• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar efsane geri dondu..yine zeytinyagi!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saç ve parlaklığı kounsunda çok hassasım...2 haftadan beri komili şampuan kullanıyorum..zeytinyağlı...saçlarım çok mattı.....parladığını görüyorum....uzun vadede çok daha iyi olacağına eminim...denemenizi isterim....

sadece sampuanini degil sac bakim kreminide kullanmalisin. bende kullaniyorum yeni denilecek bi suredir. basarili

sadece sampuanini degil sac bakim kreminide kullanmalisin. bende kullaniyorum yeni denilecek bi suredir. basarili

sac kremi ve sampuani ayri ayri kullanmak en iyisi diyolar. ne derece dogru bilmiyorum. ikisi bi arada urun kullanmamak gerekiyormus. bende hep ayri ayri alirim. ikisini de kulaniyorum.

ellerimi yikadiktan sonra el kremi kullaniyordum bende. tipki banyodan sonra gunluk sac acici kremleri kullandigim gibi eskiden. artik saclarim icin bakim kremi disinda birsey uygulamiyorum. umarim ellerimede kullanmama gerek kalmaz. deniycem.

valla ben komili zeytinyagli sampuan kullaniyorum. %100 zeytinyagli oldugundan onu tercih ettim. cok tavsiye eden olmustu zaten. denemeni tavsiye ederim sabundansa.

evet evet bende komilinin sampuanini kullaniyorum zeytinyagli. dene bencede. saclari nasil guzel yapiyor o zeytinyagi.

eger sac cikmasini istiyosaniz yani saclarin gurlesmesini istiyorsaniz badem yagida surebilirsiniz sac diplerinize masajla. seyreklesen saclarda deneyin farki goruceksiniz hemen. kaslarinizda da deneyebilirsiniz. kulak pamuguyla ince surmek lazim . cok tasirmayin aman.

yilan yagi güçsüz ve zayıf saçları güçlendirip çabuk ve hızlı uzamasını sağliyor. denedim gordum.vereliniortak

Back