Efendi Erkek Yerine 'Şey' Erkek Tercihi

Merhabalar,

2 gündür düşünüp durduğum durumla ilgili konu açmak istedim. Biraz uzun yazmış olabilirim. Hem içimi döküp hem de belki birkaç mantıklı yorum alırım diye düşündüm.

Erkek arkadaşımla ara verdik, görüşmüyoruz yani.
Bu süre zarfında yeni birisiyle tanıştım. Erkek arkadaşımdan 5 yaş büyük. İkisi de aynı mesleği icra ediyorlar.
Geçenlerde buluştuk. Gayet şık bir şekilde geldi. Buluşma yeri olarak harika bir yer seçmiş; arkadaşlarına sormuş, internetten araştırmış. Uzun zamandır gittiğim en güzel yerlerden biriydi. Kısacası önem vermiş, özen göstermiş.
Güzel güzel sohbet ettik birbirimizi tanımaya yönelik. Garsondan fotoğrafımızı çekmesini rica etti. Kaliteli bir adam. Donanımlı, kendini iyi geliştirmiş. Geç bir vakit olmamasına rağmen evime bıraktı. Ortak özelliklerimiz o kadar fazla ki, arabasında sürekli dinlediğim radyo kanalı açıktı ki az sayıda dinleyicisi olan bir kanal.
Sanırım karşı tarafın elinin elime değmediği nadir ilk buluşmalarımdan biri.

Erkek arkadaşımla(daha doğrusu eski(?)) aramızdakiler çok daha farklıydı. Aramızda her daim bir cinsel gerilim vardı. Tutuşmaya ramak kala modundaydık birbirimizin yanında. Sürekli birbirimize saçma sapan laf sokmalar falan. Gerçi romantizmde yok diyemem.

Mantıken geçen görüştüğüm erkekle çok daha huzurlu, sakin ve geleceğe yönelik bir ilişkim olur. Muhtemelen sıkılmaya başlarım bir süre sonra. Ama erkek arkadaşımla ise muhtemelen yaşayabileceğimiz en büyük şey belki 10 yıl falan görüşmek, birlikte takılmak olur, o da tayini çıkmazsa.
İleride aile kurmak istiyorum. Çocuklarım olsun, güzel bir yuvam olsun..
Ama bedenimin, ruhumun her zerresi tutku ve ihtiras için deliriyor. Belki de ruhumu besleyen şeyler de budur benim..

Mantığımı mı dinlesem yoksa kalbimi, ruhumu, bedenimi mi dinlesem? Bilemiyorum.
Bilinmezlik içinde debelendiğimden öylece kalakaldım. Hiçbir hamle yapamıyorum. İnsanların duygularını kararsızlığımla incitmek istemiyorum. Bir seçim yapıp ona doğru yol almalıyım.

Sizlerin de diyeceklerinizi merak ediyorum.
Kesinlikle mantığınla hareket et

Ara verdiğinizi siz ve ara verdiğiniz sevgiliniz biliyor, bu kısmı sadece sizi ilgilendirir.
Şu an görüştüğünüz bey de biliyor mu bari? Görüşmeye başladığınız andan itibaren onu da ilgilendirmiş oluyor çünkü.
"Canım biz sevgilimle ara verdik. Seninle şansımı deneyeceğim. Umduğumu bulamazsam eskisine döneceğim" demiş olamazsınız sanırım.
Yaptığınız hoş mu?
Bu adam gerçekten efendiyse onunla olmayı hak ediyor musunuz sizce?
Kimse birilerinin ilişki arasındaki deneme tahtası olmayı istemez değil mi?
"Gayet güvenilir bir insanım" demeniz biraz komik olmuş.

Birbirine saçma sapan laf sokmanın neresi cinsel gerilim onu da anlamadım ama eskisine dönüp diğerini salın bence.

Tercih tabii sizin lakin ben mantık insanıyım.
Garanticiyim.

Sonunu bilmediğim bir yola çıkmaz, huzuru elimin tersiyle itmezdim.

