Efendi Erkek Yerine 'Şey' Erkek Tercihi

Benim anlamadigim ne bu acele eski sevgilinizle ara vermişsiniz tam manasiyla ayrılamamişsiniz hangi ara yeni birini bulupta görüştünüz.Yoksa tamamen ayrildinizda mi gorustunuz ben o kismi pek algilayamadim.

Her neyse ilk buluşmada genelde bütün erkekler ideal erkek rolünü oynar o yüzden boşuna kafaniz karişmasin belki de adam sizin eskisinden daha öküz ama iyi rol kesiyor bunu da bi düşünün.

Tutku ve ihtiras istiyorsunuz.Sakinlik ve huzur size gore degil yeni gorustugunuz kisiyle bir daha görüşmeyin bence size pek hitap etmemiş.

Son düzenleme:
Çok mantıklı bir yorum. Teşekkür ederim öncelikle.
Evet, belki de çok iyi bir arkadaş kazanacağım.
Kendimi biliyorum. Şimdiden tutku hissetmediysem sonradan çok zor, hatta imkansız.
Rica ederim.
İmkansız demeniz bir önyargıdır bence. Evet, hepimiz kendimizi tanıyoruz ama hayatımıza yeni giren insanları tanımıyoruz. Belki de sizdeki ezberleri bozacak bir insandır. Belki daha önce karşılaşmadığınız türden bir varlıktır. Belki de değildir. Bilemezsiniz. "Yeni biri" demenize istinaden yazdım bunları. Genel olarak yapınızı bilemem ama şu bahsettiğiniz olayda bana biraz aceleci gibi geldiniz. Sanki geri sayım başladı, hadi hemen kararımı vermeliyim modunda gibisiniz. Yoo hemen bir karar vermek zorunda değilsiniz. Kendinize zaman verin.

Ben olsam yeni tanıştığınız çocuğu seçerdim sanırım. Eski erkek arkadaşınızla ara vermişsiniz yani ayrılmışsınız. Eğer uyumlu olsaydınız ayrılmazdınız. Ayrıca birinden bir defa vazgeçince tekrar yürümüyor, tekrar deneyince eskisinden daha kolay oluyor bırakmak.
Yeni çocuğa şans verin derim. Efendi düzgün insan insanın karşısına her zaman çıkmıyor malesef.

Yazdıklarından yaşının küçük olduğu belli. O efendi dediğin erkek efendi olmayabilir daha yeni tanıyorsun. Efendi gözüküp ne çakallar tanıdım. Başta görüşüp tanımaya çalışırım hayatta sadece bir kişi ile tutkulu sevişilmiyor sayıca fazlalar bence. Biraz zaman ver kendine. İlk buluşmada çoğu erkek önemser zamanla fikrin bambaşka olabilir ama bazılarına çekim hissetmezsin zorlama ile de olmaz bol sanş. İkisi de lazım %50 aşk mantık

Buluşacağımız günden bir önceki gece ikimiz de uyuyamazdık. O derece büyük bir çekim.

Efendi erkek dediğimiz arkadaş henüz çok mesafeli, belki cinsle çekim olacak belki adam yatakta kaplana dönüşecek. Belli olmaz
Hımm haklısın aslında. Sevdim bu bakış açısını.
Ama çocuğun tipi de şeker şeker.
Öbürünün aslan, kaplan modu.

Sen ihtiras hırs ve benzeri coşkulu duygularını dizginleyip kontrol edene kadar erkek arkadaşının ne eskisi ne yenisi içine sinmeyecek gibi duruyor

Daha bir kere görüşmüşsün nereden biliyorsun ki bu adamın mantıklı bir seçim olacağını

Ayrıca Yaptığın hiç etik değil erkek arkadasın varsa.

Şu ara vermeyi de hiç anlamam ya tamamdır ya devam yani

Esim benim icin en mantikli secenekti ve acayip seksi de buluyordum bastim nikahi
Bu ikisi de yeterli olabiliyor
Esimin agzi laf yapmaz, ha kimisi icin sikicidir tercih etmez ay bu ne der
Agzi laf yapanlarin da hali belli
Insan olsun, efendi olsun ve seksi olsun evlilik rocks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…