Edirne///22

beriş bende uzunköprünün köylerindenim canım merkez değil yağmurca köyü eski adı kestanbolu bilirmisin???????
sen neresindensin ????
tanışmak isterim senle

ben kırcasalih köyündenim canım bende seninle tanışırsam çok memnun olurum.görüşelim

7 ay öncesine kadar bende istanbuldaydım fakat eşimin iş nedeniyle antalyaya geldik şimdilik.yani uzunköprüden dahada uzaklaştım.gerçi buradada bir uzunköprülü buldum

bide istanbulun neresindesin sen çünkü benim evimde istanbulda.yani orada oturuyorum.iş nedeniyle geçici olarak buradayız.

he bu arada babam meriç küplü, annemde havsa yeşilova köyünden.
yok mu burda konuşucak bi Edirneli beaaa:)

yeniyil001.gif

mrb arkadaşlar ben bursalıyım ama eşimin görevi nedeni ile 1.5 yıldır edirnede yaşıyoruz hatta buraya gelin geldim.edirnenin merkezinden kimse yok galiba .

slam arkadaşlar bende edirneliyim ama istanbulda yaşıyorum.istanbula 10 sene önce taşındk ama memleketim gibisi yok edirne merkezden olan varmı içinzde..

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

:kahve:slm arkadaşm nslsn bnde edirne merkezdenm ama 10senedr istnbulda oturuyorm seninle tanıştğma memnun oldm nezamanları kk griyorsn.

lilyum nereye kayboldn cnm hemşerimle konuşmak bni heyecanlandrdı bni grüysn acele yaz beklym hadi bn zeynep

X