yani o diyor ki zaten gezmeyi seviyoruz sürekli gezeriz maddi olarak sıkıntımız olmayacak istediğin zaman sende gidersin ailenin yanına , ama ben istanbulda evim olsun istiyorum ya of bilmiyorumEdirnede Yaşar haftasonları İstanbul'a gelirseniz her haftasonum ailelelerle geçiyo diye dert Yanarsın.
evet o da trafikten bahsediyor , aslında bana da bir süre sonra her h.sonu istanbul işi yalan olacak gibi geldiğinden edirne de yaşamak istemiyorum bir yandan daÇok zor, her haftasonu gelip gitmek bile çok zor. Bir deneyin cuma trafiğini kaç saatte Edirne'den İst'a geleceksiniz. Hadımköyde felç olacak o yol.
Bu arada Istanbul'un neresi?
Muhtemelen öyle olur. İyi düşün. Olay çocuuğu ne kadar sevdiğinde biter. Ben tek başıma yaşadığım halde, her haftasonu geçemiyorum Istanbul'a..başta bende aynı şeyi diyordum, ama n'olcak, zaten hafta içi sabah işte akşam evdeyim, hafta sonu İst'da gezerim. Yol çok pis yoruyor.evet o da trafikten bahsediyor , aslında bana da bir süre sonra her h.sonu istanbul işi yalan olacak gibi geldiğinden edirne de yaşamak istemiyorum bir yandan daistanbulu seviyorum ve tüm çevrem falan burda edirne de napıcam yaa of
ben avrupa yakasındayım onun ailesi zaten ankara ya taşınacak kısa süre sonra
tabiki düşünüyorum evliliğimi sadece belirtmek istedim ailem de üzülür uzakta olmama diye , ben şu an çalışıyorum ama düşünmüyorum evlendikten sonra zaten bu durumda nasıl çalışıcamBen olsam araya mesafe koymazdım. Yeni evli çiftler bir arada yaşamak ister haftada bir kaç gün ayrı kalmak size şu an az gibi görünebilir ama bir süre sonra ayrılmak istemeyeceksiniz.
Annenizi düşünüyorsunuz da evliliğinizi o kadar düşünmüyor musunuz? Yargılama amaçlı değil, gerçekten soruyorum.
Eğer siz İstanbul'da çalışmıyor ve bir engeliniz yoksa eşinizin yanına taşının derim.
Haa bir de her hafta sonu ailelerle vakit geçirmeyin. Siz gezer tozarız diyorsunuz ama nişanlınız farklı düşünüyor olabilir. Netleştirin bence o konuyu da.
ben istanbul trafiğini çok dert etmiyorum gider gelirim diyorum ama bu olay haftada bir iki kez olunca dediğin gibi bir süre sonra çok yorarMuhtemelen öyle olur. İyi düşün. Olay çocuuğu ne kadar sevdiğinde biter. Ben tek başıma yaşadığım halde, her haftasonu geçemiyorum Istanbul'a..başta bende aynı şeyi diyordum, ama n'olcak, zaten hafta içi sabah işte akşam evdeyim, hafta sonu İst'da gezerim. Yol çok pis yoruyor.
Ev tuttuğu yeri gezip gör, belki seversin.
aslında konu benim istanbulda yaşamak istemem başka bir şehirde istemiyorumerkek arkadaşının dediği mantıklı bence.
napcan her haftasonu ailene gidip bence bi süre sonra sen de gitmek istemezsin.
edirne miss yaa edirne gibisi varmı eger maddi durumun iyise istanbuldanda al 3 gün orda 3 gün burda kalırsınız zaten kendi araban varsa ist edirne 2 saatMerhaba ,
siteyi sürekli takip ediyordum konumu açmak için üye oldum . Direk konuya geçeceğim fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var .
Benim 6 aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var ve yakın zamanda söz nişan düşünüyoruz fazla uzatmadan kısa süre sonra da düğün yapacağız inşallah . ben 24 o 30 yaşında.
