Efendi Erkek Yerine 'Şey' Erkek Tercihi

Ben bu yol ayrımına geldiğimde efendi adamı seçtim.
Efendi adam da gayet aklımı basımdan alan tutkulu aşık.
Bunun p.clikle degil, aranızdaki çekimle ilgisi var.
Birbirinizi merak etmekle, keşfetmekle, birbirinize açık olmakla vs diye de devam eder.

Yani ne kaybettiginizi düşünüyorsunuz efendi adamla onu pek anlamadım :)
Daha mi kötü sevişir? Ayaklarınızı yerden mi kesmez? Sürpriz mi yapamaz? Sizin isteklerinize mi onem vermez?
Sadece kazık atmaz, insan gibi davranır, düşüncelidir, değer vermeyi bilir. Hatta birliktelikte de bencil olmaz, isteklerinizi önemser.
Öte yandan bu p.c güruhun bir çoğunun güvendiği şeyin altı çoğu zaman boştur.
Diline vurur, beline vurur, karşısındakinin üstüne basarak, ezerek kendini iyi göstermeye çalışır.

Ama sizin tek buluşmada efendi adam Diye etiketlemeniz de tuhaf :)

Ahahahaha ya öyle bir yazmışsınız ki Bir Demet tiyatrodaki feriştah geldi aklıma karar sizin bir şeyler hissetmeyecek ya da ileride farklı arayışlara gireyecekseniz boşuna beyfendinin de kendi vaktinizi de harcamayın. Zaten exinizin nasıl olduğunu özetlemişsiniz.

Sevgilinizden tam ayrılmadan yeni biriyle buluşmak sevgilinizi cepte tutmak değil midir ?Yenisi iyiyse onunla sevgili olurum eğer bulamazsam sevgilimle devam ederim der gibisiniz.

Adam size göre bence sadece efendi, içinize sinmemiş yani olmamış.Olmaz bence bu iş.Bence çekim daha önemli.Ancak evlilik için bu çekim yeterli mi bunu biz bilemeyiz.Buna önce aklınız ve sonra kalbiniz karar verecek.

Ben acele etmeyin birsüre daha tanıyın 2 numarayı derim. Sizinkine çok benzer şekilde erkek arkadaşımla aramızın bozuk olduğu dönemde hayatıma giren biri vardı. Allahım nasıl beyefendi nasıl centilmen. Tanıştığımız ilk dönemde zaten bana ilgi gösterdiğinr dair bir işaret bile yoktu. Sonra flört aşaması başladı. Gecenin körlerine kadar telefonda konuşuyoruz ama tek yaptığımız edebiyattan, hayata bakış açımızdan filan bahsetmek.En ufak farklı bir iması ya da biraraya geldiğimizde yaklaşımı yok. Ben ne kadar medeni ve uyumlu bir adam. Niye içime sinmiyor? Belamı arıyorsam demek ki modundayım. Sonra bu adam kendi kendine bir kafayı yedi. Saplantılı gibi en en alakasız sohbetlerin ortasında pat diye cinsellikle alakalı birşeyler sormalar. Durup durup her konuyu ya onun dışındaki diğer tüm erkeklerin ne kadar pis kaka ve her dk seks düşünen varlıklar olduğuna ya da seksin kendisine bağlamalar. Cidden aşırı tuhaf ve iticiydi. O zaman anladım ki sorun benim efendi adam sevmemem değilmiş, karşı tarafın efendi duruşu zihninin alttan alttan çekim hissi yaratan o bildiğimiz sinyalleri gönderemeyecek kadar anormal çalışmasından geliyormuş. Ben içten içe bunu farketmişim ama konduramamışım.

Sizin beyefendi de illa böyledir demiyorum ama kendini düzgün adamları sevmemekle ilgili suçlamadan önce karşı tarafı biraz daha gözlemlemekte yarar var.

