Efosh'un Konya'daki yeni evi

konyaliefsane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
120
0
46
Diğer
3 ay kaynanayla oturduktan sonra esimle yeni evimize tasindik. Salonu annemin yardimiyla dosedik. Nasil olmus kizlar?

Eklentiler

• $EfsaneninMeramevi.webp
    $EfsaneninMeramevi.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleyen: Moderatör:
efoshu tenzih ediyorum çünki emin değilim ama burada kendilerine ait olmayan fotoları koyanlara şahit oldum bende. misal odalarını koyuyor fakat mutfak tuvalet başka evlerden. her halde kendilerininkini daha hoş bulmadıkları için olsa gerek ama önemli olan gösteriş değil kendi zevklerimizi sergileyiş şeklimiz.

sizin mesajlari okumadan once ,ilk resime baktim.ve bu katalog resimi kesin.inanmiyorum bukadar kusursuz,pahali bir evde oturacagini.bir ic mimarin ornek katalogu gibi dedim.sizlerde benimle ayni fikirdemissiniz :)birde bir tane bile turk eklentisini bulamadigim icin inanmamistim.

katolog oluşu resmin kalitesinden ,gelen ışıktan belli bunu anlamak için fotoğrafçı olmaya gerek yok..iki sofam olsun benim olsun bırakın bu işleri başkasının saltanatıyla mutluluk olmaz güzelim kimseyide oyalamanın anlamı yok:68:

Google görsellerde beyaz salon diye aratın. Resimlerden birinin bu olduğunu göreceksiniz. Sitenin ismini veremiyoruz herhalde o nedenle belirtemiyorum. Çok gereksiz bir hareket olmuş.

canım eklediğin resimdeki gibi bir eve bir salona sahip ol inşl.:):) hayal etmekte güzel olsa gerek.ama gerek yok herkesin evi mükemmel değilki burda.yada kompleks yapmıyoruz.sadece zevklerimizi eksiklerimizi birbirmizle paylaşıyoruz.Kendi evini kendi odanı eklersen bak burdaki sana bu yorumu yapan arkadaşlar emin ol sana daha değişik yorumlar yapacaklar.

Back
X