Efendi Erkek Yerine 'Şey' Erkek Tercihi

Gunumuzun iliskilerinde tutku,heyecan arayanlara nedense belasini ariyormus gibi bir izlenimim oluyor.Boyle insanlardan kocta sadik "kari,koca " olmuyor onu iyi biliyorum.Cunku hic bir evlilikte o ilk gunlerdeki gibi heyecan tutku kalmiyor aksini iddia edecek kimseyi tanimiyorum.Zaten M. Aslantug' un dedigi gibi ilerleyen yaslarda meselenin ask,heyecan,tutku olmadigini anliyorsun. Guzel seven,halini soylemeden anlayan,guvenebilecegin,birlikte yaslanicagin biri olsun yeter diyorsun. Yoksa aksi beklentiler hayal kirikligindan ve pismanliktan oteye gitmiyor.Bir oglak kadini olarak mantik diyorum baskada birsey demiyorum

Sizin icin bi iliskiye ara vermek ne ifade eder?

Daha iyisini bulamazsam buna geri dönerim diye cepte tutmak değil mi şuan yaptığınız?

Daha iyisini bulduğunuz an tekmeyi basacağınız insanı seviyor olamazsınız.
Ha mantık insanıyım diyorsanız ona bir şey diyemem tabiki

Diğer görüştüğünüz kişiyle alakalı da benim şahsi görüşüm ilk buluşmadan hele ki bu kadar dikkatli biriyse karşınızdaki kendisini çok kolay saklayabilir. Yani oynuyor olabilir. Temkinli olmakta fayda var derim

Şimdi bir kadın gelip burada konu açsa ve deseki, sevgilimle ara vermiştik (ara vermek neyse artık, galiba tam ayrılmakda değil, bu durumda işin içinde aldatmada var) o hemen gitmiş başka bir kız bulmuş, yemeğe çıkmışlar vs vs...
Gelecek yorumların türünü hepimiz biliyoruz. Hemen başkasını bulmuş, demekki seni seni hiç sevmemiş, karaktersiz, midesi gemen başkasıyla konuşmayı nasıl kabul ediyor falan filan. Ki hepside son derece haklı ve doğru yorumlar olurdu.
Ama bunu yapan bir kadın olunca mübarek herkes ne minnoş ne anlayışlı!

Hadi bunu geçelim.
Konu sahibinin şuan görüştüğü kişi düzgün bir insan. Ama muhtemelen konu sahibi yaptıklarıyla o düzgün adamı öyle değiştirecek, öyle bozacakki, o adam ilerdeki ilişkilerinde "kadınlar güvenilmez şeytanlardır, onlara yaptığım herşeyi hak ediyorlar" diyerek hayatına giren diğer kızların hayatını zehir edecek.
Sonra belki o kızlarda burada sevgilim eski ilişkisinde yaşadıkları yüzünden güvensiz bir insan, bana güvenmiyor, kötü davranıyor, vs diye konu açacak.
Ammada yazdın ha sende demesin kimse. İnsanlar yaşadıkları, daha doğrusu yaşamak zorunda bırakıldıkları neticesinde değişirler. Zaten aynı konseptte hergün yüz tane konu açılıyor bu forumda.

Zaman geçince şey erkekte sana sıkıcı gelecek o yüzden uzun vadeli huzurlu bi ilişkiye ihtiyacın olacak duygu ya da mantık mi dersen duygu derim ama duygu da herseyi de karşılamiyo yani buna siz karar vereceksiniz ama denenmişi denemenin de bi manasi yok şey erkekten vazgeçin bence biraz zamana bırakin belki içiniz ısınır efendi beye de

Yok valla gayet güvenilir bir insanım da malum ara vermek ne demek falan anlayan sayısı az. Şaşırtmadı.
Ara vermek. Yani tam bir ayrılık yok. Kafa dinlemelik, ilişkiyi analiz etmelik, bir müddet uzak kalıp düşünmelik bir süre demektir. Ara vermek dünyanın her yerinde bu anlama gelir.
Ve taraflardan biri bu süre zarfında başkası ile görüşüyorsa aldatmış olur.
Tıpkı sizin gibi.

Sadece kendine yonelik düşünme derim sen kendine eş sececeksin o annene babana evlat çocuğuna baba olurmu ona bak erkekler kadinlar gibi deil laylaylom insanla nereye kadar gider bunu evliligi düşündüğün icin diyorum evlilik =huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…