Ailesi İstanbul da yaşıyor fakat kendisi işindn dolayı haftaiçi Edirne de kalıyor (Edirne de ev almış bu durumdan dolayı ) ve evlendikten sonra aynı şekilde haftaiçi Edirne de kalıp haftasonları aileleri ziyarete geliriz diyor . Her gün onca yolu gidip gelmek istemiyor , sürekli Edirne de kalacağı da kesin olmadığı için başka bir yere tayin edilirse diye İstanbul da ev kurmak istemiyor.
Ama bende istanbul dan ayrılmak başka bir şehirde yaşamak istemiyorumYani ben diyorum ki haftada 2 yada 3 gün Edirne de kalayım diğer günler İstanbuldaki evimizde kalayım sende cuma akşamından gelirsin zaten sadece 1-2 gün ayrı kalmış oluruz.diyorum yokk boş yere masraf edeceğiz diyor istanbul daki eve vereceğimiz kirayla gezeriz , haftasonları zaten geleceğiz istanbul a ne gerek var, Edirne de çok rahat bir şekilde yaşayacağız falan diyor . ama ben istemiyorum sonuçta edirne de yaşıyor olucam h.sonu sadece ziyarete gelicem evim burda olsun istiyorum hem ailemde şehir dışında istemez annem hep tek kızım var onu da yakınımda isterim der
Her gün git gel diyorum ona da bir süre sonra masraflar artacak diyor . Anca bir kaç sene sonra belki kesin olarak istanbul da kalırım diyor ama o da kesin değil.
Sizce benim söylediğim mantıklı değil mi ? burda yaşayıp sadece bir kaç gün edirne de kalmak ? tek sorunumuz bu ve bir türlü uzlaşamıyoruz dediğim şekilde ben üzülüyorum diye kabul ediyor ama boşuna ev kurucaz istanbul da diyor ve işi çok iyi maddi yönden de, haliyle işten çıkmayı da istemiyor. ne yapsam bilmiyorum ?
bende öyle diyorum işte evet arabası da var ama neden zorlayalım kendimizi kolayı yaşamak varken diyoredirne miss yaa edirne gibisi varmı eger maddi durumun iyise istanbuldanda al 3 gün orda 3 gün burda kalırsınız zaten kendi araban varsa ist edirne 2 saat
aslında konu benim istanbulda yaşamak istemem başka bir şehirde istemiyorum
işte ama oilk başlarda : sana 1-2 gün gidip gelmek zor geliyor diye tüm hayatımı değiştirmemi istiyosun demiştim gerçekten de öyle işimi çevremi bırakıp gidicemMadem ki çalışmayacaksınız benim kişisel fikrim fedakarlık yapmanız yönünde. Eşinizin başka şansı yok çünkü. Burada fedakarlık size düşüyor bence.
isi nedir istanbula tasıma yöntemi yokmu istersen bi dene edirne güzel ben edirneliyim cünkü :))bende öyle diyorum işte evet arabası da var ama neden zorlayalım kendimizi kolayı yaşamak varken diyorbir de edirne de ev almış burdan tekrar alamam diyor boşuna buraya kira vericez diyor ilerle hele çocuk olunca falan çoluk çocuk sürekli git gel mi yapacağız diyor
evet ordan bakınca o haklı gibi ama ben ne yapacağımı şaşırdım ne bileyim evimi burda kurmak isterdim aileme istediğim zaman gitmek isterdim burda arkadaşlarımla akrabalarımla istediğim zaman görüşmek isterdim falanEşim nereyi istese ben orada yaşarım.2 ayrı ev tutup 1-2 gün ayrı kalma fikrini unutun bence bana çok saçma geldi. Aynı şekilde her hafta sonu ailelerin yanına gelmek de çok saçma.İstanbulda otursanız trafik çekmek çok kötü,benim hergün 3-4 saatim yolda geçiyor normalde yarım saatlik mesafedeyim düşün. Yani eşiniz çok mantıklı konuşuyor.