Kaldı ki heyecan vs elbette iyidir ancak insan özellikle 30lu yaşlarını geçince ev hayatında huzura ihtiyaç duyuyor. Mesleki yasamda zaten yeterince geriliyoruz eve gelince gününü anlatabileceğin,seni ilgiyle dinleyen,yeri geldiğinde sana akıl veren,yaşamını zorlastirmayan eş çok önemli.

Tabii iyi bir ebeveyn olmak da kriterler arasında önemli yere sahip.
Hicbir şeyin garantisi yoktur hayatda. Yarına çıkicamiz ne malum. Hayırlı geceler

Aynı ben.. Kimleri kimleri terkettim ikisini birden bulanıyorum diye..30 yaşımda buldum evlendim ama ben ikisi birden olmazsa yalnız yaşarım daha iyi kafasındaydim aile kurayim diye yanmiyordum,illaki tam istediğim olsun olursa modundaydim.siz öyle değilseniz riske atmak istemiyorsanız mantığı seçin ben olsam tutkuyu secerdim bir ömür vasat yaşayacağıma 10 yıl tutkulu yaşarım:)

Ara verdiğinizi siz ve ara verdiğiniz sevgiliniz biliyor, bu kısmı sadece sizi ilgilendirir.
Şu an görüştüğünüz bey de biliyor mu bari? Görüşmeye başladığınız andan itibaren onu da ilgilendirmiş oluyor çünkü.
"Canım biz sevgilimle ara verdik. Seninle şansımı deneyeceğim. Umduğumu bulamazsam eskisine döneceğim" demiş olamazsınız sanırım.
Yaptığınız hoş mu?
Bu adam gerçekten efendiyse onunla olmayı hak ediyor musunuz sizce?
Kimse birilerinin ilişki arasındaki deneme tahtası olmayı istemez değil mi?
"Gayet güvenilir bir insanım" demeniz biraz komik olmuş.

Birbirine saçma sapan laf sokmanın neresi cinsel gerilim onu da anlamadım ama eskisine dönüp diğerini salın bence.
Yahu sadece birbirimizi tanımak için buluştuk. Henüz aramızda ilişki lafı geçmedi.

Kaldı ki cinsel gerilime yol açan laf sokmalar değil elbette. O sadece aramızda geçenlere verdiğim örnekti.

Iyide daha ilk bulusmaniz adam ac kurt gibi üstüne atlayamazdı tabiki ilişki biraz ilerlesin sonuçta oda bir erkek . Etkenlerin kadınlara göre bu saydıklarınız daha da fazla oluyor yaşamadan tek bir görüşmeyle peşin hüküm vermeyin adam böyleyse tam evlenilecek huzur verecek tıp biraz sans tanıyın derim
Valla ilki aç kurt gibiydi.

Ara verdiginize gore erkek arkadasinizla iliskiye devam edeceksiniz. Yoksa ara verdik degil bitirdik derdiniz. Bu durumda baskasi ile gorusmeniz hic hos değil.
Sorunuza gelecek olursam duygular diyorum.

Var tabi ki
P.ç erkek tahmin edilemez oluyor bu da ister istemez heyecan, tutku, özlem katıyor
Efendi erkek monoton

Tanıştığım efendi erkekler, benden sonra p*çleşiyor, onu napcaz? Bence efendi erkek diye bir şey yok yaa, artık buna inanmaya başladım. Yoklar. 😅

Adam sana evlenah dedi mi 🙂 daha dur hele.
İlk buluşmada ki izlenimlerin her ne kadar pozitif yönde olsa da, evlilik kararı için daha çok zaman ayırıp, daha çok tanımalısın. Aceleci davranma.

