- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Baglayacaktım da bağlayamadım. Ama sizlerin bagdastırması için yeterli örnekler vermişim bence ya.Konuyla başlığı bagdastiramadim
Yahu adamın yakasına yapışmadım ya. Oturduk sohbet ettik birbirimizi tanımaya yönelik olay bu. Nikah dairesinden gün almadık. Olayı dramatize etmesek?Buyuk ihtimal bi sure sonra sıkılırım tutku icin deliriyorum vs. Bu laflar sakat.Allah muhafaza evlenip sonra kocami aldatiyorum tutku ariyorum konulari acmayin. Madem adam duzgun biri birakin gitsin kendi yolunu cizsin yazik.
Vardır dimi ya?Ikisinin ortasini birini bulsan
Olayi dramatize etmedim ki tam aksine en yalin ve gercek dusuncemi dolandirmadan direkt söyledimYahu adamın yakasına yapışmadım ya. Oturduk sohbet ettik birbirimizi tanımaya yönelik olay bu. Nikah dairesinden gün almadık. Olayı dramatize etmesek?
Yanii bulurmusun bulmazmısın bilemem ama anladigin kadariya ikisi de sana gore uç o zaman orta ayarda biri bulmak en iyisiVardır dimi ya?
Ben öyleysem, benim gibiler de vardır herhalde..
Yalın ve gerçek düşünceniz fazla dramatik.Olayi dramatize etmedim ki tam aksine en yalin ve gercek dusuncemi dolandirmadan direkt söyledim
Himm. Kac yasindasinizYalın ve gerçek düşünceniz fazla dramatik.
Ya bir süre evinde kaldım. Birlikte yaşamamız benim delirmemle sonuçlanır o kesin. Kısa gözlemlerim bu şekilde.Keşke evlenmeden birlikte yaşamak ülkemizde normal karşılansa... Bir süre sonra o tutuştuğun adam faturaları ödemeyi unuttukça görürüm yangını sendeki...
Çok mantıklı bir yorum. Teşekkür ederim öncelikle.Sanki dünyada iki seçenek varmış gibi yazmışsınız. Hem huzur duyacağınız, hem tutkulu, şehvetli bir ilişki yaşayabileceğiniz biri olamazmış gibi... Eski sevgilinizle bir şeyler yolunda gitmiyormuş ki ara vermişsiniz. Ara vermek sorunları çözmez, sadece öteler. Yani yeniden bir araya gelme şansınız varsa bile, aranızdaki sorunlar da aynen orada olacak. Bunları nasıl çözeceksiniz? Bir fikriniz yoksa, bir belirsizlik içindeyseniz, yerinizde olsam o insanı bir seçenek dahi olarak görmezdim. Yeni tanıdığınız insan size bir çok açıdan cazip gelmiş olabilir ama daha yeni tanışmışsınız. Zamanla belki ona karşı da bir tutku hissedeceksiniz ya da bu ortak özelliklerin sizi sadece çok iyi arkadaş yapabileceğini fark edeceksiniz. Şuan bunları kestirmek zor. Yerinizde olsam yeni tanıştığım insanı daha iyi tanımaya çalışırdım. Ama ya o, ya bu diye de yeryüzünde iki seçenek varmış gibi kendimi şartlandırmazdım, önemli olan size her açıdan iyi gelecek birini hayatınıza sokmak çünkü. İlla ki birileri hayatınızda olsun diye eldekileri değerlendirmek yanlış olur. Ha, duygu mu mantık mı derseniz; ikisi de... Aşkımdan ölsem de mantığıma uymayan ya da çok mantıklı geliyor diye de aşk duymadığım biriyle de asla olamazdım. O yüzden ikisini de aynı insanda bulana kadar bekledim.
Beni nasıl tanıyabiliyorsunuz ki bu yorumu yapacak kadar?Aşk kadınısın sen eskisine dön yeniyi bırak