- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.096
- 32
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet o var bir de kariyeri ne kadar iyi olsa da efendi erkekte, kadınlardaki "yanında güvende hissetme" isteği karşılanamiyormuş.Var tabi ki
P.ç erkek tahmin edilemez oluyor bu da ister istemez heyecan, tutku, özlem katıyor
Efendi erkek monoton
Ahahahaha ya öyle bir yazmışsınız ki Bir Demet tiyatrodaki feriştah geldi aklımaMerhabalar,
2 gündür düşünüp durduğum durumla ilgili konu açmak istedim. Biraz uzun yazmış olabilirim. Hem içimi döküp hem de belki birkaç mantıklı yorum alırım diye düşündüm.
Erkek arkadaşımla ara verdik, görüşmüyoruz yani.
Bu süre zarfında yeni birisiyle tanıştım. Erkek arkadaşımdan 5 yaş büyük. İkisi de aynı mesleği icra ediyorlar.
Geçenlerde buluştuk. Gayet şık bir şekilde geldi. Buluşma yeri olarak harika bir yer seçmiş; arkadaşlarına sormuş, internetten araştırmış. Uzun zamandır gittiğim en güzel yerlerden biriydi. Kısacası önem vermiş, özen göstermiş.
Güzel güzel sohbet ettik birbirimizi tanımaya yönelik. Garsondan fotoğrafımızı çekmesini rica etti. Kaliteli bir adam. Donanımlı, kendini iyi geliştirmiş. Geç bir vakit olmamasına rağmen evime bıraktı. Ortak özelliklerimiz o kadar fazla ki, arabasında sürekli dinlediğim radyo kanalı açıktı ki az sayıda dinleyicisi olan bir kanal.
Sanırım karşı tarafın elinin elime değmediği nadir ilk buluşmalarımdan biri.
Erkek arkadaşımla(daha doğrusu eski(?)) aramızdakiler çok daha farklıydı. Aramızda her daim bir cinsel gerilim vardı. Tutuşmaya ramak kala modundaydık birbirimizin yanında. Sürekli birbirimize saçma sapan laf sokmalar falan. Gerçi romantizmde yok diyemem.
Mantıken geçen görüştüğüm erkekle çok daha huzurlu, sakin ve geleceğe yönelik bir ilişkim olur. Muhtemelen sıkılmaya başlarım bir süre sonra. Ama erkek arkadaşımla ise muhtemelen yaşayabileceğimiz en büyük şey belki 10 yıl falan görüşmek, birlikte takılmak olur, o da tayini çıkmazsa.
İleride aile kurmak istiyorum. Çocuklarım olsun, güzel bir yuvam olsun..
Ama bedenimin, ruhumun her zerresi tutku ve ihtiras için deliriyor. Belki de ruhumu besleyen şeyler de budur benim..
Mantığımı mı dinlesem yoksa kalbimi, ruhumu, bedenimi mi dinlesem? Bilemiyorum.
Bilinmezlik içinde debelendiğimden öylece kalakaldım. Hiçbir hamle yapamıyorum. İnsanların duygularını kararsızlığımla incitmek istemiyorum. Bir seçim yapıp ona doğru yol almalıyım.
Sizlerin de diyeceklerinizi merak ediyorum.
Evet o var bir de kariyeri ne kadar iyi olsa da efendi erkekte, kadınlardaki "yanında güvende hissetme" isteği karşılanamiyormuş.
O yari yolda birakilma endişesi daha çok bağlanmasına sebep oluyor zaten. Birşey elinin altındaysa daha kiymetsizdir ya o hesap işte.ama ilginç değil mi hem bu p.. erkekler bencil olur ve yarı yolda bırakır halbuki.
Hic sevmem pic erkek.
Ben de yuzunde gulumsemesi bol,esprili,birbirimize icimizi acabilecegimiz, poncik,kavgadan gürültüden hoslanmayan, eglenceli erkekleri buluyorum.
Bugüne kadarki tum sevgililerim; arkasindan bela okuduklarim-kotu ayrildiklarim dahil, tatilde tanisip kisa süreli tatil aski yasadiklarim dahil, flort doneminden ileri goturemediklerim dahil... hepsi bu ozelliklerdeydi.
Kavgayi gürültüyü ihtiras sanan insanlari hic anlamiyorum. Benim de var oyle arkadaşlarım. Kiskanclik girla (hic haz etmem ) , sevgiliye inanmamak, kamera actirmak, yasaklar koymak, cok buyuk kavgalar etmek... bunlar iliskinin dinamigi. Ama diyor ki: aaa tutku var aramizda. Vurdunun kirdinin kiriciligin ardindan yasanan atesli bir barisma aninin adi tutku degil bence.
Gecen de bir tweet vardu ya Müge anli'nin. "Siz erkekler elde ettiginiz kadinlara bir sure sonra deger vermiyorsunuz" dediģi söz . Dikkat ettim ne hikmetse tercihini pic adamdan yapip yasadigi seyi "tutku" diye nitelendiren arkadaşlarim paylasmis sozu hep. Oysa benim ne yakinlik durdugum bir soz ne de doğruluğunun olduğuna tanik oldum ilişkilerimde...
neyse , sizin konuya gelince belki de bu adamdan hoslanmadiniz. Iyi biri olmasi erkek arkadasiniz olacagi anlamina gelmiyor ki. Ayni radyo programini takip edecek kadar benzer zevklere sahipseniz pekala arkadas da olabilirsiniz.
Zaten iyi adam diye bir iliskiye baslanmamali. Kaldi ki her turk erkegi cicim aylarinda asiri romantik ve ilgilidir. Çok da kanmamak lazim