Edirne ' de Yaşamak Mı Yoksa Sürekli Gidip Gelmek mi ?

yorum yapan herkese teşekkürler .

çok haklısınız başka bir çözümü yok gibi görünüyor ama hala istemiyorum orda yaşamak

çok sert yorumlar yazanlara da şaşırdım sonuçta evleneceğim basit bir şey değil tabiki tereddütlerim korkularım olacak evlenmeye hazır hissediyorum zaten çocukta değilim ama ailede önemli körü körüne ailemi hiçe sayıp basıp gidecek halim yok sırf yorum yazmak için yazanları anlamıyorum

Ama işte halen ailemi hiçe sayacak halim yok diyorsun

Buradaki onlarca insan ailesini hiçe saymadı; evlenip yeni aile kurdu; onun şartlarına göre yaşadı.

Evlenmek yeni bir aile kurmaktır ve öncelikle o ailenin çıkarlarını; şartlarını düşünmektir.

değil. eşin işi nedeni ile orada yaşıyor sense sırf istanbulu sevdiğin için eşinden 1-2 gün ayrı kalmayı kabul ediyorsun. orada yaşamanız gerekiyor canım

o zaman evlenmeyeceksin güzelim çevreni aileni eşine tercih edeceksin. istanbulda yaşamak istiyorum deyip adama her gün 300 km yol çektirmek bencilce görünüyor şu şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…