Amaç ara değil de ikimiz de bi bakınalım çevreye belki daha iyisi vardır modunda değilseniz dediğinizi yapın ve ara verin. Biri bitmeden başka bir şeye başlamak çok sağlıklı olmuyor ki bitmiş olsa bile yeni yani daha çok taze. Şakacıktan değil gerçekten bir süre ara verin, en azından kendinize saygınızdan

ama ilginç değil mi hem bu p.. erkekler bencil olur ve yarı yolda bırakır halbuki.
O yari yolda birakilma endişesi daha çok bağlanmasına sebep oluyor zaten. Birşey elinin altındaysa daha kiymetsizdir ya o hesap işte.

Ama büyük konuşmayim da benim için geçerli değil bu ya. Ben efendi erkekciyim

Hic sevmem pic erkek.
Ben de yuzunde gulumsemesi bol,esprili,birbirimize icimizi acabilecegimiz, poncik,kavgadan gürültüden hoslanmayan, eglenceli erkekleri buluyorum.
Bugüne kadarki tum sevgililerim; arkasindan bela okuduklarim-kotu ayrildiklarim dahil, tatilde tanisip kisa süreli tatil aski yasadiklarim dahil, flort doneminden ileri goturemediklerim dahil... hepsi bu ozelliklerdeydi.
Kavgayi gürültüyü ihtiras sanan insanlari hic anlamiyorum. Benim de var oyle arkadaşlarım. Kiskanclik girla (hic haz etmem ) , sevgiliye inanmamak, kamera actirmak, yasaklar koymak, cok buyuk kavgalar etmek... bunlar iliskinin dinamigi. Ama diyor ki: aaa tutku var aramizda. Vurdunun kirdinin kiriciligin ardindan yasanan atesli bir barisma aninin adi tutku degil bence.
Gecen de bir tweet vardu ya Müge anli'nin. "Siz erkekler elde ettiginiz kadinlara bir sure sonra deger vermiyorsunuz" dediģi söz . Dikkat ettim ne hikmetse tercihini pic adamdan yapip yasadigi seyi "tutku" diye nitelendiren arkadaşlarim paylasmis sozu hep. Oysa benim ne yakinlik durdugum bir soz ne de doğruluğunun olduğuna tanik oldum ilişkilerimde...
neyse , sizin konuya gelince belki de bu adamdan hoslanmadiniz. Iyi biri olmasi erkek arkadasiniz olacagi anlamina gelmiyor ki. Ayni radyo programini takip edecek kadar benzer zevklere sahipseniz pekala arkadas da olabilirsiniz.
Zaten iyi adam diye bir iliskiye baslanmamali. Kaldi ki her turk erkegi cicim aylarinda asiri romantik ve ilgilidir. Çok da kanmamak lazim

Bu sorunun cevabı kişinin yaş ve tecrübeleriyle alakalıdır..
P.c bir arkadaşla deneyimlediginiz bir beraberlik olmuş. (umarım muş'tur geçmişte kalmıştır)
Bir de bu efendi arkadaşla deneyin farkı görün.
Bana kalırsa efendi adam bir ömürlük..
Belli bir yaştan sonra macera değil huzur arıyorsun.
Ama yoook ben 80'im de bilee çılgın bir hayat yaşamak istiyorum diyorsanız bilemem.
Ama o yaşa kadar p.c arkadaşa tahammül eder misiniz veya o size tahammül eder mi bilemiyorum.

+++++++1000000 :)
Sizi tanımıyorum bilmiyorum, o yüzden kimse yanlış anlamasın, pof poflamak için falan söylemiyorum
Yorumunuzda vermeyi başardığınız farklı bakış açılarını gerçekçi bir zemine oturtabilme beceriniz için sizi tebrik ederim. Analizleriniz özgün, değerli kk hanımları dikkatinizi çekmek için buraya bir yıldız bırakıyorum '*'

Iyide daha ilk bulusmaniz adam ac kurt gibi üstüne atlayamazdı tabiki ilişki biraz ilerlesin sonuçta oda bir erkek . Etkenlerin kadınlara göre bu saydıklarınız daha da fazla oluyor yaşamadan tek bir görüşmeyle peşin hüküm vermeyin adam böyleyse tam evlenilecek huzur verecek tıp biraz sans tanıyın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…