Yeni adam iyiymiş. Paylaşım arttıkça etkisi de artar. Diğeri ömür törpüsü. Tutku eksik sadece yeni adamda sanki.
İşte iyileri böyle böyle kötü ediyorlar.
Şimdi sizce bu adam konu sahibi gibi bir tipten çok daha iyilerine layık değil mi?
Konu sahibi aldatan bir insan. Kendi ağzıyla söyledi. Ara vermişler, belki devam etmeme ihtimalleri varmış ama tam olarak ayrılmamışlar. Bu durumda kesin ve net olarak bir önceki adamı aldatıyor. Bahane olarakda sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz diyor. Ee aldatıyorsun işte yahu. Bu neyin kıvırması. Dünyayı kirleten bu insanlar işte.
Bunları yapan bir erkek olsa bin defa linç yemişti şimdiye kadar.

Devam etmeme ihtimalimiz de var.

Ama devam etme ihtimali de var. Önce birini bulup sonra mı " Ara " yi sonlandırma peşindesiniz. Çok çirkin bir durum.

Ayrıca süpürge markası arar gibi iki seçenek sunup fikir alıyorsunuz , bu hiç etik bit durum değil.

Kalbiniz ne diyorsa, Hayat bakışınız neyse ona göre karar vereceksiniz. Hepsi bu.

Merhabalar,

2 gündür düşünüp durduğum durumla ilgili konu açmak istedim. Biraz uzun yazmış olabilirim. Hem içimi döküp hem de belki birkaç mantıklı yorum alırım diye düşündüm.

Erkek arkadaşımla ara verdik, görüşmüyoruz yani.
Bu süre zarfında yeni birisiyle tanıştım. Erkek arkadaşımdan 5 yaş büyük. İkisi de aynı mesleği icra ediyorlar.
Geçenlerde buluştuk. Gayet şık bir şekilde geldi. Buluşma yeri olarak harika bir yer seçmiş; arkadaşlarına sormuş, internetten araştırmış. Uzun zamandır gittiğim en güzel yerlerden biriydi. Kısacası önem vermiş, özen göstermiş.
Güzel güzel sohbet ettik birbirimizi tanımaya yönelik. Garsondan fotoğrafımızı çekmesini rica etti. Kaliteli bir adam. Donanımlı, kendini iyi geliştirmiş. Geç bir vakit olmamasına rağmen evime bıraktı. Ortak özelliklerimiz o kadar fazla ki, arabasında sürekli dinlediğim radyo kanalı açıktı ki az sayıda dinleyicisi olan bir kanal.
Sanırım karşı tarafın elinin elime değmediği nadir ilk buluşmalarımdan biri.

Erkek arkadaşımla(daha doğrusu eski(?)) aramızdakiler çok daha farklıydı. Aramızda her daim bir cinsel gerilim vardı. Tutuşmaya ramak kala modundaydık birbirimizin yanında. Sürekli birbirimize saçma sapan laf sokmalar falan. Gerçi romantizmde yok diyemem.

Mantıken geçen görüştüğüm erkekle çok daha huzurlu, sakin ve geleceğe yönelik bir ilişkim olur. Muhtemelen sıkılmaya başlarım bir süre sonra. Ama erkek arkadaşımla ise muhtemelen yaşayabileceğimiz en büyük şey belki 10 yıl falan görüşmek, birlikte takılmak olur, o da tayini çıkmazsa.
İleride aile kurmak istiyorum. Çocuklarım olsun, güzel bir yuvam olsun..
Ama bedenimin, ruhumun her zerresi tutku ve ihtiras için deliriyor. Belki de ruhumu besleyen şeyler de budur benim..

Mantığımı mı dinlesem yoksa kalbimi, ruhumu, bedenimi mi dinlesem? Bilemiyorum.
Bilinmezlik içinde debelendiğimden öylece kalakaldım. Hiçbir hamle yapamıyorum. İnsanların duygularını kararsızlığımla incitmek istemiyorum. Bir seçim yapıp ona doğru yol almalıyım.

Sizlerin de diyeceklerinizi merak ediyorum.

yaşlar kaç?

İlkine doymadıysan ikinciyi deneme. İlkine dön alacagını al. Bıkınca ayrılırsın.

X