• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

edt ıle edf nın farkı ne?

ozman edt daha az kalıcı
edp kalıcı okkk saol cnm...

Allah seni ne yapsın emiii, cahal seni :1shok:
kızım bunu bana sorsan ben sana söylerdim
bide kokoş geçiniyosun :mymeka:
kızım edp daha fazla kalıcı olur adt daha az kalıcı olur
öğren bunları, bide parfüm manyağı geçiniyosunnnnlülülülülülü lülülülülülü

arkadaşlar açıklamış :) edp de parfüm esansı daha fazla edt de daha az
edp daha ağır edt daha hafif olur tek fark bu tabi bide edp fiyatları daha yüksek oluyor benneyaptımki

edt de daha az parfum bulunr..deodorantlarda çokdaha az..edp de daha fazla parfum vardr ve pahalıdır edp eau de parfum = daha kalıcı eau de toilette ye göre

parfumler icermis olduklari alkolun, konsantre parfum oranlarina gore cesitlendirilirler. eau de parfum bu siniflandirma icerisinde yer alir. diger cesitleri:
perfume %15 - %40 arasinda konsantre parfum icerir.
eau de parfum %7 - % 15 arasinda konsantre parfum icerir.
eau de toilette %1 - % 7 arasinda konsantre parfum icerir ve
kolonya da bu oran %1 in altindadir.

Son düzenleme:
body shopta falan parfüm yağları oluyor saf parfümlerden onların kokuları çok kalıcı oluyor gerçekten
ama edp edtden çok daha kalıcı bu bilinen bişi

arkadaşlarrrrrrrrr edt değil edf ya...
bu nedir geçenlerde hepsiburada'da vardı ya lolitanın edf si... alan varsa kalıcı mı değil mi söyleyebilir mi?

bunu bilmıyorum cıdden :1no2:

Ortaçağ Avrupa"sının pisliğinde ilk parıste icat edilen koku sürme olayından kaynaklı: toilette fransizca elbise,kıyafet demektir ona sıkılır anlamında daha esansı hafif olarak tasarlanmıştırsırnaşık şeysırnaşık şey

bu nedir geçenlerde hepsiburada'da vardı ya lolitanın edf si... alan varsa kalıcı mı değil mi söyleyebilir mi?

o lolitanın bir serisidir yoksa yazılış/kısalış böyle ; eu de toilet:edt & eu de parfum:edp
hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
o lolitanın bir serisidir yoksa yazılış/kısalış böyle ; eu de toilet:edt WE eu de parfum:edp
hihoyyythihoyyyt
Yok o lolitanın bi serisi falan deil neyse :1closedeyes:

EDF eau de fraiche demekmiş EDT/EDP değildi benim sormak istediğim şey :1closedeyes: :1closedeyes:
bknz: http://www.hepsiburada.com/lolita-l....aspx?categoryid=333601&productid=sgthlo50145
EDP %8-15 pafüm yağı içeren, 4-5 saat kalıcı
EDT %4-8 parfüm yağı içeren 3-4 saat kalıcı
EDC %2-5 parfüm yağı içeren 3 saate kadar kalıcı
EDF %3ten daha az parfüm yağı içeren 1 saatten az kalıcı

Son düzenleme:

şeker onu bende merak etmiştim özellikle hepsiburadayı arayıp sordum bana telde dedikleri aynen şöyle; edf ile edp aynı anlama geliyor Sadece avrupada yazılışı bu dediler. Özellikle sordum edt mi acaba diye hayır edt değil dediler. edp imiş onunda anlamı.
Ben onların yalancısıyım şeker kaydirigubbakcemile2

Back