700 ml ise sisenin yarisi olabilir. cok gelir diosaniz 2-3 kapak olabilir. uzamasini kolaylastirir cam terebentin.
eger sac cikmasini istiyosaniz yani saclarin gurlesmesini istiyorsaniz badem yagida surebilirsiniz sac diplerinize masajla. seyreklesen saclarda deneyin farki goruceksiniz hemen. kaslarinizda da deneyebilirsiniz. kulak pamuguyla ince surmek lazim . cok tasirmayin aman.
kaslarda ise yariyormu? benim seyrek kaslarim biraz. eger ise yariyorsa sahane olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?