Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben kolay kolay ev, mobilya beğenmem ama senin yatak odana, o beyaz mobilyalarına bayıldımmm :32: hele üzerindeki o siyah desenleriyle tam olarak HARİKAAAA :nazar:
salonun da çok hoş, bi tek perdelerini sevmedim. çoook ağır ve boğucu kaçmış o modern oda için. mutfağınızda ki perdeler var ya, salonunuza da o tarz da perdeler alsanız bence çoook daha modern durur, odanın havasını değiştirir.
mutfağınız da gayet şık, zaten mutfakta beyaza bayılırım, mutfak masanızı da değiştirip beyaz bi masa ve sandalye takımı alırsanız tamamen mükemmel olur :40:
Allah huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar:

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben kolay kolay ev, mobilya beğenmem ama senin yatak odana, o beyaz mobilyalarına bayıldımmm :32: hele üzerindeki o siyah desenleriyle tam olarak HARİKAAAA :nazar:
salonun da çok hoş, bi tek perdelerini sevmedim. çoook ağır ve boğucu kaçmış o modern oda için. mutfağınızda ki perdeler var ya, salonunuza da o tarz da perdeler alsanız bence çoook daha modern durur, odanın havasını değiştirir.
mutfağınız da gayet şık, zaten mutfakta beyaza bayılırım, mutfak masanızı da değiştirip beyaz bi masa ve sandalye takımı alırsanız tamamen mükemmel olur :40:
Allah huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar:

Sağol canım amin inşallah.. Salonumun perdelerini çok beğenerek aldım aslında yatak odası ve salon perdelerim evde en çok içime sinenler diğerleri şansızlık oldu o yüzden hoşuma gitmezler ama haklısın salonun o haliyle boğucu duruyordu ancak şimdi oturma odamı salonuma taşıdım en kısa zamanda paylaşıcam o zamanda yorumlarınızı bekliyorum çünkü bu sefer daha iyi oldu gibi geliyor :16: mutfağımda kahve rengi ve krem tonlardan oluştuğu için beyaz masa olarak yemek odası takımımın beyaz masasını denemiştim ama sanki beyaz oaraya ait değil gibi durdu o yüzden kullanamadım. Zaten şimdi mutfak halımı değiştirdim . yorum yapan arkadaşların eleştirileriylede mutfaktaki sandalye minderleri ve dantel örtüleri kaldırdım şimdi mutfağım daha şık ve modern görünüyor hepinize teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :nazar::49::16::3:

Salonun çok hoş ve uyumlu olmuş tatlım atrıca mutfaktaki sandalye minderleri çok hoşuma gitti ;)

Back
X